Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(krisxta @ 2012 12 22, 10:27)
pagaliau ir as ismokau kaip ikelt foto pasirodysiu ir as savo darbelius
user posted image

Fantastika kaip grazu bigsmile.gif thumbup.gif o jau kruopstumas!
Atsakyti
Mazge1979, grazus ziemiskas megzukas 4u.gif
Atsakyti
Dovanėlė krikštukui ir jo sesutei ax.gif Atpratau jau nuo tokių mažiukų mezginių wub.gif
user posted image
Atsakyti
Visu mezgejeliu pamiltas ripsinis megztukas su medinem sagutem smile.gif per tris vakarus numezgiau savo 4m. zuikiui ir as smile.gif atrodo puikiai ir laaabai siltas smile.gif bet jau siulu siuleliu kiek susinaudojo biggrin.gif is mano berankoves sukneles iki keliu gavosi tik megztukas ir liko mazas kamuoliukas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2012 12 29, 14:03)
Visu mezgejeliu pamiltas ripsinis megztukas su medinem sagutem smile.gif per tris vakarus numezgiau savo 4m. zuikiui ir as smile.gif atrodo puikiai ir laaabai siltas smile.gif bet jau siulu siuleliu kiek susinaudojo biggrin.gif is mano berankoves sukneles iki keliu gavosi tik megztukas ir liko mazas kamuoliukas biggrin.gif

ripsiukas kaip ir pynes valgo nemazai siuliuko doh.gif
Atsakyti
visu nuostabus darbeliai wub.gif

ikeliu ir as savo keleta ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
kokiu grozybiu prisiziurejau wub.gif saunuoles visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2012 12 24, 15:48)
Mazge1979, grazus ziemiskas megzukas  4u.gif

dėkui 4u.gif

Medulis,Wirruna, labai gražūs darbukai

Atsakyti
wirruna labai mielas geltonas komplekukas, ypac grazus sijonukas thumbup.gif
Atsakyti
Na kiek žinau,tai šiemet paskutinis mados klyksmas yra kaukolės biggrin.gif ,tai pabandžiau numegzti liemenę berniukui

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2012 12 29, 16:03)

user posted image

labai puikus, gal kur nors yra jo schema?
Atsakyti
pirmas blynas rolleyes.gif Džiaugiuosi pabaigus, nes įvairių rankovių ir kitokių dalių pilna spinta mėtosi lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti