Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(rasa32 @ 2012 12 05, 21:46)
Silta suknyte is Merino Gold pusvilnes smile.gif

Koks žiemiskas darbelis, gražu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,atejau patarimo. Turiu va tokius panasius siulus http://www.siulupasa...heart-baby/0012 Noriu numegzti mergaitei liemene. Ar is tokiu spalvotu siulu reiketu lygiu rastu megzti,ar galima butu kazkokio kiaurarascio ar kasu imaisyt. Kazin,per daug nebutu margumynu? Kaip manot? Gal kokiu liemeniu pvz kur uzmatet is tokiu siulu?
Atsakyti
QUOTE(NIDA @ 2012 12 06, 13:59)
Sveikos merginos,atejau patarimo. Turiu va tokius panasius siulus http://www.siulupasa...heart-baby/0012 Noriu numegzti mergaitei liemene. Ar is tokiu spalvotu siulu reiketu lygiu rastu megzti,ar galima butu kazkokio kiaurarascio ar kasu imaisyt. Kazin,per daug nebutu margumynu? Kaip manot? Gal kokiu liemeniu pvz kur uzmatet is tokiu siulu?

mezga visaip is tokiu, bet man asmeniskai margiukai graziausi kai mezgami lygiu rasteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas turite koki grazu modeliuka liemenes 4-5metuku mergaitei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2012 12 04, 21:08)
aš megzčiau panašiai kaip nurodyta čia
http://mezginiaivaik...imas-ii-21.html

beje, ten megztinio mezgimas aprašytas per keletą blogo temų, tai perskaitykit visas.

Aš mezgiau, viskas gavosi čiki. Tik kapišono nedariau, paprastai apykaklę su vašeliu apnėriau.

taip gavosi, kad mezgu megztuką iš pateiktos nuorodos (Pranuko megztinukas). bet aš vis tiek labai noriu "lietuviškų spalvų". ar nebus man po to problemų, kai reikės siūti detales? pagalvojau - kokiom spalvom tada siūt reikės, jei tarkim rankovės ir priekio spalvos skirtingos, tai ar neišlįs man skirtingos spalvos siuvant...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atejau patarimo blush2.gif Noriu savo 9 men princesei numgegzt toki salikeli-apykakle
user posted image
kaip pati kakliuka megzti suprantu, bet placiojoje dalyje ten platinasi isiuvus atskirai megztus trikampukus ar kaip? g.gif Gal kur nors yra issamiai aprasyta kaip numegzti tokia daikta? Ir kiek akiu reiketu deti? Kaip manot ar patogu toks salikelis maziukams? Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 12 07, 10:08)
Sveikos 4u.gif Atejau patarimo blush2.gif Noriu savo 9 men princesei numgegzt toki salikeli-apykakle
kaip pati kakliuka megzti suprantu, bet placiojoje dalyje ten platinasi isiuvus atskirai megztus trikampukus ar kaip? g.gif Gal kur nors yra issamiai aprasyta kaip numegzti tokia daikta? Ir kiek akiu reiketu deti? Kaip manot ar patogu toks salikelis maziukams? Aciu uz patarimus 4u.gif

Labas, tikrai patogus dalykas uzmovei ir nereik kvarsint galva, kad kaip salikas pvz gali atsiristi ir t t. o jis mezgamas is apacios i virsu, gaila nuorodos neturiu, tie trikampeliai yra suimami. Na kaip pvz galiu pasakyti, kad paimta koks 100 akiu ir paskui kur prasideda trikampeliai yra suimamos akys kol susiaureja ir paskui mezgamas pats kakliukas.

Mes turim panasu, bet pas mane tik su sagytem susisega toki rudenini mezgiaus as ir patenkinti esam nes kakliukas neplikas, o ir kaip salikas jokiu galu nesimaskatuoja ir netrukda uzsiimineti kokiais nors dalykais na nereikia vis metyti i sona, kad ntrukdytu.
Tikiuosi supratot ka ten rasiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lilijyte @ 2012 12 07, 01:12)
taip gavosi, kad mezgu megztuką iš pateiktos nuorodos (Pranuko megztinukas). bet aš vis tiek labai noriu "lietuviškų spalvų". ar nebus man po to problemų, kai reikės siūti detales? pagalvojau - kokiom spalvom tada siūt reikės, jei tarkim rankovės ir priekio spalvos skirtingos, tai ar neišlįs man skirtingos spalvos siuvant...

tai reikia atitaikyti akis, kad mezginio spalva nesiskirtų, todėl reikės itin kruopščiai sekti nurodymus.
O siūlę rinkitės tokią, kuri nesimato, yra vidinė, tai galėsit siūti su betkokiais siūlais.
Jei siūsit su išorine siūle, kuri matosi, tai teks taikyti siūlą pagal spalvą, t.y. dalį rankovės prisiūti su viena spalva, sekančią dalį su kita ir t.t.. .
Atsakyti
QUOTE(inusiukas15 @ 2012 12 07, 09:54)
Labas, tikrai patogus dalykas uzmovei ir nereik kvarsint galva, kad kaip salikas pvz gali atsiristi ir t t. o jis mezgamas is apacios i virsu, gaila nuorodos neturiu, tie trikampeliai yra suimami. Na kaip pvz galiu pasakyti, kad paimta koks 100 akiu ir paskui kur prasideda trikampeliai yra suimamos akys kol susiaureja ir paskui mezgamas pats kakliukas.

Mes turim panasu, bet pas mane tik su sagytem susisega toki rudenini mezgiaus as ir patenkinti esam nes kakliukas neplikas, o ir kaip salikas jokiu galu nesimaskatuoja ir netrukda uzsiimineti kokiais nors dalykais na nereikia vis metyti i sona, kad ntrukdytu.
Tikiuosi supratot ka ten rasiau  blush2.gif

Supratau, aciu aciuks.gif Visai nepagalvojau kad jis nuo apacios mezgamas blush2.gif Tik va, klausimas dabar kiek akiu reikia uzdeti blush2.gif Nesu mezgus niekad tokio, tai zalio supratimo neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 12 07, 11:53)
Supratau, aciu aciuks.gif Visai nepagalvojau kad jis nuo apacios mezgamas blush2.gif Tik va, klausimas dabar kiek akiu reikia uzdeti blush2.gif Nesu mezgus niekad tokio, tai zalio supratimo neturiu blush2.gif

blush2.gif as irgi nznau kiek mazdaug reiketu, palauk truputi tuoj mamytes kurios mezgusios ir labiau patyrusios tau parasys mazdaug kiek reiketu blush2.gif

As tai jauciu imciau, kad butu taip, na kaip pvz duodu priekui kokios 40 akiu + nugarai 40 = 80 ir + tiems trikampeliams po 20 akiu, o ju du tai bus 40 dar akiu ir = 120 akiu butu blush2.gif dar ziurint kokie siuliukai jei plonesni manau ir daugiau reiketu, o jei storesni gal net ir maziau reiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(florete @ 2012 12 07, 11:53)

aš tai mezgu tik nuo viršaus, man tada apykaklė gražiau tempiasi smile.gif Mezgu laisvu mezgimu tai užmetu kakliukui 75 akis,sočiai užtenka.
Numezgu kakliuką, tada 4 kampuose kas antroj eilėj užmetu po dvi akis aplink vieną gerą (vienoj užmetu, kitoj tiesiog išmezgu ją), gaunasi labai gražiai be trikampėlių imitacijos..
Kepurėms irgi naudoju šitą būdą, įmesiu foto smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 07 gruodžio 2012 - 11:55
QUOTE(florete @ 2012 12 07, 10:08)
user posted image

o as toki dalyka mezgiau nuo virsaus, ir pasibaigus kakliukui uzdejinejau akis kaip mezgant reglanu smile.gif
Atsakyti