Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(praeive @ 2012 06 11, 21:53)
Megztinukas 3men mergytei. Siulai merino 60%, bambuko 20%, mikrofibra 20%. Realesne spalva antroj foto  (nera intensyvi).

wub.gif wub.gif wub.gif Grožis wub.gif
Tai jis tempiasi, ar kaip, jei su mikrofibra siūlai?
QUOTE(IngridaGal @ 2012 06 12, 00:44)
Aš ateinu parodyti medvilninį megztuką

wub.gif wub.gif wub.gif
Grožis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murce: 12 birželio 2012 - 12:21
QUOTE(murce @ 2012 06 12, 13:20)
wub.gif  wub.gif  wub.gif Grožis  wub.gif
Tai jis tempiasi, ar kaip, jei su mikrofibra siūlai?

aciu ax.gif nepasakyciau, kad temptusi labai, tiesiog siulas toks purus minkstutis...

Dar pasirodom alyvine medvilnine suknia kasdienai (patiko megzti be ne vienos siules, nes nemegstu siuti atskiru detaliu)...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo praeive: 12 birželio 2012 - 14:26
QUOTE(praeive @ 2012 06 12, 14:59)
aciu ax.gif nepasakyciau, kad temptusi labai, tiesiog siulas toks purus minkstutis...

Dar pasirodom alyvine medvilnine suknia kasdienai (patiko megzti be ne vienos siules, nes nemegstu siuti atskiru detaliu)...

user posted image

o pradžią kaip mezgėt? ant 4 virbalų? aš pirkau valą, tai tas 80 cm, mano vaikams per didelis, apie kaklą mezgant.
gal ir raštelį turit? smile.gif ir pasidalinsit dar? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 06 12, 22:15)
o pradžią kaip mezgėt? ant 4 virbalų? aš pirkau valą, tai tas 80 cm, mano vaikams per didelis, apie kaklą mezgant.
gal ir raštelį turit? smile.gif ir pasidalinsit dar? 4u.gif

kol issiaiskinau mezgimo eiga ilgokai vargau. pradeti reikia nuo gelytes viduriuko. ja mezgam kaip servetele 4 virbalais. ratu mezgam iki tol, kol uztenka krutines plocio. reikia nusimegzti dvi gelytes (priekio ir nugaros), tada jas jungti ant virbalu su valu, uzdeti akis rankovytems ir toliau jau paprasta. sudetingiausia pereiti nuo trumpu virbalu ant valiniu, bet darbo eigoj viskas aiskeja. sekmes 4u.gif

cia originalas anglu kalba http://www.ravelry.c...ss-flower-dress

cia mezga rusaites online http://club.osinka.r...5634?highlight=

Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2012 06 11, 14:26)
AisLu labai gražus komplektukas thumbup.gif  ir spalvytė super, o gražiausia tai mergytė biggrin.gif

QUOTE(IngridaGal @ 2012 06 12, 00:44)
AisLu, komplektukas labai gražus ir labai tinka manekenei  wub.gif

Aciu merginos 4u.gif

IngridaGal, tavo megstukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Net issiziojau koks nuostabus megztukas bigsmile.gif
Atsakyti
Pasirodom ir mes vasarini megztukiuka smile.gif

http://public.fotki....niai/1-jpg.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidusia24: 13 birželio 2012 - 23:59
Sveikos,
gal kas patarsit, kaip nunert sios suknytes virsu:
(skolinuosi foto):
user posted image user posted image

Nuneriau sijoninę dalį, o cia galvoju kaip, nuo liemens nerti i virsu, ar atvirksciai, nunerti ta juostele ir aplink ja ratu nerti ar kaip, gal kas padetumet? 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif

Murce, aš suknytę nerčiau taip: nunerčiau reglaniuką viršaus, tada sijonine dalį, o pabaigoje nunerčiau ratu tas tinklines rankoves ir garbanėles kurios sujungia dvi dalis wink.gif Nžn ar aiškiai išsireiškiau
Atsakyti
murce,

kadangi jau nunerei sijonuka,tai virsu teks nunerti atskirai(nes neriasi nuo kakliuko) ir prisiuti prie sijonines dalies.tada prinersi rankovytes.
Atsakyti
IngridaGal, Rasa32, ačiū, bandysiu įveikti 4u.gif
Atsakyti
Rodausi su savo projektu "208 gėlytės" rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti