prie tokių gražių darbelių turiu klausimą- kas turite Tulip japan užrašais pažymėtus vąšelius, pažūrėkite koks storis užrašytas ant nr 15 vąšelio, pas mane liko 0.?5 - būtų labai faina žinot kuom dirbu n metų
QUOTE(viola78 @ 2012 10 04, 13:54)
įdomus variantas o jau pozuotoja kokia super
mano panašus variantas suknytės buvo dukrytei, siūlų pavadinimo tai nė nepamenu, megzta reglanu nuo viršaus
pozuotoja tik išmokus žingsniuoti buvo, o dabar jau beveik trimetė, tad suknelė virto tunika
mano panašus variantas suknytės buvo dukrytei, siūlų pavadinimo tai nė nepamenu, megzta reglanu nuo viršaus
pozuotoja tik išmokus žingsniuoti buvo, o dabar jau beveik trimetė, tad suknelė virto tunika
kaip mezgat reglano takeliu kad gaunasi be skyluciu ,noriu bandyt pirma reglaniuka panasu i jusu,bet nesuprantu del raglano takeliu. ziurejau internete paaiskinimus,bet zinot sunkoka suprast kai nedarius ir nebandzius,gal galit paaiskint,buciau dekinga
QUOTE(Zemaiciuke @ 2012 10 06, 21:30)
wau laaabai grazu
dėkui
Bertute- labai gražus nertinis, bus pasipuošus Jūsų damutė
Dėkui visoms už virbalų su valu nuorodas ir pastebėjimus
Vėstant orams jau ir žiemai ruošiamės megsta mašina iš vernito pusvilnės
[quote=L@imužė,2012 10 07, 18:28]
DAILU
DAILU
QUOTE(Bertute @ 2012 10 07, 13:53)
Niu koks grazus
Kaip uzdeti akis,kad nebutu skylutes:toj vietoj ,kur reikia uzdeti aki darykit ne paprasta uzmetima,bet tiesiog pirstais padarykit aki ir uznerkit ant virbalo.Va sitaip,kaip pavyzdy
sveikos, gal kas galit pamatuoti metinuko vaikiuko rankyte, kiek cm nuo riešo iki pirštų galiukų? Rušiuos megzti prištines, bet tokiam kleckui dar nesu mezgus
Ateinu pasirodyt su vasariska suknyte mazai damutei Ji keliaus toli, toli, kur silta istisus metus
Gal galėtumėte kuri aiškiai papasakoti, kaip mezgamas tas kraščiukas stulpeliu megstiniui, kad gautųsi skylės sagoms? tikiuosi supratot