Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(zydrunyte @ 2012 10 05, 01:10)
Mano paskutinis kūrinys panelytei smile.gif

labai gražu 4u.gif
Atsakyti
Mano paskutinis kūrinys panelytei

Tikrai labai zavingas rinkinukas ir spalvos superines 4u.gif
Atsakyti
Suknytė- sarafanas, kepurytė ir šalikiukas

Jau kaip gražuuuuuu!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu kaip susinervinau blush2.gif nusipirkau bambukinius virbaliukus su valu. 40 cm. pradėjau megzti dukrytei sarafaniuką ir jau antroj eilėj nulaužiau virbaliuką.... doh.gif kur galima nusipirkti normalių stiprių virbalų su valu? ir labai sunkiai vaikščiojo siūlai ant to valo.
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 10 05, 22:52)
nu kaip susinervinau blush2.gif nusipirkau bambukinius virbaliukus su valu. 40 cm. pradėjau megzti dukrytei sarafaniuką ir jau antroj eilėj nulaužiau virbaliuką.... doh.gif kur galima nusipirkti normalių stiprių virbalų su valu? ir labai sunkiai vaikščiojo siūlai ant to valo.

Mezgimo Zonoj Vilniuj. Arba intenete kur pasieskok addi ar kokiu virbalu su prisukamu valu. Jie ne bambukiniai, o berziniai, daug tvirtesni, o vienam nuluzus, kita dar puikiausiai galesi naudoti...kaip ir vala, kuri gali rinktis kokio nori ilgio/ persukti i ilgesni kai nori pasimatuot mezgini ir pan. mirksiukas.gif Virbaslu, tiesa, buna ir metaliniu.
Atsakyti
Dėkoju visoms už pagyras smile.gif Manau labai smagu nerti, megzti vaikučiams wub.gif
Sau norisi t.p. labai, bet kažkaip vaikams ypač mažuliukams tai wub.gif

uups- labai svarbi ir naudinga info . Mezgu mažai, daugiau neriu. Bet kaip tik šiuo metu ieškausi virbalų su valu smile.gif Laiku čia užsukau ir tokia info pasitaikė- super thumbup.gif
Jei kas rasit internetinėj parduotuvėj, prašau meskit nuorodą, gal jūsiškiai "radiniai" ir kokybe ir kaina lenks manuosius smile.gif
Atsakyti
aš virbalus su valu siunčiausi iš ebay tokio tipo. skirtingų ilgių- 40, 60 80 cm, ir po 13 vnt. skirtingų storių. Tai turiu dabar visą kolekciją ir daug pigiau gavosi nei kokie addi būtų su prisukamu valu. ir kokybe esu patenkinta 4u.gif yra ten ir bambukinių su valu rinkinių ir kitokių visokių. pabandykit įrašyt 'knitting needles' paieškoj. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo UgNeliuke: 06 spalio 2012 - 12:30
QUOTE(UgNeliuke @ 2012 10 06, 13:15)
aš virbalus su valu siunčiausi iš ebay tokio tipo. skirtingų ilgių- 40, 60 80 cm, ir po 13 vnt. skirtingų storių. Tai turiu dabar visą kolekciją ir daug pigiau gavosi nei kokie addi  būtų su prisukamu valu. ir kokybe esu patenkinta 4u.gif yra ten ir bambukinių su valu rinkinių ir kitokių visokių. pabandykit įrašyt 'knitting needles' paieškoj. 4u.gif

ačiū, ugneliuke. o storis ten kaip? nesupratau storio rašo nuo 6-18. tai įsivaizduoju ten kitoks matavimo vnt...ar gautųsi ten 1,25 mm storio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryto@Rasa: 06 spalio 2012 - 15:56
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 10 06, 16:55)
ačiū, ugneliuke. o storis ten kaip? nesupratau storio rašo nuo 6-18. tai įsivaizduoju ten kitoks matavimo vnt...ar gautųsi ten 1,25 mm storio?

taip, šiek tiek kitoks matavimas. Ten apačioje yra lentelė, kur parašyta kur kokį dydį pagal mus atitinka. galima ir aukcione padalyvaut, gal dar pigiau gautusi nupirkt wink.gif

UK Size Metric Size
UK 6 5.00 mm
UK 7 4.50 mm
UK 8 4.00 mm
UK 9 3.75 mm
UK 10 3.25 mm
UK 11 3.00 mm
UK 12 2.75 mm
UK 13 2.50 mm
UK 14 2.00 mm
UK 15 1.75 mm
UK 16 1.50 mm
Atsakyti
Dėl valinukų- man Addi- niekuom nepakeičiami. Tolygūs, siūlai niekur nekimba, laisvai nuo virbalo ant valo slysta.
Turiu ir tą pigųjį rinkinį, tačiau (gal tik man taip nepasisekė) nenaudoju- visiškai nevykęs, kadangi visų numerių vienas virbalas smailesnis, nei kitas kitas ir nelygiai nušlifuoti, čiut pašo siūlą.
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2012 09 30, 22:26)
Kaip tokius batelius numegzti, noreciau pabandyti, labai jau  thumbup.gif

kokie grazuciai batukai ,super thumbup.gif
Atsakyti

wau laaabai grazu wub.gif
Atsakyti