Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai,

QUOTE(mazge1979 @ 2012 09 27, 19:36)
dėkui, mergaitis. šis ne mano pipirui, kitas jam, todėl ir sagų nėra. čia turi būti didesnės sagos, taip gražiau  ax.gif

viskas aišku ko ne nuotaikoj sūnytis 4u.gif jaukus megztukas, o kažkam pažadėtas ax.gif
Atsakyti

user posted image

nepakartojamas grozis.
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 09 28, 00:19)
nepakartojamas grozis.

Nu kazin ar mergaite gerai jauciasi su tokia "bliuskute".mastau.gif .. maniskes tai nensiotu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal patarsit, profes, kokiu geriausia ieskoti siulu vaikiskam salikui ir kepurei? Mezgime esu dar gerokai zalia, bet labai noriu pabandyt kazka nunarpliot blush2.gif
Atsakyti
Rodau savo paničkos kostiumėlį smile.gif O jau kad pozavo smile.gif Siūlai Regia kojininiai. Kabliuku neriant pirmyn-atgal gaunasi vienaip, o virbalais mezgant ratu - visai kitaip.
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2012 09 29, 13:26)
Rodau savo paničkos kostiumėlį smile.gif O jau kad pozavo smile.gif Siūlai Regia kojininiai. Kabliuku neriant pirmyn-atgal gaunasi vienaip, o virbalais mezgant ratu - visai kitaip.

super! viskas taip suderinta thumbup.gif
Atsakyti
Rodau savo paničkos kostiumėlį smile.gif O jau kad pozavo smile.gif Siūlai Regia kojininiai.

Žaismingas ir labai gražus kostiumelis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 09 28, 22:48)
Sveiki,
gal patarsit, profes, kokiu geriausia ieskoti siulu vaikiskam salikui ir kepurei? Mezgime esu dar gerokai zalia, bet labai noriu pabandyt kazka nunarpliot blush2.gif

Nors nesu profė tongue.gif bet man labai patinka vernito pusvilnė (50proc vilnos) ir nebrangu, ir smagu megzti ir "nesikandžioja". Matkiuke 100gr. kainuoja 4Lt.

Prie to patie parodau megztuką megtą iš tų siuliukųuser posted imageuser posted image

Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2012 09 28, 20:33)
Nu kazin ar mergaite gerai jauciasi su tokia "bliuskute".mastau.gif .. maniskes tai nensiotu  schmoll.gif

Gražu bet nevaikiška mirksiukas.gif . Apskritai bent jau man tokiom mergytėm nei suknytės nei kitokie rūbeliai kurie apnuogina pečius nesižiūri reikia dar iki tokių rūbukų paaugt ax.gif

Papildyta:
[quote=Naistė,2012 09 29, 13:26]

Labai mielas ir jaukus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2012 09 28, 21:33)
Nu kazin ar mergaite gerai jauciasi su tokia "bliuskute".mastau.gif .. maniskes tai nensiotu  schmoll.gif

Suknele mano panelyte labai mielai nesioja smile.gif dabar tai jau ir bliuskute po apacia pasirengia, bet vasara, kai be galo karsta, ji tik dziaugiasi,kad rubo kuo maziau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Naistė @ 2012 09 29, 14:26)

wow bigsmile.gif tik podiumo tetruksta thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2012 09 29, 19:27)
Suknele mano panelyte labai mielai nesioja  smile.gif  dabar tai jau ir bliuskute po apacia pasirengia, bet vasara, kai be galo karsta, ji tik dziaugiasi,kad rubo kuo maziau  tongue.gif
Papildyta:

Tai gal ji dar tokio amziaus, kuomet del nieko nekompleksuoja...maniskems tai nepatiktu, kad krutine labai jau atvira doh.gif . o kazka apacioj pasivilkus - tada thumbup.gif
Atsakyti

labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2012 09 28, 21:48)
Sveiki,

Aš renkuosi pagal švelnumą, nes mano ponulis jautrus pasidarė. Dažniausiai merino vilna. Jeigu siūlas plonas, galima iš karto du imti.
Atsakyti