Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(Elar @ 2012 06 08, 10:40)
Ir pas mane su sparaginem siemet nekas sad.gif Pernai labai fainai augo nuo pradziu, o siemet dalis neisdygo, gal 4 issigande tokios gelsvos tupi, o didzioji dalis nukandziota draugelio mano  doh.gif Sejau dar karta sios savaites pradzioj.
Vaidelis toks (bendras mulciuotas mano kampelis, graziausia sparagine pupele ir dauguma koteliu  doh.gif )

Daug žolės tenka nupjaut, kad tiek užmulčiuot biggrin.gif

Ryt varau į sodybą!!! bigsmile.gif Gaila, nėr kur normaliai pernakvot, su malonumu likčiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 07, 23:28)
*Teko per naują mulčiuot, mat po 2 sav seno mulčiaus nė kvapo doh.gif

**Bet žiūriu visi 7 sudygo  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

*nepergyvenk, piktžolės taip pat duoda daug gėrio.
**o kas čia? g.gif man į kardelius panašu ax.gif
Atsakyti
Prasiroviau zolytes ryte, eisiu praretinti burokelius ir morkas. Ir nurausiu daugiau nei puse lysves pernyksciu braskiu daigu nenormaliai pasielgusiu ir kazka reikia i ta vieta dar paseti.
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 08, 10:50)
Gaila, nėr kur normaliai pernakvot, su malonumu likčiau  cool.gif

į mulčiuotą daržą gulk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 06 08, 10:52)
Ir nurausiu daugiau nei puse lysves pernyksciu braskiu daigu nenormaliai pasielgusiu ir kazka reikia i ta vieta dar paseti.

o ką jie blogo padarė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 08, 10:50)
Daug žolės tenka nupjaut, kad tiek užmulčiuot  biggrin.gif
Ryt varau  į sodybą!!!  bigsmile.gif Gaila, nėr kur normaliai pernakvot, su malonumu likčiau  cool.gif

cia turbut buvo bajeris, kad mazas darzas, ane cool.gif
Jei rimtai, tai kolkas kiek nupjauna vejos, tai kaip tik uztenka:11kv siltnamio ir kolkas apie 40 kv darzo (pakrasciuose uzmulciavus silauogiu, sausmedziu eilute ir tuscia zeme kur bus tuju eile). Sklypas 20 aru -bus dvigubai tiek zoles, kai susitvarkysim kita "puse".

Gero "poilsio" sodyboje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(diasaja @ 2012 06 08, 10:53)
o ką jie blogo padarė? g.gif

Mutavo cool.gif Pirkau pernai pavasari turguj is bobutes beveisles. Buvo pernai po kelias normalias uogas- dideles, skanios, ankstyvos. O dabar ner braskiu. Zydejo gausiai ir uzsirauke. Nenusalo, nebuvo salnu pas mus-yra ten uzuomazgos, bet uz zemuoges mazesnes. Velyvesnes kurios dabar zydi ir braske jau dideles uzmezge, o tos ir stovi uzsirauke kelios savaites. Nusipirkau siemet kitu is Lingienes, i plevele pasodinau- psidauginsiu is ju kitiem metam. Tos jau rausta kelios didziausios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 08 birželio 2012 - 10:21
QUOTE(Ambro @ 2012 06 07, 23:28)
Galit pasiūlyt kokią veislę?  ax.gif

krūminių jau senokai atsisakiau ir nebe auginu. Vietoj jų vijoklines šp. pupeles ( 'Atlas') mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 08 birželio 2012 - 10:35
QUOTE(diasaja @ 2012 06 08, 10:51)
*nepergyvenk, piktžolės taip pat duoda daug gėrio.
**o kas čia? g.gif man į kardelius panašu ax.gif

Kardeliai ir yra smile.gif Sodinau prieš kelias sav, kaip ant pakuotės parašyta. Bet panos pasakė, kad per anksti unsure.gif Kaip gera buvo pamatyti vakar, kad jie nenukentėjo nuo šalnos bigsmile.gif

QUOTE(Elar @ 2012 06 08, 10:52)
Prasiroviau zolytes ryte, eisiu praretinti burokelius ir morkas. Ir nurausiu daugiau nei puse lysves pernyksciu braskiu daigu nenormaliai pasielgusiu ir kazka reikia i ta vieta dar paseti.

Kadangi pas mane ir vaikučiai jau su užsimezgusiomis uogytėmis, tai palauksiu, kol apvalgysim , o jau tada... smile.gif

QUOTE(Elar @ 2012 06 08, 11:02)
cia turbut buvo bajeris, kad mazas darzas, ane  cool.gif

Ne mažas, ne mažas biggrin.gif Nustebau, iš kur tiek žolės imat smile.gif Sodas 6 a, nedidelis daržiukas su 9 lysvėmis, bet žolės neužtenka unsure.gif Kaip tyčia braškėms pritrūksta doh.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 08, 11:35)
krūminių jau senokai atsisakiau ir nebe auginu. Vietoj jų vijoklines šp. pupeles  ( 'Atlas')   mirksiukas.gif .

Kasmet man duodavo iš kaimo, tai nesigilinau į veislės. O dabar kai nėra iš kur gauti, tai ir paklausiau smile.gif Nes pardėj žiūrėjau kone 10-15 min į pavadinimus, kurie man nieko nesako doh.gif
P.s. bandžiau paieškot per google, nemeta tokios veislės unsure.gif
Atsakyti
na vaišinu šiuometiniu derliumi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 08, 21:26)
user posted image

oi insultas iskarto man. kokios didziules ir daug.kokia veisle?
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2012 06 08, 21:37)
oi insultas iskarto man. kokios didziules ir daug.kokia veisle?

jo šiemet kažkaip tikrai didelės, o veislė tai ir diasajos pašešupių, ir skaniosios, ir nežinau kokios... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 06 08, 18:03)
P.s. bandžiau paieškot per google, nemeta tokios veislės  unsure.gif

Turim čia Kaune tokią sėklų firmelę, kurių net pakuočių pavyzdžius sunku rast internete. Tai toks pupelių pavadinimas buvo štampuku užanspauduotas wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 08, 21:26)

wub.gif tik manrods pritrūko kelių val iki pilnesnio sunokimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 08, 23:56)
Turim čia Kaune tokią sėklų firmelę, kurių net pakuočių pavyzdžius sunku rast internete. Tai toks pupelių pavadinimas buvo štampuku užanspauduotas wink.gif
Papildyta:

wub.gif tik manrods pritrūko kelių val iki pilnesnio sunokimo  biggrin.gif

aha gali būt, bet jau radau daug supuvusių, tai ir nelaukiu, o ir rupūžės daug nuėdė... doh.gif ai išnoks stiklainiuose žiema lotuliukas.gif
Atsakyti