Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Pas mane pupos labai grazios. Vijoklines sparagines pradejo kaltis ir salnos jas isgasdino, tai nelabai aisku, ar is ju kas bus. Paprastas sparagines pasejau veliau ir jau uzdengiau su agro. Pernai po agro isdygo puikiai ir buvo labai geras derlius. Tai ir siemet nerizikuosiu be pleveles auginti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 06 07, 22:28)
Pas mane pupos labai grazios. Vijoklines sparagines pradejo kaltis ir salnos jas isgasdino, tai nelabai aisku, ar is ju kas bus. Paprastas sparagines pasejau veliau ir jau uzdengiau su agro. Pernai po agro isdygo puikiai ir buvo labai geras derlius. Tai ir siemet nerizikuosiu be pleveles auginti. g.gif

leksiu ir as ryt is ryto agro pirkt ir seklu ax.gif
Atsakyti
As seklu tai daug turiu, pernai prisirinkau, o dar ir papirkau. Jei nedygs, vel sesiu biggrin.gif
Atsakyti
Iki liepos vidurio šparagines galima sėt, nenusiminkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 07, 21:55)
Iki liepos vidurio šparagines galima sėt, nenusiminkit  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rionka @ 2012 06 07, 21:24)
Mano pupos ir sparagai net visai nesudygo.Niekada problemu su jom neturejau,visada derlius nuostabus buvo.Vakar pasejau vel ,ziuresim kaip bus.O pas anyta tai puikiausei auga  doh.gif

Sode irgi ne kas....išdygo vos kas antra-trečia doh.gif

user posted image

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 07, 22:55)
Iki liepos vidurio šparagines galima sėt, nenusiminkit  mirksiukas.gif

Galit pasiūlyt kokią veislę? ax.gif

Šiandien buvau sode, tai biškį apsitvarkiau smile.gif Nebuvau 2 sav, vos ne visi savaitgaliai dirbami arba savo sodyboj tvarkomės su MB blush2.gif Teko per naują mulčiuot, mat po 2 sav seno mulčiaus nė kvapo doh.gif

user posted image

Net keista, kaip šie atlaikė šalnas bigsmile.gif

user posted image

Jau ragavom uogyčių, jau saldumas jų! thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Bijojau, kad jau nebeišdygs, nes per anksti sukišau blush2.gif Bet žiūriu visi 7 sudygo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif user posted image
Atsakyti
Ambro šauniai pasidarbuota. Tai kokio ilgumo ta pietų pertrauka?

Su šparaginėm ir Šiaulių žemėj bėda. Iš 3 pakelių sėklų gal kokios 10 ir išlindo, ir tos pačios susisukusios, šviesios, skylėtos. Pakapsčiau, kitų nesimato, gal sėkla supuvo, o gal kurkliai praėjo ir sukrito į urvus... Savaitgalį atsėjau ir iš karto agro uždengiau. Nemulčiavau, palauksiu, ar sudygs...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 06 07, 23:52)

Čia po darbo važiavau, darbavaus nuo 16 val iki...kol temt pradėjo smile.gif
Atsakyti
Pas mane pupelės vijoklinės nė krust.Viena išlindo,tai iškart nugraužta buvo.Susidaiginau dar namie,sukaišiojau vėl,bet ir tos nė krust doh.gif Kažkodėl galvoju,kad gal per sunki dirva joms g.gif Šalia esančius kukurūzus jau baigia nugraužt,o lapkotiniai salierai tai išvis vargšai biggrin.gif nes tik atsigauna,kurmis pravaro ir iškelia.Aš juos sukišu,šiaip ne taip atsigauna,pradeda judėt augimas ir vėl kurmis pravaro doh.gif Vienžo sakiau dar palauksiu biškį ir užsėsiu kokiais sideratais visą tą lysvę,nes atsibodo atsodinėti joje doh.gif
Atsakyti
na, čia gal, visgi, oras kaltas, nes labai jau šalta. Pas mane irgi su pupelėm bėda, šparaginės išdygo kas penkta, nors pries tai sudaiginau, o palei tvorą pasodinau sudaigintas vijoklines, tai irgi tik viena kita išlindusi. Ai, sakiau, į tuščias vietas naujų prikišiu, sudigs, tai sudigs. Bendrai, šiemet kažkaip viskas labai lėtai, turbūt kad šalta.
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2012 06 07, 23:52)

Cia as per pietu pertrauka sulaksciau i soda blush2.gif
Atsakyti
Ir pas mane su sparaginem siemet nekas sad.gif Pernai labai fainai augo nuo pradziu, o siemet dalis neisdygo, gal 4 issigande tokios gelsvos tupi, o didzioji dalis nukandziota draugelio mano doh.gif Sejau dar karta sios savaites pradzioj.
Vaidelis toks (bendras mulciuotas mano kampelis, graziausia sparagine pupele ir dauguma koteliu doh.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 08 birželio 2012 - 09:42