gal kas sparagines auginate.maniskes kazko tokios issigande,lyg pagelte,lapeliai lyg pakramtyti.nzn ka ir daryt,ar laukt gal sutvirtes ar i ju vieta kazka kita sodint?taip megstu sparagus
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 07, 15:52)
gal kas sparagines auginate.maniskes kazko tokios issigande,lyg pagelte,lapeliai lyg pakramtyti.nzn ka ir daryt,ar laukt gal sutvirtes ar i ju vieta kazka kita sodint?taip megstu sparagus
Mano išdygo gal tik penktadalis, ir tos pačios skylėtos, susisukę. Mėgstu labai, pernai taip gerai derėjo, nu o šiemet liūdnas vaizdelis.
QUOTE(Irvel @ 2012 06 07, 19:02)
Mano išdygo gal tik penktadalis, ir tos pačios skylėtos, susisukę. Mėgstu labai, pernai taip gerai derėjo, nu o šiemet liūdnas vaizdelis.
pas mane tas pats su paprastom pupom, kad jas kur velnias...ir matau,kad is ju nieko nebus jau tegul pastimpa, rudeni i ta darzo puse kur priemolis juodas braskes isgrusiu gyvent
o mano aronijos lapeliai kazko paraudo ir lapeliai pabale kaip kad miltais apibarstyta butu. sodinau siemet
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 07, 14:53)
ni-a kaip ir kasmet. Tik pvz kiti skruzdes labai stengiasi išvyt, o pati savo akimis mačiau kaip anos vikšrus sudoroja. Neveju lauk nei skruzdžių, nei voriukų, o ir kiekviena rupūžyte džiaugiuos, nors kaip užaugusiai ant asfalto kraupūs padarai
Turbūt daržininkavimo pradžia tai galiu nuramint, ir prieš 20 metų tėvų darže pilna visko buvo. Išskyrus kurklius.
Turbūt daržininkavimo pradžia tai galiu nuramint, ir prieš 20 metų tėvų darže pilna visko buvo. Išskyrus kurklius.
nu nežinau, kai pasikalbu su senesniais žmonėmis, tai tikrai kitaip kalba...
Oi, myliu aš ir varles, driežus,voriukus ir kurmius, ir dar daug ką...
pupeles pas mane irgi pageltusios..nzn kas bus is ju...
ir pas mane su pupum ne kas tiek su paprastom tiek su šparaginėm sakau gal dar bandyt persėt dar spės užaugti
Mano pupos ir sparagai net visai nesudygo.Niekada problemu su jom neturejau,visada derlius nuostabus buvo.Vakar pasejau vel ,ziuresim kaip bus.O pas anyta tai puikiausei auga
Šparaginės pas mus tiek pernai tiek šimet, tiek mulčiuotos tiek ne, eina iš proto.
Pernai tokias violetines aukštaūges turėjom, tai tris kart sugebėjo tvorą išverst.
Daba jau stypsta irgi. Uošvis su MB jau ruošias savaitgalį rimtą tvorą joms suręst
Pernai tokias violetines aukštaūges turėjom, tai tris kart sugebėjo tvorą išverst.
Daba jau stypsta irgi. Uošvis su MB jau ruošias savaitgalį rimtą tvorą joms suręst
QUOTE(Kvaki @ 2012 06 07, 21:38)
Šparaginės pas mus tiek pernai tiek šimet, tiek mulčiuotos tiek ne, eina iš proto.
ogo, nu tai bent pupelės, tvoras tik varto... Aš irgi šiemet violetinių šparaginių turiu, tai kentės tvora...
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 07, 22:04)
ogo, nu tai bent pupelės, tvoras tik varto... Aš irgi šiemet violetinių šparaginių turiu, tai kentės tvora...
nu nesitikėjom tokių džkiunglių, tai ir tvoros nestatėm kapitalinės
pas mane pupos tai grazios,o va su sparaginem ne kas,reikes irgi ko gero megint atset.gal del to kad agro nedengiau tokios issigande?