Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

diasaja nu tu ir pavarei, eik tu sau... blink.gif vos nenukritau nuo kėdės nuo tavo viso daržo, nu ar šitaip galima ką... g.gif dar kaiminka esi...neerzink, nes kviesiu į talką kad mano taip padarytum... lotuliukas.gif (juokauju) man iki tavo grožybių tai dar daug pievos reiktų apš... blush2.gif oi nevaliaika esu nu viskas laukiu savaitgalio ir varysiu daržan braškes tvarkyti...

o man dabar pasakykit ar aš galiu kitą met sodinti kardelius kur auga šiemetiniai žieminiai česnakai... g.gif ba noriu keist vietą gėlėms ir česnakams...vietoj kardelių kur šiemet auga sodinsiu diasajos braškes, o česnakus sodinsiu kur buvo braškės...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 07 12, 21:53)
*diasaja nu tu ir pavarei, eik tu sau... blink.gif vos nenukritau nuo kėdės nuo tavo viso daržo, nu ar šitaip galima ką... g.gif

**o man dabar pasakykit ar aš galiu kitą met sodinti kardelius kur auga šiemetiniai žieminiai česnakai... g.gif

*juk matei gyvai mirksiukas.gif ar pamiršai, kad nuo kėdės krenti? biggrin.gif

**aš sodinčiau.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 12, 21:55)
*juk matei gyvai mirksiukas.gif ar pamiršai, kad nuo kėdės krenti? biggrin.gif

**aš sodinčiau.

nu mačiau mačiau...bet vistiek pavydžiu...ech ir iš kur pas jus tamsta tiek stiprybės, tiek valios geležinės... lotuliukas.gif mirksiukas.gif

vat mano braškių jau nematyti per žoles, tai savaitgalį plauksiu tvarkyti noriu to ar ne, nes jau gėda pačiai, apsileidau...reik žirnius skint ir šaldiklin kraut...raudonuosius, nu namie sėdėdama nespėju nieko, nesuprantu ar aš aptingau, ar jau senatvė, ar ta diena greit prabėga...o gal tos rupūčkės žolės kai tokie orai greit lenda g.gif

ačiū, sodinsiu, sakau turėtų tikt...ba labai noriu taviškių braškių prasiplėst...o dabar neina tvarkyt kol kardeliai neišsikas, kažin nebus per vėlai sodint daigus braškių po kardelių derliaus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltis*: 12 liepos 2012 - 22:16
QUOTE(diasaja @ 2012 07 12, 19:35)

Ojeee,pamaciau ir isivaizduoju, kad kadanors ir as is miegamojo toki vaizda matysiu biggrin.gif Ploto atzvilgiu labai panasu ir tie medziai gale thumbup.gif Bet zoles dar neturim, dar tik kuriames, zeme pralyginta, tai pas mus ne zalia, o juoda kol kas. Ir sunia jusu grazus wub.gif
Atsakyti
DIASAJA

pagarba, jums, taip graziai isikure esat , susitvarke, jau net isisvaizduoju kiek laiko tas atima, bet tai malonumas turi buti, kitaip nezavetumet musu tokiais nuostabiais vaizdais,,,super net zodziu pritrukau - bet labai labai grazu ir ispuoseleta pas jus 4u.gif 4u.gif

o vaizdas is miegamojo tai isvis uzeme kvapa wub.gif wub.gif wub.gif
galeciau matyt visa diena ratais vaiksciot ir apziurineti , kaip kokiam muziejuje... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 21:19)

Nu is paskutines foto tikrai paveiksla reikia padaryti ir ant sienos pakabinti. Pasaka! 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Lygiai tą patį aš pasakyt norėjau! diasaja wub.gif wub.gif - darbštuolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!
Papildyta:
umn.gif per daug aplink agurkus pridėjau žoliapjove smulkinto mulčo doh.gif doh.gif , agurkėliai "su kvapeliu" kai kur gaunas doh.gif , bandžiau nuimt - be šansų - gi šaknys jau suleistos agurkų ( doh.gif per vos savaitėlę) - niu, tais klojau senus bulviamaišius ant to mulčo doh.gif doh.gif , suguldžiau agurkėlius ir ilgiausias virkštis ant jų. Ot ir prisidariau sau darbo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 12, 20:34)
Diasaja - pagarba tau

Nu tikrai pagarba. Žiūrėjau ir žiūrėjau. Geriausias relaksas tokios nuotraukos. Ai, bet man mano jovaliukas darže irgi mielas biggrin.gif Biški perdaug sujauktas toks, kad galėtų rodyt viešai. biggrin.gif Perdaug gamtinis... Nežinau, ką rasiu ryt nuvažiavus. Bet sakė, pjovė žolę, tai rasiu šalia komposto krūvą, reiks kraut į vietą, kur jai ir priklauso būt (darže aišku).
Papildyta:
QUOTE(Otaip @ 2012 07 13, 10:33)
- niu, tais klojau senus bulviamaišius ant to mulčo  doh.gif  doh.gif , suguldžiau agurkėlius ir ilgiausias virkštis ant jų. Ot ir prisidariau sau darbo  laugh.gif

Aš pakišu išardytų kartoninių dėžių lakštų. Irgi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irvel: 13 liepos 2012 - 09:39
QUOTE(Irvel @ 2012 07 13, 10:39)

Aš pakišu išardytų kartoninių dėžių lakštų. Irgi gerai.

bigsmile.gif ane - tai liuks! Galvojau, kad šlaps labai ten viskas ir baloj gulės, bet, jei saulė dienom normaliai švies, tai džius gerai kartonas, ane?
Atsakyti
diasaja, gražu, tvarkinga wub.gif Darbštuolė 4u.gif
Atsakyti
Nu tikrai pagarba. Žiūrėjau ir žiūrėjau. Geriausias relaksas tokios nuotraukos. Ai, bet man mano jovaliukas darže irgi mielas  biggrin.gif Biški perdaug sujauktas toks, kad galėtų rodyt viešai.  biggrin.gif  Perdaug gamtinis... Nežinau, ką rasiu ryt nuvažiavus. Bet sakė, pjovė žolę, tai rasiu šalia komposto krūvą, reiks kraut į vietą, kur jai ir priklauso būt (darže aišku).

Aš niekad nededu sušutusios žolės g.gif Viskas lauk eina tada.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 13, 10:33)
agurkėliai "su kvapeliu" kai kur gaunas  doh.gif , bandžiau nuimt - be šansų - gi šaknys jau suleistos agurkų ( doh.gif  per vos savaitėlę)

galima tik pajudinti zole, kad gautu kuo daugiau deguonies.
Papildyta:
  Perdaug gamtinis...

Jovaliukas ir dar gamtinis labai patinka augalams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 13, 14:07)
galima tik pajudinti zole, kad gautu kuo daugiau deguonies.
Papildyta:

4u.gif . Ai, kad jau ten prisidirbau, tai kišiu kartoną ar maišą biggrin.gif - čia tik nedidelėj daly agurkų - pernai, regis, buviau pasimokius, kai sušutusiu šienuku kvepiančių agurkų parinkau.. doh.gif bet .. visviena va patingėjau paraut kyšančias visokias žoles ir ant jų užmečiau daugiau pjautos gazonžolės doh.gif Prajudinus man greit vijoklis lyst pradeda, o jis taaaaip susipainioja ant agurkų doh.gif , tempia juos man prie žemės, vargas, nors ir labai gražiai tie vijokliai žydi biggrin.gif. Taigi, nukarpiau, kur nesigavo praraut vijoklių, ir paklojau maišus - gražuma dabar lotuliukas.gif -driekiasi agurkiuotos virkštys ant baltų maišų , bet tai darbo gavos visgi nemažai.
Atsakyti