Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 07 11, 18:35)

**jeigu pakliuvot į šią temą, tai pradėsiti viską mulčiuoti biggrin.gif , nes tai liga, kai pamatai akivaizdžius pagerėjimus dirvos thumbup.gif

man taip ir buvo bigsmile.gif Be to pas mane nupjautos pieveles daugiau nei reikia mulciavimui.

O ar rozes irgi galima nupjauta zole mulciuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2012 07 11, 20:06)
* Be to pas mane nupjautos pieveles daugiau nei reikia mulciavimui.

**O ar rozes irgi galima nupjauta zole mulciuot?  g.gif

*laimingas žmogus esat smile.gif
**neauginu.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 11, 18:35)
**jeigu pakliuvot į šią temą, tai pradėsiti viską mulčiuoti biggrin.gif , nes tai liga, kai pamatai akivaizdžius pagerėjimus dirvos thumbup.gif

Ačiū už šiltą priėmimą 4u.gif
Būtent dirva pas mus nėra gera. Puikiai auga tik svogūnai ir cukinijos.
Noriu paklausti suprantančių...Dabar kai ištisai lyja ir žolės mulčiui neišeina pjauti, nes ji šlapia pastoviai...Ką daryti? Nes smulkus (žoliapjove nupjautas)mulčius beveik sudžiūvo, o žolės jau želia doh.gif Bjauriausios tai amerikonkos, po lietaus kaip prisėta unsure.gif
QUOTE(k@mylye @ 2012 07 11, 19:06)
man taip ir buvo  bigsmile.gif  Be to pas mane nupjautos pieveles daugiau nei reikia mulciavimui.

Pas mane 7 arai pievos ir 7 arai dirb.žemės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangėja @ 2012 07 12, 09:31)
*Dabar kai ištisai lyja ir žolės mulčiui neišeina pjauti, nes ji šlapia pastoviai...Ką daryti? Nes smulkus (žoliapjove nupjautas)mulčius beveik sudžiūvo, o žolės jau želia doh.gif

**Pas mane 7 arai pievos ir 7 arai dirb.žemės rolleyes.gif

*laukti kol žolė pradžius smile.gif pas mane tas pats.
**tikiuosi, kad mulčiuojate ne 7 arus daržo?
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 12, 09:11)
**tikiuosi, kad mulčiuojate ne 7 arus daržo?

Ne. Pabandžiau tik dvi lysvukes braškių ax.gif Ir tarpvagius. Pasiteisino ypač thumbup.gif
Atsakyti
clap.gif pradėjom valgyt lauko agurkus ir pomidorus - nugis džiaugsmas tongue.gif . Viskas storai storai mulčiuota - liuks. O vat šiltnamio pomidorai dar negreit bus doh.gif - žinau, Elar, kantrybės man reik jiem biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangėja @ 2012 07 12, 10:16)
Ne. Pabandžiau tik dvi lysvukes braškių ax.gif Ir tarpvagius. Pasiteisino ypač thumbup.gif

thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(Otaip @ 2012 07 12, 10:32)
clap.gif pradėjom valgyt lauko agurkus ir pomidorus  - nugis džiaugsmas  tongue.gif . Viskas storai storai mulčiuota - liuks. O vat šiltnamio pomidorai dar negreit bus  doh.gif  - žinau, Elar, kantrybės man reik jiem  biggrin.gif  4u.gif

essen.gif drinks_cheers.gif
As siandien irgi 8 pomidorcikus parsinesiau yess.gif (2 jau suvalgiau pati viena pasislepus su lasinukais lotuliukas.gif )

Vakar vakare sodinau vienos rusies braskiu usus atkapscius mulca uz siltnamio. Si kart po 3 sodinti bandziau (15x3), ziuresiu kaip bus smile.gif . Aisku kaip visada pradejo lyti baiginejant laugh.gif, ryte graziai stovejo daigiukai. Saulei pasvietus truputi pavyto, bet tikiuosi prigis, nes slapia zeme labai labai.
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 12:19)

-As siandien irgi 8 pomidorcikus parsinesiau yess.gif  (2 jau suvalgiau pati viena pasislepus su lasinukais  lotuliukas.gif )

-. Saulei pasvietus truputi pavyto, bet tikiuosi prigis, nes slapia zeme labai labai.

- lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif - aš ir slėpiaus - su agurku
lotuliukas.gif

- turi tikrai prigyt! Tokie orai dabar gi wub.gif , bent mūsų pusėj - naktim ištisai žaibuoja ir lyja, o dienom šilta šilta.
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 12, 12:32)
-   lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

- turi tikrai prigyt! Tokie orai dabar gi  wub.gif , bent mūsų pusėj - naktim ištisai  žaibuoja ir lyja, o dienom šilta šilta.

cool.gif
Pas mus irgi sia savaite tik vakarais lyja, bet taip "riebiai" blink.gif
Vakar Maxima Bazej per ta audra vos nelikau nakvoti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 11:41
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 12:39)
cool.gif
Pas mus irgi sia savaite tik vakarais lyja, bet taip "riebiai"  blink.gif
Vakar Maxima Bazej per ta audra vos nelikau nakvoti  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tas pats variantas su lietum.
schmoll.gif nenakvok ten - ten būna, kad stogas prakiūra vietom - kartais koks skyrius vien balose būna (mum šis PC arčiausia namų- žinau ką sakau lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 07 12, 12:46)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  tas pats variantas su lietum.
schmoll.gif nenakvok ten - ten būna, kad stogas prakiūra vietom - kartais koks skyrius vien balose būna (mum šis PC arčiausia namų- žinau  ką sakau lotuliukas.gif )

Mulcas nespeja dziuti pas mane.
As kitam mieste tongue.gif Dingo elektra beveik visoj parduotuvej, kasos tik 2 veike, eiles kilometrines-namie badas (neskaitant agurku laugh.gif), lauke audra... Galvojau, kad nors sociai pernakvosiu, jei ka laugh.gif O kiek buvo pykstanciu, kad nespejo alkoholio nusipirkti lotuliukas.gif -pries pat 10 veiksmas vyko. Vargseliai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 12 liepos 2012 - 11:52
QUOTE(Elar @ 2012 07 12, 11:52)
Mulcas nespeja dziuti pas mane.
As kitam mieste  tongue.gif  Dingo elektra beveik visoj parduotuvej, kasos tik 2 veike, eiles kilometrines-namie badas (neskaitant agurku laugh.gif), lauke audra... Galvojau, kad nors sociai pernakvosiu, jei ka laugh.gif O kiek buvo pykstanciu, kad nespejo alkoholio nusipirkti  lotuliukas.gif -pries pat 10 veiksmas vyko. Vargseliai...

cia Kaune?
Atsakyti