QUOTE(Alekto @ 2012 07 08, 08:02)
Gavau vėl šieno
Tai daržas vėl normaliuose pataluose, labai nemėgstu veja smulkia mulčiuot
Džiaugiuos kartu!!!
Daviau namioką MB, kad kartais galėtų iš šalimų kaimynų kelis rulonus šieno paprašyt... O jis man: gi žolės iki smakro, dar negana? Ale niekaip nespėju jos nusipjaut, kad ir po lopinėlį, apart perėjimo daržų, gėlių ir takelių apjovimo dalgiu
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 20:56)
Sauniai auga, prisimenu ankstesnes foto-akivaizdus skirtumas.
As irgi apejau dar karta vakare visa darzeli, paglostinejau, apziurinejau, patvarkiau siltnami
. Tik dar neravejau, tai si kart zoles kokias 5 turbut pamatysit
A jau kokie vaizdai!!! taip ir seilė nutyso darbe bebūnant
QUOTE(audine68 @ 2012 07 08, 21:15)
.... svarbu labai protingai viskas issodinta -
viena nuskini, sodini kita, arba retini ir valgai, o likutis ziemai. Cia svarbi patirtis.
Bet VALIOOO, mano siltnamis su patalais! pagaliau ir jis gavo zolytes!!!
Dar vis bandau įsijaust į tokį sodinimą/sėjimą, bet ne visada man gaunas
Šeštadienį nulėkus kol apsitvarkiau, prasiėjau per visur, grįžtant tik apsižiūrėjau, kad baltų ir juodų ridikų nepasėjau
QUOTE(Alekto @ 2012 07 09, 07:52)
Pas mane morkos su svogūnais antri metai draugauja. Tik šiemet dar serenčiai tarp jų ir begalė medetkų.
Reikės ir man kitais m padaryt taip
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 09, 09:14)
Vakar tvarkiaus pomidorus šilnamyje, pradžioj normaliai, nuo tako pasilenkus, paskui įsilindau į tarpą ir keturiom ropom pirmyn. Labai patogu, švaru, keliams minkšta, nesinorėjo net išlįsti
QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 11:10)
ar svogūnai jau dideli?
mano svogūnai išbujojo, tai mulčiuoti papildomai jau nebegaliu, nors, sodindama, atrodo, pakankamus tarpus palikau.
Pirmi m, kaip sodinau svogūnus, tai iš vieno svogūnėlio po kelis auga vienoj krūvoj, išvirtę išvis iš savo "vėžių"
QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 11:16)
**aš tris kartus sėjau. pirmo sėjimo jau į pabaigą. Pirmąsias ankštis jaunėlis sūnus net neaižydamas valgė.Labai džiaugiuosi, kad
tarp žirnių pasėjau garstyčių-gali net naktį valgyti žirnius, nėra nei vienos kirmėlytės.
Pagaliau ir aš gavau garstyčių, bet nesugalvoju, kur jas sėt
QUOTE(Elar @ 2012 07 09, 14:32)
Per 3 dienas 5 kg agurku uzaugo siltnamyje (8 daigai). Uzraugsiu dali, kitus konservuosiu, zaliu dar saldytuve yra, ir mazesniu dar kaboti palikau nemazai.
Va, ką reiškia šiltnamį turėt