Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Elar, dekui uz foto, tikriausiai visos ju laukiame! Labai tvarkingas ir saunus darzas. As taip beziuredama foto supratau, kad galima labai protingai sodinti morkas su svogunais. Siaip svarbu labai protingai viskas issodinta - viena nuskini, sodini kita, arba retini ir valgai, o likutis ziemai g.gif . Cia svarbi patirtis.
Bet VALIOOO, mano siltnamis su patalais! pagaliau ir jis gavo zolytes!!! thumbup.gif
Atsakyti
Elar, oho, koks augalų vešlumas... bigsmile.gif O jau pomidorų gausa.. thumbup.gif Labai smagu nuotraukas pažiūrinėti, prašom ir toliau rodyti savo augalų karalystę.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 08 liepos 2012 - 21:10
Sveikinu, audine 4u.gif
Aha, morkas su svogunais kartu auginti prisiziurejau pas kazkuria pernykstese foto 4u.gif , plius pasiskaiciau, kad nuo kenkeju vieni kitiems gelbsti, puikiai draugauja, tai pabandziau. Plius skaitinejausi ir deliojausi sejimo plana pagal sejomaina. Kolkas nenuvyle rezultatas thumbup.gif

Rytorasa, as irgi stebiuosi veslumu, lyginu su pernai-apakus, vienu zodziu bigsmile.gif Mulcas jega! drinks_cheers.gif
Radau foto darytas lygiai pries menesi (birzelio 8) palyginimui ir labanakt 4u.gif Ryt vel lietu zada unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 23:17)
Sveikinu, audine  4u.gif
Aha, morkas su svogunais kartu auginti prisiziurejau pas kazkuria pernykstese foto  4u.gif , plius pasiskaiciau, kad nuo kenkeju vieni kitiems gelbsti, puikiai draugauja, tai pabandziau. Plius skaitinejausi ir deliojausi sejimo plana pagal sejomaina. Kolkas nenuvyle rezultatas  thumbup.gif

Rytorasa, as irgi stebiuosi veslumu, lyginu su pernai-apakus, vienu zodziu  bigsmile.gif Mulcas jega!  drinks_cheers.gif
Radau foto darytas lygiai pries menesi (birzelio 8) palyginimui ir labanakt  4u.gif  Ryt vel lietu zada  unsure.gif

Tokiame darze ne dirbti reikia, o pakristi ir pamiegoti vacation4.gif
Atsakyti
Tobula!! wub.gif

Pas mane svogunai ir su morkomis draugauja...tik as kazkaip didesnius tarpus palikau tarp ju... kitamet mazesnius paliksiu ax.gif
Atsakyti
Pas mane morkos su svogūnais antri metai draugauja. Tik šiemet dar serenčiai tarp jų ir begalė medetkų.

Aš ko gailiuos,kad tik vieną kartą žirnius pasėjau doh.gif Negalvojau,kad taip patiks vaikams (nes pernai nė į burną neėmė schmoll.gif ) O nulesė merginos,kad net storėt normaliai jie nespėjo doh.gif

Ir dar parekomenduosiu porus bigsmile.gif Mano mamai niekaip normaliai neaugdavo jie.Šiemet aš jai paauginau,daviau pasisodinti.Tai tiek pas mane mulčiuotoje dirvoje,tiek pas ją paprastoje - balta porų dalis vos ne rankos storuno (tiksliau riešo biggrin.gif ) VA ŠIE 4u.gif 4u.gif

Labai pasiilgau Diasajos daržų foto ax.gif
Atsakyti
Vau, Elar, nuostabu wub.gif
Nu ka pas mus antras raundas darzzu naikinimo, praejo paryciais skvalas, dar tokios stichijos nemaciau blink.gif is darzo atrodo kad tik aromatas liko cool.gif bobutes vysnias nuo zoles tik renka..
Atsakyti
O kur čia taip? blink.gif

Vakar tvarkiaus pomidorus šilnamyje, pradžioj normaliai, nuo tako pasilenkus, paskui įsilindau į tarpą ir keturiom ropom pirmyn. Labai patogu, švaru, keliams minkšta, nesinorėjo net išlįsti biggrin.gif
Atsakyti
Salcininkuose unsure.gif pas seneli obeli nulauze, siferi gabalais nunese, tai per stoga pribego, o uzimas koks baisus, pasieniuose krusa baltuoja.
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 20:56)

Ikeliu foto kitu rakursu.

labai graži foto su kabančiais agurkais bigsmile.gif net seilė nutyso biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 07 08, 23:56)

Pas mane svogunai ir su morkomis draugauja...tik as kazkaip didesnius tarpus palikau tarp ju... kitamet mazesnius paliksiu ax.gif

ar svogūnai jau dideli? g.gif mano svogūnai išbujojo, tai mulčiuoti papildomai jau nebegaliu verysad.gif nors, sodindama, atrodo, pakankamus tarpus palikau.
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2012 07 09, 09:21)
Salcininkuose  unsure.gif pas seneli obeli nulauze, siferi gabalais nunese, tai per stoga pribego, o uzimas koks baisus, pasieniuose krusa baltuoja.

siaubas.. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 07 09, 06:52)
Mano mamai niekaip normaliai neaugdavo jie.Šiemet aš jai paauginau,daviau pasisodinti.Tai tiek pas mane mulčiuotoje dirvoje,tiek pas ją paprastoje - balta porų dalis vos ne rankos storuno (tiksliau riešo biggrin.gif ) [url=http://www.balticseeds.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=58277&category_id=58276&option=com_virtuemart&Itemid=27&

As dar rekomenduociau zieminius Winter Bandit.

QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 10:10)
ar svogūnai jau dideli?  g.gif mano svogūnai išbujojo, tai mulčiuoti papildomai jau nebegaliu verysad.gif nors, sodindama, atrodo, pakankamus tarpus palikau.

Morkos sejau tarpuose tu, kurie is seklu auginami... gal del to? g.gif Nes svogunai mazesni, nei is sejinuku...
Bet tarpai ir siaip dideli-apie 25 cm g.gif Tiesa, morkas po viena sekla deliojau, tai ir retos jos pas mane gana rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 liepos 2012 - 10:17