Elar, dekui uz foto, tikriausiai visos ju laukiame! Labai tvarkingas ir saunus darzas. As taip beziuredama foto supratau, kad galima labai protingai sodinti morkas su svogunais. Siaip svarbu labai protingai viskas issodinta - viena nuskini, sodini kita, arba retini ir valgai, o likutis ziemai . Cia svarbi patirtis.
Bet VALIOOO, mano siltnamis su patalais! pagaliau ir jis gavo zolytes!!!
Elar, oho, koks augalų vešlumas... O jau pomidorų gausa.. Labai smagu nuotraukas pažiūrinėti, prašom ir toliau rodyti savo augalų karalystę..
Sveikinu, audine
Aha, morkas su svogunais kartu auginti prisiziurejau pas kazkuria pernykstese foto , plius pasiskaiciau, kad nuo kenkeju vieni kitiems gelbsti, puikiai draugauja, tai pabandziau. Plius skaitinejausi ir deliojausi sejimo plana pagal sejomaina. Kolkas nenuvyle rezultatas
Rytorasa, as irgi stebiuosi veslumu, lyginu su pernai-apakus, vienu zodziu Mulcas jega!
Radau foto darytas lygiai pries menesi (birzelio 8) palyginimui ir labanakt Ryt vel lietu zada
Aha, morkas su svogunais kartu auginti prisiziurejau pas kazkuria pernykstese foto , plius pasiskaiciau, kad nuo kenkeju vieni kitiems gelbsti, puikiai draugauja, tai pabandziau. Plius skaitinejausi ir deliojausi sejimo plana pagal sejomaina. Kolkas nenuvyle rezultatas
Rytorasa, as irgi stebiuosi veslumu, lyginu su pernai-apakus, vienu zodziu Mulcas jega!
Radau foto darytas lygiai pries menesi (birzelio 8) palyginimui ir labanakt Ryt vel lietu zada
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 23:17)
Sveikinu, audine
Tokiame darze ne dirbti reikia, o pakristi ir pamiegoti
Tobula!!
Pas mane svogunai ir su morkomis draugauja...tik as kazkaip didesnius tarpus palikau tarp ju... kitamet mazesnius paliksiu
Pas mane svogunai ir su morkomis draugauja...tik as kazkaip didesnius tarpus palikau tarp ju... kitamet mazesnius paliksiu
Pas mane morkos su svogūnais antri metai draugauja. Tik šiemet dar serenčiai tarp jų ir begalė medetkų.
Aš ko gailiuos,kad tik vieną kartą žirnius pasėjau Negalvojau,kad taip patiks vaikams (nes pernai nė į burną neėmė ) O nulesė merginos,kad net storėt normaliai jie nespėjo
Ir dar parekomenduosiu porus Mano mamai niekaip normaliai neaugdavo jie.Šiemet aš jai paauginau,daviau pasisodinti.Tai tiek pas mane mulčiuotoje dirvoje,tiek pas ją paprastoje - balta porų dalis vos ne rankos storuno (tiksliau riešo ) VA ŠIE
Labai pasiilgau Diasajos daržų foto
Aš ko gailiuos,kad tik vieną kartą žirnius pasėjau Negalvojau,kad taip patiks vaikams (nes pernai nė į burną neėmė ) O nulesė merginos,kad net storėt normaliai jie nespėjo
Ir dar parekomenduosiu porus Mano mamai niekaip normaliai neaugdavo jie.Šiemet aš jai paauginau,daviau pasisodinti.Tai tiek pas mane mulčiuotoje dirvoje,tiek pas ją paprastoje - balta porų dalis vos ne rankos storuno (tiksliau riešo ) VA ŠIE
Labai pasiilgau Diasajos daržų foto
Vau, Elar, nuostabu
Nu ka pas mus antras raundas darzzu naikinimo, praejo paryciais skvalas, dar tokios stichijos nemaciau is darzo atrodo kad tik aromatas liko bobutes vysnias nuo zoles tik renka..
Nu ka pas mus antras raundas darzzu naikinimo, praejo paryciais skvalas, dar tokios stichijos nemaciau is darzo atrodo kad tik aromatas liko bobutes vysnias nuo zoles tik renka..
Salcininkuose pas seneli obeli nulauze, siferi gabalais nunese, tai per stoga pribego, o uzimas koks baisus, pasieniuose krusa baltuoja.
QUOTE(Elar @ 2012 07 08, 20:56)
labai graži foto su kabančiais agurkais net seilė nutyso
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 07 08, 23:56)
ar svogūnai jau dideli? mano svogūnai išbujojo, tai mulčiuoti papildomai jau nebegaliu nors, sodindama, atrodo, pakankamus tarpus palikau.
QUOTE(Algyte @ 2012 07 09, 09:21)
Salcininkuose pas seneli obeli nulauze, siferi gabalais nunese, tai per stoga pribego, o uzimas koks baisus, pasieniuose krusa baltuoja.
siaubas..
QUOTE(Alekto @ 2012 07 09, 06:52)
Mano mamai niekaip normaliai neaugdavo jie.Šiemet aš jai paauginau,daviau pasisodinti.Tai tiek pas mane mulčiuotoje dirvoje,tiek pas ją paprastoje - balta porų dalis vos ne rankos storuno (tiksliau riešo ) [url=http://www.balticseeds.eu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=58277&category_id=58276&option=com_virtuemart&Itemid=27&
As dar rekomenduociau zieminius Winter Bandit.
QUOTE(diasaja @ 2012 07 09, 10:10)
ar svogūnai jau dideli? mano svogūnai išbujojo, tai mulčiuoti papildomai jau nebegaliu nors, sodindama, atrodo, pakankamus tarpus palikau.
Morkos sejau tarpuose tu, kurie is seklu auginami... gal del to? Nes svogunai mazesni, nei is sejinuku...
Bet tarpai ir siaip dideli-apie 25 cm Tiesa, morkas po viena sekla deliojau, tai ir retos jos pas mane gana