Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(rytorasa @ 2012 06 06, 09:17)
o kur tie minusai?  g.gif matau tik tai, kad pirmais metais padaugėja kenkėjų. Vėliau viskas susitvarko, nes atsiranda kas tuos kenkėjus sunaikina. Atsistato natūrali pusiausvyra.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(alinux28 @ 2012 06 06, 14:48)
na matysim,kaip cia bus toliau.tik as savanaudiskesne,nelabai noriu derliumi dalintis  lotuliukas.gif

teks biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na,mano mama nemulčiuoja,bet visokie padarai visvien darbuojais darže.Taip kad ne mulčiavime čia esmė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 06 07, 07:41)
Na,mano mama nemulčiuoja,bet visokie padarai visvien darbuojais darže.Taip kad ne mulčiavime čia esmė schmoll.gif

drinks_cheers.gif tai jų niekur netrūksta.. doh.gif biggrin.gif Bet man atrodo, kad tų kenkėjų kuo toliau tuo daugiau atsiranda, nepriklausomai mulčiuotas daržas, ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 06 06, 14:20)
Mano braškės ruduoja unsure.gif Nepūna,bet ruduoja.Kū daryt?

pabandyk braskiu temoj uzklausti, ten moterys labiau tuo klausimu patyrusios 4u.gif
Atsakyti
Buvau vakar per pietu pertrauka nuvaziavus i soda paziureti, o tai jau 3 sav. neiseina nuvaziuoti unsure.gif Ogi mano kaimyne, kuri pasisiule atidarineti siltnami, nusprende uzsiimti saviveikla schmoll.gif visas sienas, kuriuo buvo uzmulciuoti pomidorai, atitrauktas doh.gif mat ji nusprende, kad mano pomidorams reikia kvepuoti, nes jie tokie tipo mazi (nesvarbu, kad tokius mazaugius ir sodinau unsure.gif ) tai tikiuosi suprato, kai pasiuliau nesivarginti ir daugiau netraukti nieko, nes taip ir turi buti blink.gif o bulves mano po sienu, kol kas gyvybes zenklu nerodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 06 07, 07:41)

Net geriau pasidarė. Nes jau nežinau ką daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta19 @ 2012 06 07, 13:37)
bulves mano po sienu, kol kas gyvybes zenklu nerodo  unsure.gif

pas mane irgi ilgokai miegojo po sienu. Tai nuemiau sluoksni sieno ir likusi atsargiai su sakemis pakilnojau. Tai po keliu dienu visos islindo.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 07, 09:05)
drinks_cheers.gif tai jų niekur netrūksta..  doh.gif  biggrin.gif Bet man atrodo, kad tų kenkėjų kuo toliau tuo daugiau atsiranda, nepriklausomai mulčiuotas daržas, ar ne...  g.gif

ni-a tongue.gif kaip ir kasmet. Tik pvz kiti skruzdes labai stengiasi išvyt, o pati savo akimis mačiau kaip anos vikšrus sudoroja. Neveju lauk nei skruzdžių, nei voriukų, o ir kiekviena rupūžyte džiaugiuos, nors kaip užaugusiai ant asfalto kraupūs padarai biggrin.gif

QUOTE(*Vosylka* @ 2012 06 07, 14:37)
Net geriau pasidarė. Nes jau nežinau ką daryt doh.gif

Turbūt daržininkavimo pradžia biggrin.gif tai galiu nuramint, ir prieš 20 metų tėvų darže pilna visko buvo. Išskyrus kurklius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 07 birželio 2012 - 13:54
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 07, 14:53)
Turbūt daržininkavimo pradžia  biggrin.gif tai galiu nuramint, ir prieš 20 metų tėvų darže pilna visko buvo. Išskyrus kurklius.

Na keli jau metai blush2.gif Kaip sakau, sena esu, bet mažai ką žinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 06 07, 15:53)
ni-a  tongue.gif kaip ir kasmet. Tik pvz kiti skruzdes labai stengiasi išvyt, o pati savo akimis mačiau kaip anos vikšrus sudoroja. Neveju lauk nei skruzdžių, nei voriukų, o ir kiekviena rupūžyte džiaugiuos, nors kaip užaugusiai ant asfalto kraupūs padarai  biggrin.gif
Turbūt daržininkavimo pradžia  biggrin.gif tai galiu nuramint, ir prieš 20 metų tėvų darže pilna visko buvo. Išskyrus kurklius.

mes irgi stengiamės su visais draugiškai gyvent smile.gif gaila darėsi žiūrėt, kai apipuolė šilokus ant stogo juodi amarai, bet va dabar visur ten "krokodiliukų" (boružių lervų) knibžda biggrin.gif
Daugiausia žalos man sraigės pridaro, ir mažai ką jos domina unsure.gif bet užvakar vakare išėję į keimą sutikom ežiuką thumbup.gif besėdintį vos ne prie durų... bigsmile.gif labai apsidžiaugiau....
O rupūžytės tai man ko gero gražiausi padarėliai, nors irgi ant asfalto užaugau blink.gif nežinau, man jos tokios mielos, apvalutės, ypač kol dar nelabai didelės - repečkoja kaip meškinai... gal užtat jų tiek daug pas mus, jei patraukus kokius akmenis ar šakas randu, tai paglostau, pašnekinu pernešdama kur į kitą vietą paleist wub.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2012 06 07, 14:53]
ni-a tongue.gif kaip ir kasmet. Tik pvz kiti skruzdes labai stengiasi išvyt, o pati savo akimis mačiau kaip anos vikšrus sudoroja. Neveju lauk nei skruzdžių, nei voriukų, o ir kiekviena rupūžyte džiaugiuos, nors kaip užaugusiai ant asfalto kraupūs padarai biggrin.gif

as irgi pries skruzdes nieko neturiu,bet kiek girdejau jos nenaudeles amarus nesioja blush2.gif
Atsakyti
[quote=alinux28,2012 06 07, 16:28]
[quote=Gaudvilė,2012 06 07, 14:53]

as irgi pries skruzdes nieko neturiu,bet kiek girdejau jos nenaudeles amarus nesioja blush2.gif
[/quote]

man rodos, kad ne tik nešioja bet nuveja dar boružes ir jų lervas, nes pastebėjau kur yra skruzdės su savo amarais - boružių nė kvapo, o kur tik amarai - tai atsiranda daug boružių..
Atsakyti