Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(vija zemaite @ 2012 07 02, 23:49)
čia amerikinė fitolaka. Atsargiai, visos augalo dalys nuodingos, nevalgykit ir vaikams neleiskit skinti tų uogyčių. Šiaip labai gražus ir gyvybingas augalas, o šaknys - kaip kibiras, tokios kaip medžio storos. kad ir kaip vyras mano bando nunaikinti (tiesa, paviršutiniškai nupjaudamas), ir akmenim užkrovė, ir trypė, nes prie jo darbinės zonos auga, pavasarį ir vėl išlindo smile.gif

Dėkui 4u.gif Paskaitinėjau, iš tiesų nuodingas unsure.gif , nu ir kam jį reikėjo sode sodinti schmoll.gif Kasim lauk unsure.gif
Atsakyti
Nu jo, nubludo mano kompas, tikriausiai knopke uzstrigo g.gif
Bandau dar karteli

Bendras vaizdelis is II auksto

user posted image

Bulves, kopustai, medetkos

user posted image

Burokeliai, morkos

user posted image

agurkai

user posted image

Svogunai

user posted image

Braskes, zirniai, zemuoges

user posted image

user posted image

Siltnamio nemulciavau, nes tik pernai keista zeme ir ji labai gera. Bet ne del to nemulciuota, o kad truksta zoles. po lietaus ir lysvese viskas dingo, siaip dar yra, bet tokia pilka mase, foto sunkiai iziurima, Tik kad jau tvarkos reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 02, 16:57)
Jei kalbos negali būti, tada tegu kalba vaizdai

doh.gif joo, vaizdai ne kokie. Pas man šiemet bulvės naujoj vietoj (gazoną "sugadinau" kiemo vidury biggrin.gif) tai švarios, o va vieta, kur pernai buvo - su koloradais, nors ten šiemet salotos, žirniaim, burokai - tai koloradai ropoja aplink ir nelabai supranta kur čia pakliuvę biggrin.gif - žemėj toj vietoj peržiemoję tikėjos vėl bulves rast lotuliukas.gif

QUOTE(Treja @ 2012 07 02, 22:01)
Aš savo lysveles irgi pafotkinau,

4u.gif gražu. matyt aš ir, jei mažai žemės būt - daryčiau pakeltas lysves, bet taip, kad aplink jas patogu žolę pjaut - būt dekoratyvus akcentas kiemui, kaip gėlynai biggrin.gif . O dabar jau mąstau ateity, kai supus maniškės, naikint pakeltas, paliksiu tik patvoriuose braškes pakeltose. Kai lietaus nėr - laistymo daug pakeltose, nors mulčo juose ir daug dedu, bet visvien schmoll.gif

audine68 wub.gif man labai gražu žiūrėt kaip jūsų daržas auga - nuo pirmos kada tai dėtos fotkės su rėmais ir kaip dabar žalumynai kyla juose wub.gif .
Burokų ir žirnių vešlumas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 03 liepos 2012 - 07:33
QUOTE(Treja @ 2012 07 03, 00:53)
Dėkui 4u.gif Paskaitinėjau, iš tiesų nuodingas unsure.gif , nu ir kam jį reikėjo sode sodinti schmoll.gif Kasim lauk unsure.gif

Paukšteliai lesa uogas ir dar gyvi - auginame ją daug metų, vaikai užaugo ir niekas neapsinuodijo. Auginkite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2012 07 02, 18:15)
Pasitikslinu, ar taip supratau: ten, kur dėta vien žolė, ten daug?

taip, teisingai. Kur mulčiuotos pjauta žole (nepakankamai blush2.gif ), tai vabalai puotauja. Derliaus kažin ar bus.
Atsakyti
sveikutes.o man nesiseka siemet su tais darzais verysad.gif savo pomidorais buvau patenkinta,o savaitgali nuvaziavusi radau negrazius lapus
user posted image
user posted image
user posted image
zinau,kad tai ne pomidoru tema,bet kas tai galetu buti?maras?sviesmarge?kaip su tuo kovoti?gal kazkam yra taip buve? help.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 07 02, 20:23)

kazi ar priklauso koloradas mulciuotos ar nemulciuotos bulves  g.gif  ar negali tie dryziai is kitosklypuko atskristi ant bulviu lapu  g.gif

nežinau kaip kituose daržuose, bet pas mane akivaizdūs skirtumai.

QUOTE(Treja @ 2012 07 02, 22:01)
nubraižiau MB planą ir sumeistravo man kelias lysvikes

thumbup.gif

QUOTE(audine68 @ 2012 07 03, 08:08)

o-ho, kiek daug ir kokios ilgos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2012 07 02, 23:18)
Agurkai silpnai veda, nepataikau su veislėm, reikia vis apdulkinti moteriškus su vyriškais žiedais doh.gif dirbu jau kelinta diena, rezultatas matyt, jau užmegzti keli agurkiukai.

Keista, kad yra rezultatas, šiaip tai vyriškas čia darbas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(audine68 @ 2012 07 03, 08:08)

bigsmile.gif akivaizdus skirtumas prisimenant paskutine jusu darzo foto! thumbup.gif
Graziai viskas auga 4u.gif

Mano burokeliu lapai siemet irgi labai veslus lyginant su pernai metu. Tik vakar apsiziurejau, kad vel amarai uzpuole mad.gif Eisiu su zaliu muilu bandyt ispurkst, tik nezinau kaip prieisiu prie lapu apatines puses per tankuma doh.gif O sejau normaliais atstumais.
Atsakyti
Vel lyja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2012 07 02, 19:23)
pas man bulves nemulciuotos, koloradu dryziuku pora sauju nurinkau...  lervu nesimato dar. 

kazi ar priklauso koloradas mulciuotos ar nemulciuotos bulves  g.gif  ar negali tie dryziai is kitosklypuko atskristi ant bulviu lapu  g.gif

Mano bulves nemulciuotos ir vos pora koloradu radau smile.gif

Na, labai grazus vaizdai wub.gif Ale ir kaip anksciau nepatiko mastau.gif
Atsakyti
jus dabar man paaiskinkit, is kur atejo ta mada darzoves seti i kapelius? Kam jus tas lysves apkalate medinem lentelem? kam pakeliate nuo zemes? kad greiciau dirva isdziutu ir augalams dregmes truktu ar dar kam?
Atsakyti