QUOTE(Alekto @ 2012 07 01, 13:29)
Aš šiandien 6 ryto darže buvau,tai tiesą sakant dar nebuvau mačius tokio kiekio šliužų
Kopūstų lapų buvau primetus daržan,tai ant jų tuščios vietos nebuvo
Bet užtai planą sugalvojau
kitais metais,kad nenuėstų mano pupų mažyčių,reikia aplink gausiai kopūstais apsodinti
gal sakau rimtai suveiktų
nesuveiks, deja, jie nelabai kopustus griauzia, jie tik po jais nuo saules slepias.
patikrintas budas kuo daugiau ju surinkt (knygose daznai minimas) - pridet tokiose vietose kokiu skuduru (as agro sulankscius keturguba suslapinta patiesiu, tai ryte pakelus cielas armijas kibiran nukratau).
Papildyta:
QUOTE(Elar @ 2012 07 01, 11:21)
aš ir - ganiau karves kasmet, ravejau dyyyydžiulius kolūkio skirtus plotus (už ganyklas karvėm skirdavo gi), o kur dar senelių daržai
- aprūpindavo visus vaikus su anūkais (o šeimos gi ankščiau dideles buvo
), patys sklepą prisikraudavo, o dar ir gyvuliam kiek visko reikejo - ne traktorius gi - arklį maitint reikejo, kelios karvės, avys, paršai, vištos , triušiai - visiem ėst reik
(gerai, kad tik musų kaimai skirtingose vietose buvo - vinas miškuose, kitas -laukuose, ne tep nuobodu tas kupetas kraut - kai tai žemuogių pasrenki, tai melyniu, o laukuose pramoga -pietu miegas žaginiuose, šampinjonų rinkimas (pilni gi laukai augo)
) Mes laukuos praleisdavom kiauras dienas - gi su grebliais kaip išeini ryte, tai taip iki karvių parvedimo ir prabūni. Bet tiek kenkėjų anais laikais nepamenu
- ir kurmis vienas kitas, ir sraige kaip retenybe
išsiplėčiau ir aš..
Kuo gilesnė bedugnė, į kurią krenti, tuo daugiau šansų išmokti skraidyti.