Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(rytorasa @ 2012 06 30, 10:11)
Otaip, ačiū už foto...Smagu žiūrėt..  thumbup.gif Darželis toks plnas įvairiausių augalų, kad net sunku sužiūrėt kas prie ko auga...  biggrin.gif O dėl agurkų, žirnių, tai agurkai turėtų augti pietinėj pusėj, žirniai už jų, kad saulės neužstotų.
Papildyta:
užtat ir šovė mintis parašyta apie tai ir įkelti foto, kad žmonės jų nenaikintų..  rolleyes.gif
Laukiam foto..  smile.gif

lotuliukas.gif kad pas man - "mišrainė" - įkelsiu vienos ilgos pakeltos lysvės beveik visą ilgį - ten pradžioj auga svogūnai, tada obelis, tada šparaginės, šilauogės, šparaginės, šparagai, mėtos, obelis, šparaginės, šilauogė, salotos, agrastas, kopūstai, obelis, burokai .. blush2.gif dėl "draugysčių" nežinau ar pataikiau, bet bandau kasmet vis kitas augint - apernai ten augo kaliaropės, ridikėliai, agurkai, pomidorai (tai bandau jau bent toj vietoj, kur kas pernai buvo, šiemet keist, bet va šalia augančios gal ir ne visos draugauja g.gif :
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Daugiau daržo nedėsiu - blush2.gif morkos beveik be mulčo ir tookios vargšės, moliūgai ir arbūzai dar pavėpę, niu ir kita... geriau lauksiu kitų foto - mokintis
book.gif
lauke auga pomidorai pas kitus dar ir kokie derliai .. pas man polfastai lauke ax.gif . Pernai daugiau rūšių turėjau, bet nebepamenu tiksliai kas g.gif , šiemet dar krūminių kelis turiu - priešais suolą pasisodinau, kad man ant akių augtų biggrin.gif.

Dėkit panos, dėkit foto wub.gif - tikrai labai daug iš kitų mokinamės - mano svajonė dabar - Dagmos ratas.
audine68 wub.gif laukiam.
Atsakyti
otaip - puikus darziukai pas jus, labai labai grazu:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
viliuosi ir as tokiu turet kazkada ateity......
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2012 06 30, 09:32)
otaip - puikus darziukai pas jus, labai labai grazu:) thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif 
viliuosi ir as tokiu turet kazkada ateity......

nusiuskite svajone i kosmosa.Uprogramuokite noriu darzo ir siuskite,tikrai issipildys,man viskas taip issipildo
Tik aisku lovoje guleti nereikia,dirbti reikia,bet svajones reikia konkretinti ir siusti,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 06 30, 10:47)
nusiuskite svajone i kosmosa.................. man viskas taip issipildo

per kiek šviesmečių atskrenda ufonautai darbus vykdyt?.. g.gif mmmm.. schmoll.gif ne, neturiu tiek laiko svajot ir laukt, jau geriau aš pati imu kastuvą, šakes, žoliapjovę ir dirbu - nuo pat tos akimirkos norai ir pildosi.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2012 06 29, 10:17)
Nufotografavau pagaliau savo paaugusį daržą, buvau pažadėjus įdėti ax.gif

Originalu ir grazu! thumbup.gif

QUOTE(Otaip @ 2012 06 29, 10:50)
ax.gif  nuėjau nufotkint kaip dabar viskas-  nors ir šaltokos naktys ir dienos, bet auga viskas po truputį   biggrin.gif

Sauniai auga! thumbup.gif

Pas mane irgi auga- kai foto yra su kuo palyginti, tai aki vaizdus skirtumai bigsmile.gif
Darza savo rodziau nesenai, tai si kart siltnamiuk bendra foto imetu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elar: 30 birželio 2012 - 12:48
QUOTE(Ex @ 2012 06 30, 13:35)
per kiek šviesmečių atskrenda ufonautai darbus vykdyt?.. g.gif mmmm.. schmoll.gif ne, neturiu tiek laiko svajot ir laukt, jau geriau aš pati imu kastuvą, šakes, žoliapjovę ir dirbu - nuo pat tos akimirkos norai ir pildosi.. biggrin.gif

na, ufonautai atskridę šakėmis ir kastuvais tikrai nesidarbuos, manau, čia visai ne tai norėta pasakyti. Tisiog mūsų mintys materializuojasi ir nesvarbu suvokiam mes tai ar ne.. rolleyes.gif Nu, bet čia ne ta tema, tad geriau savo daržiuką parodytum.. rolleyes.gif biggrin.gif

QUOTE(Elar @ 2012 06 30, 13:45)
Darza savo rodziau nesenai, tai si kart siltnamiuk bendra foto imetu smile.gif

oi, labai tvarkinga... thumbup.gif Aš taip nemoku. Man žolės pro mulčią pralenda, kiek prisiekiu nuraunu, o va kaip įlysti tarp pomodorų jų neaplaužius, aš nežinau, tai stengiuosi tų žolių nematyti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 30, 14:08)
Tisiog mūsų mintys materializuojasi ..........
geriau savo daržiuką parodytum..  rolleyes.gif  biggrin.gif

aha, jo, kai tik paimu kastuvą, iškart ir materializuojasi biggrin.gif kitaip - niekaip, gali svajot iki pamėlynavimo.. biggrin.gif
Mano daržiukas statybų įkarštyje, jei parodysiu, dar pamanysit, kad ten subombarduota kompostinė... biggrin.gif čia jau kitiems metams reportažas bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 06 30, 14:14)
aha, jo, kai tik paimu kastuvą, iškart ir materializuojasi biggrin.gif kitaip - niekaip, gali svajot iki pamėlynavimo.. biggrin.gif
Mano daržiukas statybų įkarštyje, jei parodysiu, dar pamanysit, kad ten subombarduota kompostinė... biggrin.gif čia jau kitiems metams reportažas bus smile.gif

tai žinoma, nepaėmus kastuvo nieko ir nebus. Juk niekas nieko nenudirbs už mus. Bet tai ir yra minčių materializacija... biggrin.gif Pasvajojom, griebėm kastuvą ir turim rezultatą... biggrin.gif
OOi, labai įdomu. Lauksim kitų metų fotoreportažo... thumbup.gif
Atsakyti
saunuoles merginos.labai grazus Otaip darziukas thumbup.gif sakyciau net ne darziukas o darzoviu parkas thumbup.gif noretusi tokiam vaikscioti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 30, 14:08)
oi, labai tvarkinga...  thumbup.gif Aš taip nemoku. Man žolės pro mulčią pralenda, kiek prisiekiu nuraunu, o va kaip įlysti tarp pomodorų jų neaplaužius, aš nežinau, tai stengiuosi tų žolių nematyti..  blush2.gif

Kad siltnamyje tu zoliu isvis kazkaip nebera pa mane. Per savaite islenda viena kita zolyte rolleyes.gif Gulsciom prisikasu prie ju biggrin.gif , dabar lapus praskabius lengviau.
QUOTE(Ex @ 2012 06 30, 14:14)

parodyk Ex, labai smalsu ka ten meistraujat ax.gif
Atsakyti
Jau tie mulciuoti darzai vienas uz kita grazesni wub.gif
Siandien viena vaziuoju su vaikais i darza-noriu nors trumpam, o tai savaite nemaciau... pasiilgau wub.gif Nors pasivaiksciosiu, apsizvalgysiu ax.gif

QUOTE(Otaip @ 2012 06 30, 09:31)

O kas toje antroje foto kyso? Obuoliai? Siumetiniai? bigsmile.gif
Atsakyti
gryžau ir aš iš savo sodo, tai gaspadorius žolę pjovė o aš mulčiavau, tiksliau papildžiau atsargas burokams, agurkams ir kopūstams...bet bemulčiuodama pamačiau kad mano burokai sukasi, amaras kažkoks puola...gal patarsit ką daryt, atrodo nesenai nupurškėm su dilgėlėmis, o to velnio visur yra ir astriukai užpulti sukasi lapai, ir ant šparaginių žiūrau kad yra...patarkit ką daryt... ax.gif
Atsakyti