QUOTE(rytorasa @ 2012 06 30, 10:11)
Otaip, ačiū už foto...Smagu žiūrėt.. Darželis toks plnas įvairiausių augalų, kad net sunku sužiūrėt kas prie ko auga... O dėl agurkų, žirnių, tai agurkai turėtų augti pietinėj pusėj, žirniai už jų, kad saulės neužstotų.
Papildyta:
užtat ir šovė mintis parašyta apie tai ir įkelti foto, kad žmonės jų nenaikintų..
Laukiam foto..
Papildyta:
užtat ir šovė mintis parašyta apie tai ir įkelti foto, kad žmonės jų nenaikintų..
Laukiam foto..
kad pas man - "mišrainė" - įkelsiu vienos ilgos pakeltos lysvės beveik visą ilgį - ten pradžioj auga svogūnai, tada obelis, tada šparaginės, šilauogės, šparaginės, šparagai, mėtos, obelis, šparaginės, šilauogė, salotos, agrastas, kopūstai, obelis, burokai .. dėl "draugysčių" nežinau ar pataikiau, bet bandau kasmet vis kitas augint - apernai ten augo kaliaropės, ridikėliai, agurkai, pomidorai (tai bandau jau bent toj vietoj, kur kas pernai buvo, šiemet keist, bet va šalia augančios gal ir ne visos draugauja :
Daugiau daržo nedėsiu - morkos beveik be mulčo ir tookios vargšės, moliūgai ir arbūzai dar pavėpę, niu ir kita... geriau lauksiu kitų foto - mokintis
lauke auga pomidorai pas kitus dar ir kokie derliai .. pas man polfastai lauke . Pernai daugiau rūšių turėjau, bet nebepamenu tiksliai kas , šiemet dar krūminių kelis turiu - priešais suolą pasisodinau, kad man ant akių augtų .
Dėkit panos, dėkit foto - tikrai labai daug iš kitų mokinamės - mano svajonė dabar - Dagmos ratas.
audine68 laukiam.