Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

Ačiū. Čia tos geltonos su taškeliais?
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 28, 12:13)
Ačiū. Čia tos geltonos su taškeliais?

lervos tai tie juodi "krokodiliukai" su taškiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 28, 11:11)
tai labai gerai, kad daug...  thumbup.gif Dabar žiauriai daug amarų privisę, apipuola tokius augalus, kurių seniau neužkliūdavo, pvz. burokėlius. Tai, matyt, gamta bando pusiausvyrą atstatyti...  rolleyes.gif

as keliose vietose irgi radau.pirma pastebejau boruziu antpludi,o tada radau ir ant aukstos zoles tu baisybiu,tai cia pat uzkuriau lauza,roviau ir deginau su visais amarais.o dabar ziuriu keli tupi ant spinatu.o ka tokiu atveju darot?purskiat?skaiciu,kad pomidoru lapu raugas tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 28, 11:16)
Niekur nerandu tų boružių lervų nuotraukų, gal galit įmest ax.gif

o jums mano įkeltos foto nerodo? g.gif

QUOTE(alinux28 @ 2012 06 28, 13:43)
as keliose vietose irgi radau.pirma pastebejau boruziu antpludi,o tada radau ir ant aukstos zoles tu baisybiu,tai cia pat uzkuriau lauza,roviau ir deginau su visais amarais.o dabar ziuriu keli tupi ant spinatu.o ka tokiu atveju darot?purskiat?skaiciu,kad pomidoru lapu raugas tinka  g.gif

nesupratau.. g.gif taigi boružės ir jų lervos amarus naikina...

Kur yra amarų, sugavusios neškit boružes ir paleiskit į tą vietą, tegu puotauja.. biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal paklausiu kaip blondinė, biggrin.gif , radau tą geltoną boružę darže, niekada nebuvau mačius, ar ji tokia pati gerietė kaip ir raudonoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 28, 16:30)
Mergaitės, gal paklausiu kaip blondinė, biggrin.gif  , radau tą geltoną boružę darže, niekada nebuvau mačius, ar ji tokia pati gerietė kaip ir raudonoji  ax.gif

Beskaitinėdama apie tas lervas užtikau puikų puslapį apie visokius gerus ir negerus padarėlius ax.gif http://www.rozes.lt/...-ekologija.html
Va kaip skaniai boružės lerva doroja amariūkštį biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Treja: 28 birželio 2012 - 15:49
Labas.
Niekada nesu mačiusi boružės lervos. Boružių nemažai.Reikės atidžiau žiūrėti biggrin.gif
Mano mulčius per plonas, po lietaus supleko. Nors žolių nedaug. Laukiu žolės pjovimo.
Atsakyti
Nufotografavau pagaliau savo paaugusį daržą, buvau pažadėjus įdėti ax.gif

user posted image

gražu žiūrėt kaip jau viskas paauge thumbup.gif ten uždengtos tai braškės ax.gif
aš ir kažkaip nežinojau kaip boružės lerva atrodo, vadinasi šitos gerietės, saugosim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2012 06 29, 10:17)
Nufotografavau pagaliau savo paaugusį daržą, buvau pažadėjus įdėti ax.gif

http://images115.fot...cture402-vi.jpg

gražu žiūrėt kaip jau viskas paauge thumbup.gif ten uždengtos tai braškės ax.gif
aš ir kažkaip nežinojau kaip boružės lerva atrodo, vadinasi šitos gerietės, saugosim thumbup.gif

GRažiai, mistiškai atrodo jūsų ratas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dagma @ 2012 06 29, 10:17)

wub.gif wub.gif gražuma
Prašom ir toliau su foto 4u.gif

Mūs prieš kelias savaites fotkintas dažiukas kieme - pagal žoliapjovės plotį takelius formuoju biggrin.gif :
user posted image

ax.gif nuėjau nufotkint kaip dabar viskas- nors ir šaltokos naktys ir dienos, bet auga viskas po truputį biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Otaip: 29 birželio 2012 - 09:59
QUOTE(Otaip @ 2012 06 29, 10:50)
Mūs prieš kelias savaites fotkintas dažiukas kieme - pagal žoliapjovės plotį takelius formuoju biggrin.gif :
ax.gif  nuėjau nufotkint kaip dabar viskas-  nors ir šaltokos naktys ir dienos, bet auga viskas po truputį  biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Tobula rolleyes.gif Taip ir įsivaizduoju kaip smagu ryte basom per žolytę daržovių prisiskint. Niekis, po metų kitų ir aš čia visokiais klausimais čiauškėsiu biggrin.gif
Atsakyti