Ačiū. Čia tos geltonos su taškeliais?
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 28, 12:13)
Ačiū. Čia tos geltonos su taškeliais?
lervos tai tie juodi "krokodiliukai" su taškiukais
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 28, 11:11)
tai labai gerai, kad daug... Dabar žiauriai daug amarų privisę, apipuola tokius augalus, kurių seniau neužkliūdavo, pvz. burokėlius. Tai, matyt, gamta bando pusiausvyrą atstatyti...
as keliose vietose irgi radau.pirma pastebejau boruziu antpludi,o tada radau ir ant aukstos zoles tu baisybiu,tai cia pat uzkuriau lauza,roviau ir deginau su visais amarais.o dabar ziuriu keli tupi ant spinatu.o ka tokiu atveju darot?purskiat?skaiciu,kad pomidoru lapu raugas tinka
QUOTE(*Inga:) @ 2012 06 28, 11:16)
Niekur nerandu tų boružių lervų nuotraukų, gal galit įmest
o jums mano įkeltos foto nerodo?
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 28, 13:43)
as keliose vietose irgi radau.pirma pastebejau boruziu antpludi,o tada radau ir ant aukstos zoles tu baisybiu,tai cia pat uzkuriau lauza,roviau ir deginau su visais amarais.o dabar ziuriu keli tupi ant spinatu.o ka tokiu atveju darot?purskiat?skaiciu,kad pomidoru lapu raugas tinka
nesupratau.. taigi boružės ir jų lervos amarus naikina...
Kur yra amarų, sugavusios neškit boružes ir paleiskit į tą vietą, tegu puotauja..
Mergaitės, gal paklausiu kaip blondinė, , radau tą geltoną boružę darže, niekada nebuvau mačius, ar ji tokia pati gerietė kaip ir raudonoji
QUOTE(Juračiuks @ 2012 06 28, 16:30)
Mergaitės, gal paklausiu kaip blondinė, , radau tą geltoną boružę darže, niekada nebuvau mačius, ar ji tokia pati gerietė kaip ir raudonoji
Beskaitinėdama apie tas lervas užtikau puikų puslapį apie visokius gerus ir negerus padarėlius http://www.rozes.lt/...-ekologija.html
Va kaip skaniai boružės lerva doroja amariūkštį
Labas.
Niekada nesu mačiusi boružės lervos. Boružių nemažai.Reikės atidžiau žiūrėti
Mano mulčius per plonas, po lietaus supleko. Nors žolių nedaug. Laukiu žolės pjovimo.
Niekada nesu mačiusi boružės lervos. Boružių nemažai.Reikės atidžiau žiūrėti
Mano mulčius per plonas, po lietaus supleko. Nors žolių nedaug. Laukiu žolės pjovimo.
Nufotografavau pagaliau savo paaugusį daržą, buvau pažadėjus įdėti
gražu žiūrėt kaip jau viskas paauge ten uždengtos tai braškės
aš ir kažkaip nežinojau kaip boružės lerva atrodo, vadinasi šitos gerietės, saugosim
aš ir kažkaip nežinojau kaip boružės lerva atrodo, vadinasi šitos gerietės, saugosim
QUOTE(Dagma @ 2012 06 29, 10:17)
Nufotografavau pagaliau savo paaugusį daržą, buvau pažadėjus įdėti
http://images115.fot...cture402-vi.jpg
http://images115.fot...cture402-vi.jpg
GRažiai, mistiškai atrodo jūsų ratas
Tobula Taip ir įsivaizduoju kaip smagu ryte basom per žolytę daržovių prisiskint. Niekis, po metų kitų ir aš čia visokiais klausimais čiauškėsiu