Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 21:28)
pabandysi ir daugiau su uogienėmis nesiterliosi biggrin.gif nei bulvių grūstuvas, nei šakutė taip skaniai nesutrina, kaip blenderis essen.gif

Visiškai sutinku. Kelis metus įvairiai šaldžiau ir cielas, ir gabaliukais, tai gabaliukuose braškės patamsėja. Sutrintos su blenderiu ir cukriuku kažkodėl išlieka skaisčios braškių spalvos, gaivios, skanios ir pešamės kai ištraukiamas paskutinis indelis iš šaldiklio. O kitos lieka iki šviežio derliaus ir niekas jų nebenori (nebent slapčia kepiniams sunaudoju).
Tik su blenderiu šiemet, uogienių jau keli metai nebėr.
Svarainiai taip pat visi keliauja į šaldiklį supjaustyti skiltelėm su cukriuku. Labai skanus gėrimas pavasarį, kai gėrybės baigiasi ir kepiniam skaninti naudoju visokius likučius šaldytus.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 22:28)
pabandysi ir daugiau su uogienėmis nesiterliosi biggrin.gif nei bulvių grūstuvas, nei šakutė taip skaniai nesutrina, kaip blenderis essen.gif

nu blyn blenderio neturiu, yra tik mikseris, kombainas ir grūstuvė bulvių... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 22, 23:25)
yra tik mikseris,

aš turiu mikserį gal kokie 10 metų. Ir tik prieš 5 metus apsižiūrėjau, kad dar yra vienas antgalis - blenderis biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 23:30)
aš turiu mikserį gal kokie 10 metų. Ir tik prieš 5 metus apsižiūrėjau, kad dar yra vienas antgalis - blenderis biggrin.gif  blush2.gif

ėėėėėė pas mane irgi yra kažkokios suktos dvi dalys g.gif tai gal ten skaitosi kaip blenderis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 22, 23:45)
ėėėėėė pas mane irgi yra kažkokios suktos dvi dalys g.gif tai gal ten skaitosi kaip blenderis blush2.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
pas mane į šį labai panašus:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 23:50)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
pas mane į šį labai panašus:

user posted image

vat tos baltos nėra verysad.gif na kažką mislinsiu kaip jas sutryti...
Atsakyti
Sutrini su bulviu grustuve ir varai su cukrumi su mikseriu.. Paplakti reikia ilgaiu, bet rezultatas neblogas gaunasi smile.gif O jei dar nedidelis kiekis - tai visai gerai smile.gif
O siaip tai vien del braskiu apsimoka nusipirkti blenderi smile.gif nelabai brangu koki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 23 birželio 2012 - 09:00
QUOTE(okkey @ 2012 06 21, 15:55)
del cesnaku jau kalbeta gi - vasarinius risam, zieminiams isskinam ziedynus  mirksiukas.gif  4u.gif

Gal galėtų kas nors įdėti nuotrauką, kaip atrodo surišti vasariniai blush2.gif, kad galėtų tokios pirmokės kaip ąš pasimokyti bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip mulčiuoti daržai laikosi? bigsmile.gif
mano daržas reikalauja papildymo, tačiau per lietus ir buvusias problemas neina kojos įkelti unsure.gif Laukiu atšilimo ir svečių savo darže ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linaslinelis @ 2012 06 23, 00:22)

Svarainiai taip pat visi keliauja į šaldiklį supjaustyti skiltelėm su cukriuku. Labai skanus gėrimas pavasarį, kai gėrybės baigiasi ir kepiniam skaninti naudoju visokius likučius šaldytus.

O kam svarainius laikyti šaldiklyje blink.gif , dar ir dabar darome gėrimus imdami iš stiklainio, kurie laikomi rūsyje.
Atsakyti
Mano vaizdelis siaip sau - suniui atejo duobiu kasimo manija. Prie silauogiu iskase didziule duobe, tai aplink nemazas spindulys prisimaisiusiu durpiu su mulcium doh.gif Slapia visa savaite, tai greiciau "valgosi", jau irgi reikes pildyti kai tik pjaus veja.
Bet dziaugiuosi neapsakomai - nepalyginsi kaip pernai plauke tarplysviai per lietus, ir kaip siemet net ir per lietu ieiti galima pasiskint darzoviu thumbup.gif
Tuoj pasivaiksciosiu su fotoaparatu smile.gif
Atsakyti
Mulciuotas darzas po lietaus:
Papildyta:
Dar siltnamis ir suniuko isdarkytas kampas:
Atsakyti