QUOTE(diasaja @ 2012 06 22, 21:28)
pabandysi ir daugiau su uogienėmis nesiterliosi nei bulvių grūstuvas, nei šakutė taip skaniai nesutrina, kaip blenderis
Visiškai sutinku. Kelis metus įvairiai šaldžiau ir cielas, ir gabaliukais, tai gabaliukuose braškės patamsėja. Sutrintos su blenderiu ir cukriuku kažkodėl išlieka skaisčios braškių spalvos, gaivios, skanios ir pešamės kai ištraukiamas paskutinis indelis iš šaldiklio. O kitos lieka iki šviežio derliaus ir niekas jų nebenori (nebent slapčia kepiniams sunaudoju).
Tik su blenderiu šiemet, uogienių jau keli metai nebėr.
Svarainiai taip pat visi keliauja į šaldiklį supjaustyti skiltelėm su cukriuku. Labai skanus gėrimas pavasarį, kai gėrybės baigiasi ir kepiniam skaninti naudoju visokius likučius šaldytus.