Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

QUOTE(Irvel @ 2012 06 04, 19:12)

O man šitie patys mieliausi kenkėjai wub.gif biggrin.gif Nu rimtai.Aš suprantu,kad jie kenkia,bet labai gražūs ir paėmus juos į saują ir lengvai kumštį užgniaužus,bei pridėjos prie ausies girdisi tylus cypimas.Čia vaikystėje senelis parodė,tai iki šiol aš jų paklausau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Žaliasis paslėptagalvis

Daugiau "graužikų": http://tt.ibt.lt/v/i.../chrysomelidae/
Atsakyti
Reiks ir man tos muzikos paklausyt. Bet kai pamatau skylėtas lelijas, tai tegul toliau kur eina tokie muzikantai.
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 04, 09:26)
mano bulvės dar neišlindo.. Bet aš vėliau sodinau ir dar nedaigintas...  rolleyes.gif

Sveikos 4u.gif
mano bulvių taip pat nematyti g.gif nors sodinau kartu su kaimynais, o jų jau į žemę sodintos gerokai išlindusios g.gif Prakasiau pažiūrėti, tai vos vos daigelį išleidusios g.gif
Bet užtad pienių blink.gif bet šiaudų tai daug pridėjau unsure.gif nebežinau ką ne taip dariau
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2012 06 04, 20:42)
Sveikos 4u.gif
mano bulvių taip pat nematyti g.gif  nors sodinau kartu su kaimynais, o jų jau į žemę sodintos gerokai išlindusios g.gif Prakasiau pažiūrėti, tai vos vos daigelį išleidusios g.gif                                   
Bet užtad pienių blink.gif bet šiaudų tai daug pridėjau unsure.gif nebežinau ką ne taip dariau

gal sluoksnis perstoras? g.gif tik viena paziurejai? daugiau paziurek, kaip kitos bulves. mano jau pradejo dygt pries keleta dienu, tai kelios jau gerokai paaugusios, kitos dar tik vos lapelius kisa ispo sieno. bet dar nei puse nesudygo, bet galvoju kad jau pradejo lyst tai islys, niekur nedings rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Otaip @ 2012 06 04, 19:38)
user posted image
Žaliasis paslėptagalvis

Daugiau "graužikų":  http://tt.ibt.lt/v/i.../chrysomelidae/

lygtais i metini lapgrauzi panasus g.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 04, 17:37)
Ateinu ir as pasirodyti savo darziuko,nors labai nedrasu(mulciuoju pirmi metai) ir dar ne viskas sudyge  blush2.gif
...............

Eina sau, kokios čia darbštuolės bitelės susirinkę dūzgia...
Užveda.
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2012 06 04, 20:46)
gal sluoksnis perstoras? g.gif tik viena paziurejai? daugiau paziurek, kaip kitos bulves. mano jau pradejo dygt pries keleta dienu, tai kelios jau gerokai paaugusios, kitos dar tik vos lapelius kisa ispo sieno. bet dar nei puse nesudygo, bet galvoju kad jau pradejo lyst tai islys, niekur nedings rolleyes.gif

Žiūrėjau daugiau, tas pats. bet sluoksnis tai lyg normalus apie 20-30 cm. Pienės tai rado pro kur rolleyes.gif Nu žiūrėsim kaip bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2012 06 04, 21:32)
Eina sau, kokios čia darbštuolės bitelės susirinkę dūzgia...
Užveda.

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 04, 17:37)
tik nezinau kas per vabaliukai isitaise ant mano paprikyciu?ar gerieciai ar blogiukai  g.gif panasu i karkvabali,bet maziukai.o gal jaunikliai cia?
user posted image

Panašu į grambuoliukus mirksiukas.gif Kaip vabalas, nėra piktybinis, bet tos lervos kur žemėje gyvena, nelabai jau geranoriškos ax.gif

o lelijinių ir aš turiu, sėkmingai lelijas kramsnoja, ale dar niekis, su vabalais nelabai pakovosi, o vat kai jie pridės lervų doh.gif tooos tai šlykščios ir reikia kuo greičiau nupurkšti, nes tik stagarai liks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagma: 04 birželio 2012 - 23:04
QUOTE(Otaip @ 2012 06 04, 18:38)
user posted image
Žaliasis paslėptagalvis

Daugiau "graužikų":  http://tt.ibt.lt/v/i.../chrysomelidae/

o šitas manau kad paprastasis auksavabalis ax.gif
Atsakyti
alinux28, šauniai padirbėta... thumbup.gif Tvarkingas darželis.. good.gif
Atsakyti