Įkraunama...
Įkraunama...

Sodo, daržo, šiltnamio mulčiavimas

o man viskam žolės trūksta, tai džiūstam verysad.gif
Atsakyti
mano irgi daržas visas užmulčiuotas, ir pirmi metai kaip šiltnamį mulčiavau...kolkas patenkinta...šiandien cibulius pasilaistėm su vištašūdžiu... biggrin.gif braškes nusiskyniau, vėl pusantro kibiro priuogavau, tai ryt lauke virimas...
Atsakyti
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 20, 22:56)
mano irgi daržas visas užmulčiuotas, ir pirmi metai kaip šiltnamį mulčiavau...kolkas patenkinta...šiandien cibulius pasilaistėm su vištašūdžiu... biggrin.gif braškes nusiskyniau, vėl pusantro kibiro priuogavau, tai ryt lauke virimas...

Nevirkit, trinkit su cukrum ir šaldykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2012 06 21, 12:03)
Nevirkit, trinkit su cukrum ir šaldykit mirksiukas.gif

thumbup.gif aš jau 3 indelius sušaldžiau žiemai tongue.gif Dabar laukiu j.serbentų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 19, 10:36)
Jis ju needa-nuskabo ir palieka...
jau man gaila pagavot ..kiek jis gauna nuo manes ir per snuki, ir per uzpakali, ir uz kupros patampau. Kaimynai tik FU, NE, NEGALIMA ir girdi mane rekaujant  doh.gif Isterike patapau  doh.gif  Vezios uz menesio dresiruot (tikiuosi neapsigalvos MB), gal prasvieses mano gyvenimas tada  cool.gif  Nesigauna man. Nu aisku, dar tik 3 men jam... Vargo vakariene...

blink.gif blink.gif blink.gif siaubas doh.gif , negalima gyvūno baust fizinėmis bausmėmis, reikia noro ir laiko dresuot, jei neturite tam laiko, tai kam tada laikyt gyvūną g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrivederici @ 2012 06 21, 12:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif siaubas doh.gif , negalima gyvūno baust fizinėmis bausmėmis, reikia noro ir laiko dresuot, jei neturite tam laiko, tai kam tada laikyt gyvūną g.gif

gal davai biski nesureiksminkime gyvunu ka cool.gif cool.gif cucikai tegul sau savo darba dirba - sargauja, o ne po darzus vaikstineja va tep va, jau man kaip slykstu kai gyvunams daugiau teisiu nei zmonems pradeda suteikineti, nu negaliu apsakyti rolleyes.gif

Atsakyti
Uch prisidirbau parasius, gyvunu teises tuoj apsilankys unsure.gif
Ne i mulciavimo tema, bet paskaityti ir nieko neparasyti negaliu, kai apie mano postus eina kalba.
Trumpai:
Nedauzau as juk jo is jegos doh.gif bigsmile.gif Kiekvienas turbut skirtingai isivaizduoja patampyma uz kupros ir davima per snuki, ar uzpakali.
Zodziu, atsakant i klausima kam jis man reikalingas - man asmeniskai reikalingas, del saugumo. Vyrui taip pat, vaikams - draugas.
Ateis laikas - bus veziojamas dresiruoti. Jam dar tik 3 men sueis. Rasiau, kad man neiseina.
P.S. Mano akim, pririsimas ir matymas kaip jis tamposi noredamas begti, ne ka mazesne fizine bausme, nei kepstelejimas per snuki ir pabarimas ar timptelejimas uz kupros.
Atsakyti
QUOTE(Elar @ 2012 06 21, 13:58)
U...
P.S. Mano akim, pririsimas ir matymas kaip jis tamposi noredamas begti, ne ka mazesne fizine bausme, nei kepstelejimas per snuki ir pabarimas ar timptelejimas uz kupros.[/size]

Na įsivaizduoju kad ir pavadėlio niekada nedėsite.
Šuo turi turėti savo vietą ir suprasti kas galima ir ko ne. Jei laksto neklausydamas - prisegamas prie pavadėlio ir vaikštoma su juo. Tačiau fizinėmis bausmėmis nelabai irgi galima auklėti. Plačiau čia, jei tingite ieškotis kaip auklėti: http://www.veterinar...dex.php?page=30.

O dabar į temą: česnakai geltonuoja. Ką daryti? Auga, žiedus krauna, bet geltonuoja.
Atsakyti
Noriu skubios pagalbos blush2.gif Sode kaimyne gali gauti daug pjuvenu, kad gauciau ir as, turiu issiaiskinti, ka su jomis galima mulciuot smile.gif ???? Labai butu didelis aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2012 06 21, 14:09)

Aciu uz nuoroda.

Del cesnaku, mano irgi kai kurie geltonuoja, bet mano vasariniai, nezydi, ir sodinau tik del braskiu.
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2012 06 19, 21:34)

žiedynkočius išvis nuskink, jei brandins sėklas, neaugins galvų (beja jie labai skanu marinuoti) o lapus surišk

Man net idomu pasidare del cesnaku, zinau, kad tema mulciavimas, bet paklausiu ....

As tai tik nuskinu tuos uzsiraizgusius ziedelius, bet gal reikia risti - negirdejau. Tai reikia suglebti visus cesnako lapus ir surizti is ju mazgeli? ar su kokia virvute? Paptotinkit ax.gif
Atsakyti
Pas mane is svogunai ir cesnakai geltonuoja, bet pas mane viskas aisku, del sausros. Tiek palaistyti, kad jiems uztektu, neturiu galimybiu. Jau susitaikiau, kad siemet derliaus nebus doh.gif
Atsakyti