kurmius gerai išveja primetus kancarų nuo cigarečių į olas...
Sveikos, oras fantastiškas, braškės garžiai noksta, jau 12 litrų uogienės žiemai suvakuota...
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 18, 00:31)
as mulciuoju pjauta zole,tai gali det ir det,zoles greit islenda,greitai ir zole puva bet tikiuosi kad taip greitai ir zemele tresiasi
smulki žolė greitai yra. Taip, tai greitas maistas...
QUOTE(ruta19 @ 2012 06 18, 08:15)
Na kai dedu siena, o ne zolyte, tai uzdedu truputi storiau, nes turiu galimybe tik savaitgaliais ta daryti, nu bet zoliu Ir dar, pagaliau islindo mano bulves Kaimyne juokiasi, kad bulviu bus tik koki spalio men
mano bulvės irgi pradėjo lysti iš po šiaudų. Bet dar ne visos pasirodė... Mano draugė jau ragavo savo šviežių bulvių (auginamos ne po šiaudais), o mano dar neišdygo... Nu nežinau kada tas derlius bus... Kitąmet tikrai prieš sodinant pasidaiginsiu, šiemet nebespėjau, nes savo sėklos neturėjau.
QUOTE(alinux28 @ 2012 06 18, 00:31)
as mulciuoju pjauta zole,tai gali det ir det,zoles greit islenda,greitai ir zole puva bet tikiuosi kad taip greitai ir zemele tresiasi
Tokia pjauta žolyte aš ridikėlius ir salotas mulčiavau, kur greit užauga Žemelė puri puri
O jau paaugusia, padžiovinta - visas kitas daržoves.
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 18, 09:44)
Sveikos, oras fantastiškas, braškės garžiai noksta, jau 12 litrų uogienės žiemai suvakuota...
Oho.... Tai kiek tų braškių Jūs auginat?
QUOTE(rytorasa @ 2012 06 18, 09:46)
mano bulvės irgi pradėjo lysti iš po šiaudų. Bet dar ne visos pasirodė... Mano draugė jau ragavo savo šviežių bulvių (auginamos ne po šiaudais), o mano dar neišdygo...
Kažin, kaip maniškės bulvytės... Prieš 2 sav jau gerokai paaugusias radau, vos ne visos sudygusios, jau žiedus krovė Sodinau violetines bulves.
QUOTE(Ambro @ 2012 06 18, 10:16)
Tokia pjauta žolyte aš ridikėlius ir salotas mulčiavau, kur greit užauga Žemelė puri puri
Kažin, kaip maniškės bulvytės... Prieš 2 sav jau gerokai paaugusias radau, vos ne visos sudygusios, jau žiedus krovė Sodinau violetines bulves.
nu nedaug turiu bet veda gerai, vienos iš diasajos tai pirmametės tai derliaus yra bet nesočiai, o antrametės tai gerai užderėjo, ir dar žalių daug yra...
Jau ruošiuos įsodą važiuot, žiūrėsiu, kaip pas mane braškės dera... grįšiu rytoj, jei geras oras bus, norisi biškį ir gamtoj pabūt
mulciuotu braskiu derlius tai tikrai grazus o ir uogytes svarios Tik kad uogieniu niekas nevalgo, tai kemsam uogytes.
As vienas braskes apmulciavau o kitas uzklojau juodda agro plevele. Gaila veisles skirtingos tai sunku palygint bet siaip tos mulciuotos lyg grazesnes
O kad kurmiu daugiau po mulcu-faktas. Kur plonai pastoviai mulciuoju nelenda kurmis beveik o kur storiau uzmeciau-vieni urvai. Ir kurmiu ir peliu
O kad kurmiu daugiau po mulcu-faktas. Kur plonai pastoviai mulciuoju nelenda kurmis beveik o kur storiau uzmeciau-vieni urvai. Ir kurmiu ir peliu
QUOTE(Lusasita @ 2012 06 18, 11:55)
mulciuotu braskiu derlius tai tikrai grazus o ir uogytes svarios Tik kad uogieniu niekas nevalgo, tai kemsam uogytes.
Nevirkit uogienių, o pertrinkit zalias (nevirtas) uogas su cukrumi ir viskas, į kamerą ir žiemą bus rojus tokias valgyti, nes aš irgi nevalgau virtos braškių uogienės, feee Galit ir uogų keletą pasišaldyti, labai gražu į kokią šampano taurę įmesti ir šampaną tuo pačiu gerai šaldo
Papildyta:
QUOTE(Viltis* @ 2012 06 18, 08:44)
braškės garžiai noksta, jau 12 litrų uogienės žiemai suvakuota...
na nieko sau kiekiai , kad taip šviežių tokį kiekį kas duotų, lyg ir nemažai turiu, bet apie virimą net kalbos nėra, susivalgo po truputį. Šiemet jau pradėjau ruošti dar vieną vagą braškėms.
tai kad saldytu turiu pernyksciu dar saldytu ner mazu vaiku o ir patys nelabai tokiu dalyku megejai sviezia uogyte yra sviezia
Jums gerai , o as va ka tik pasveriau kiek prisirinkau - tai NET 250g Ir tai dziaugiuosi, kad si karta spejau pirmiau uz suni susirinkt raudonas
Gal 1kg suvalgem (kasdien tik po kelias). Dar tiek pat nuniokojo rupuziukas net ir nespejusiu sunokti...
Gal 1kg suvalgem (kasdien tik po kelias). Dar tiek pat nuniokojo rupuziukas net ir nespejusiu sunokti...
aš sakyčiau ta plėvelė braškėm visiška nesąmonė....... bent jau pas mus. Kur mama nuėmė tą plėvelę ir užmulčiavo jos tiesiog atsigavo. Antroj vasaros pusėj ieškosim daigelių ir tada tik mulčiuosim - jokių plėvelių......
Mano braškes paukščiai patvarkė...