QUOTE(Ambro @ 2012 06 12, 12:19)
Merginos, patarkit, kaip išrovus braškių flenciukus išlaikyt man iki kitos dienos? Pasidauginau sode nemažai, noriu persodint į sodybos daržiuką
geras
iki kitos dienos
juk jie plikucia tie usai ore kabo be jokiu zemiu. visus nusikarpius kibiran laikyt galite kad ir savaite ant balkono. na jeigu labai baisu kad numirs tai galite pamerkti i vandenuka saknytes, na kaip geles sumerkit kad lapuku nesemtu vanduo. dar galima apiberti zemuke biski jeigu laikyti keleta savaiciu norime. ta zemuke palaistyt vis.
Na o jei tik dienai tai tokius parsiveztus galit ar kambari para palaikyt net be jokiu vandens slakstymu puikiausiai para pakentes.
O kam raunat juos? nejaugi tokie usai dideli kad jau isišaknije? šeip usai oriniai ir skinami rugpjučio menesi ir galima kibire laikyt tokius suskintus kad ir savaite be jokiu žemiu.
Papildyta:
QUOTE(Keretoja @ 2012 06 13, 21:35)
Man tai sraiges daug ka suvalgo, aisku avieciu tai nesuvalgys, dideliem augalam jos daug zalos nepadarys, bet jaunus mazus tai visus gali suvalgyt..salotas, agurkus ir netgi moliugus, viska jos valgo bestijos
braskem ka jos padaro? parenku kartais bet kasdien nenurinkinesi juk.
o kitur tupi tik ant šieno, netupi ant pačio augalo. nevaikau iš aviečių, man net gražu. ateini o ten šitoks sraigynas
o jau riebios o storos įmitę, nors imk ir virk
Papildyta:
QUOTE(Vandene @ 2012 06 12, 12:27)
Pas mane taip pat. O kažin moliūgų daigus tiktų sukišti?
oj moliugams tinka bet kokia zeme. jie gajus kaip biesai
aš pievoje moliugus sukišau maža duobute padarius nes darže neliko vietos o kad ir įkiščiau daržo kamputį tai jis visa darža man užgoš nes bega ta virkščia kokius 6 metrus ilgio o jau lapū koks storuma ir didumas tai mažas daržoves užgoš. ir pievoj kuo puikiausiai auga ir bega kur sau nori tai jau braškių žemukej jiem gal net per gerai.