QUOTE(maximanija @ 2012 07 10, 12:50)
Dekui tau mergyt uz nuomone, bandysiu kazka toliau aiskintis
Sveika, siaip turiu siokios tokios patirties del gydytoju nekompetencijos, netinkamo gydymo ir galiu pasakyti tik viena - niekada negalima pasikliauti vieno gydytojo nuomone. Kai man kilo klausimas, ka daryti, kai nepastojau, padariau rekomenduotus tyrimus. Jie rode, kad viskas gerai. Tada ejau per tris gydytojus ir klausiau rekomendaciju. 2 is triju sake, kad laikas laparaskopijai, o tik 1 - palaukti, pabandyti. Tada dar konsultavausi pas chirurga, jis pasake, kad butinai operuoti. Rezultate rado visa puokste . Isvada: butina keliu gydytoju konsultacija. O va ka rekomendduoti... Na man gydytoju gydytojas latviuku Treijs, na, gal Zeba nieko, bet vis vien man jis nelabai, nors kompetencijos gal ir turi... Zodziu, pas ka konsultuotis, gal merginos patars, bet pries gulant po peiliu papildomai konsultuotis butina.
Beje, tavo gydytojos elgsena man irgi kazkaip nelabai... O nepastojimo stazas koks?.. Kazkaip praleidau... Tik tiek, kad jei galvojat apie stimuliacijas, tai su polinkiu i cistas nezinau, nezinau... Tad manyciau, kad su noru operuotis tu teisi.