QUOTE(Afigena @ 2013 03 19, 19:43)
Taip, mane operuos ta pati gydytoja, pas kuria gydausi nevaisinguma. Vyro tyrimai idealus, mano iki šiolei daryti-geri, tai vat ir pasiūlė bandyti laparoskopija. Sutikau, nors bijau nesvietiskai, nes leliaus jau laaabaiii norime. ACIU, merginos, už pozityvų nuteikima ir palaikymą! Prisiskaiciau čia prieštaringų nuomoniu, tai ir stresuoju. Vienos sako, kad po operacijos jautėsi tarytum po karo, kitos jau po keliu dienu suoliavo į darbiuka... Va, ir suku galva, prie kuriu čia būsiu as. Sako, vienoms pilvas kaip po nėštumo palieka net kelias savaites, net į rūbus netelpa. O juk as privalau dėvėti kasdien uniforma. Kas bus, jei netilpsiu? Ar tikrai cia taip, mergaites? Bijau, kad ko nepažeistu operuojant, nes skaičiau, kad po tokiu operacijų ir slapintis, ir tustintis kai kurioms buna misija neįmanoma. Jėzus, tikekimes, kad tikrai po laparoskopijos tik pasijuoksiu is savo baimių. Tiesa, pamenu pries keletą metu vyro sesei dare ta operacija, tai nelabai tada gilinausi, kas ten kaip, tik pamenu, kad tikrai ne kelias dienas praleido ligoninėje, o visa savaite. Pasakojo, kad jautėsi kaip po gimdymo, tarsi sudauzyta visa, gele visa kūną... Paklausineciau jos daugiau, bet nelabai sutariame, tai nesinori kažkaip. Na, labai viliuosi, kad man viskas bus gerai.
Tikrai viskas bus gerai
Pirma sisiojima atlikau palapoje ant basono
Kai pasakiau as nusliausiu iki wc nes man cia geda
Gavau barti nuo sesuciu. Padejo pakilti is lovos, neskubino, graziai padejo atsisesti. Sakau nebega... Paleido kriaukleje vandeni
Slapta tikejausi, kad pasedesiu, o paskui nepavykus visgi eisiu i wc. O sesutes gi ne pirma diena dirba - nepadarysi, kateteri istatysim
Va tada sisiojau kaip didele
Galva siek tike svaigo, bet nieko tokio. Baisiau man buvo su alkiu kovoti, nes po LP valgyti tik kosyciu dave
Maziau galvok, viskas bus gerai. Susirink visus daiktus, kurie nurodyti 1 temos puslapyje. Vienintel ka koreguociau is to sarasiuko, kad kelnaites detis tamsiu spalvu - labai nefaina kai sviesius apatinius nudazo tas geltonas tapalas, kuriuo pries LP istepa...