Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 16, 10:07)
ar galetum pasidalinti savo patirtimi (man i AZ) - kaip man pasiruosti tam, ko reikes, kiek dienu atostogu max paimti, kainas ir visa kita 4u.gif butu laaaabai naudinga 4u.gif

kiek veliau parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės. Aš guluosi balandžio 3 d. į ligoninę, o 4 d. darys laparoskopiją. Bijau nežmoniškai!!! Juolab, kad niekad iki šiolei neturėjau jokios operacijos ir, kas be ko, narkozės. Operuos mane KMUK gydytoja Eglė Drejerienė. Esu žiauriai pasimetusi, nes nieko nežinau, kaip ten ir kas bus, kaip jausiuosi po to, kiek duoti pinigėlių, kiek būsiu ant biuletenio, ar ras ką negero... Jau dabar prabuvau porą mėnesių ant biuletenio, nes buvau susilaužiusi koją. Vakar tik į darbelį pargrįžau, o čia sau po poros savaičių šita operacija laukia. Žodžiu, klaustukų n...
Ir dar... Kai paskutinį kartą buvau pas minėtą gydytoją, ji tik davė sąrašą tyrimų, kuriuos privalu atlikti iki operacijos likus ne daugiau 10 dienų. Čia savo mieste, pas savo šeimos gydytoją. Tačiau nedavė jokio siuntimo operacijai, tik paaiškino, kad atvažiuočiau balandžio 3 d. 10 val. su tyrimų atsakymais, asmens dokumentu ir gulčiausi į ligoninę. Tai vat, dabar ir galvoju, kodėl nedavė jokio siuntimo.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2013 03 19, 09:33)
Sveikutės. Aš guluosi balandžio 3 d. į ligoninę, o 4 d. darys laparoskopiją. Bijau nežmoniškai!!! Juolab, kad niekad iki šiolei neturėjau jokios operacijos ir, kas be ko, narkozės. Operuos mane KMUK gydytoja Eglė Drejerienė. Esu žiauriai pasimetusi, nes nieko nežinau, kaip ten ir kas bus, kaip jausiuosi po to, kiek duoti pinigėlių, kiek būsiu ant biuletenio, ar ras ką negero... Jau dabar prabuvau porą mėnesių ant biuletenio, nes buvau susilaužiusi koją. Vakar tik į darbelį pargrįžau, o čia sau po poros savaičių šita operacija laukia. Žodžiu, klaustukų n...
Ir dar... Kai paskutinį kartą buvau pas minėtą gydytoją, ji tik davė sąrašą tyrimų, kuriuos privalu atlikti iki operacijos likus ne daugiau 10 dienų. Čia savo mieste, pas savo šeimos gydytoją. Tačiau nedavė jokio siuntimo operacijai, tik paaiškino, kad atvažiuočiau balandžio 3 d. 10 val. su tyrimų atsakymais, asmens dokumentu ir gulčiausi į ligoninę. Tai vat, dabar ir galvoju, kodėl nedavė jokio siuntimo.

Drasos tau tikrai neidesime mirksiukas.gif turi pati buti drasi 4u.gif O bijoti tikrai nera ko. Vakare paguldzius i ligonine duos vaistukus gerti arba klizmute darys, kad isplautu organizma. Man dave vaistukus su daaaaaaug vandenuko. Vakare bent jau KLP visoms duoda raminaciu, kad geriau miegotusi. Dave ir man, kadangi mano organizmas raminaciu kerams visai nesipriesina, tai jokiu baimiu ir ryte neturejau. O paskui kaip pasakoje - nuveze, atsimenu kaip anestezologe dure i vena (kaireje rankoje pas mane ju nelabai ranta, tai dure i plastaka) ir dar atsimenu, kad pasakiau kad man sukasi galva... Toliau filmas truko. Atsimenu tik kai kazkas man liepe kvepuoti. Pasirodo as jau budinejausi po visko lotuliukas.gif Man ispjove cista desineje puseje prie kiausides. Daugiau nieko blogo nerado. Bet va po operacijos buvau keleta paru su "rankinuku" - tas labiausiai erzino. Vakare sesute ateijo sako leisiu nuskausminamuosius, sakau man nereikia - nieko man neskauda (nemegstu adatu), sako privalau suleisti - gydytoja nurode. Ok, bakst ir viskas. Ligonineje prabuvau savaite - pirmadieni pagulde, penktadieni paleido. O biuleteni tesia ir siulus isima jau pas seimos gydytoja. Taigi biuletenio trukme priklausys nuo to ka pas tave ras, kas bus atlikta LP metu ir kaip jausies.
O siuntimo reiktu. Bet gal tu guliesi pas savo gydytoja kuri ir siuncia? Tada ji ir sutvarkys visus popieriukus tau atvykus.
Nepergyvenk, tikrai sypsosies pasakodama apie savo baimes po LP 4u.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 19, 11:35)
Nepergyvenk, tikrai sypsosies pasakodama apie savo baimes po LP 4u.gif
Sekmes  4u.gif

Pritariu! mirksiukas.gif

Lollypopas as jau tau parasiau i A.Z. ax.gif
Atsakyti
Taip, mane operuos ta pati gydytoja, pas kuria gydausi nevaisinguma. Vyro tyrimai idealus, mano iki šiolei daryti-geri, tai vat ir pasiūlė bandyti laparoskopija. Sutikau, nors bijau nesvietiskai, nes leliaus jau laaabaiii norime. ACIU, merginos, už pozityvų nuteikima ir palaikymą! Prisiskaiciau čia prieštaringų nuomoniu, tai ir stresuoju. Vienos sako, kad po operacijos jautėsi tarytum po karo, kitos jau po keliu dienu suoliavo į darbiuka... Va, ir suku galva, prie kuriu čia būsiu as. Sako, vienoms pilvas kaip po nėštumo palieka net kelias savaites, net į rūbus netelpa. O juk as privalau dėvėti kasdien uniforma. Kas bus, jei netilpsiu? Ar tikrai cia taip, mergaites? Bijau, kad ko nepažeistu operuojant, nes skaičiau, kad po tokiu operacijų ir slapintis, ir tustintis kai kurioms buna misija neįmanoma. Jėzus, tikekimes, kad tikrai po laparoskopijos tik pasijuoksiu is savo baimių. Tiesa, pamenu pries keletą metu vyro sesei dare ta operacija, tai nelabai tada gilinausi, kas ten kaip, tik pamenu, kad tikrai ne kelias dienas praleido ligoninėje, o visa savaite. Pasakojo, kad jautėsi kaip po gimdymo, tarsi sudauzyta visa, gele visa kūną... Paklausineciau jos daugiau, bet nelabai sutariame, tai nesinori kažkaip. Na, labai viliuosi, kad man viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2013 03 19, 19:43)
Taip, mane operuos ta pati gydytoja, pas kuria gydausi nevaisinguma. Vyro tyrimai idealus, mano iki šiolei daryti-geri, tai vat ir pasiūlė bandyti laparoskopija. Sutikau, nors bijau nesvietiskai, nes leliaus jau laaabaiii norime. ACIU, merginos, už pozityvų nuteikima ir palaikymą! Prisiskaiciau čia prieštaringų nuomoniu, tai ir stresuoju. Vienos sako, kad po operacijos jautėsi tarytum po karo, kitos jau po keliu dienu suoliavo į darbiuka... Va, ir suku galva, prie kuriu čia būsiu as. Sako, vienoms pilvas kaip po nėštumo palieka net kelias savaites, net į rūbus netelpa. O juk as privalau dėvėti kasdien uniforma. Kas bus, jei netilpsiu? Ar tikrai cia taip, mergaites? Bijau, kad ko nepažeistu operuojant, nes skaičiau, kad po tokiu operacijų ir slapintis, ir tustintis kai kurioms buna misija neįmanoma. Jėzus, tikekimes, kad tikrai po laparoskopijos tik pasijuoksiu is savo baimių. Tiesa, pamenu pries keletą metu vyro sesei dare ta operacija, tai nelabai tada gilinausi, kas ten kaip, tik pamenu, kad tikrai ne kelias dienas praleido ligoninėje, o visa savaite. Pasakojo, kad jautėsi kaip po gimdymo, tarsi sudauzyta visa, gele visa kūną... Paklausineciau jos daugiau, bet nelabai sutariame, tai nesinori kažkaip. Na, labai viliuosi, kad man viskas bus gerai.

Tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Pirma sisiojima atlikau palapoje ant basono blush2.gif Kai pasakiau as nusliausiu iki wc nes man cia geda blush2.gif Gavau barti nuo sesuciu. Padejo pakilti is lovos, neskubino, graziai padejo atsisesti. Sakau nebega... Paleido kriaukleje vandeni lotuliukas.gif Slapta tikejausi, kad pasedesiu, o paskui nepavykus visgi eisiu i wc. O sesutes gi ne pirma diena dirba - nepadarysi, kateteri istatysim blink.gif Va tada sisiojau kaip didele lotuliukas.gif Galva siek tike svaigo, bet nieko tokio. Baisiau man buvo su alkiu kovoti, nes po LP valgyti tik kosyciu dave doh.gif
Maziau galvok, viskas bus gerai. Susirink visus daiktus, kurie nurodyti 1 temos puslapyje. Vienintel ka koreguociau is to sarasiuko, kad kelnaites detis tamsiu spalvu - labai nefaina kai sviesius apatinius nudazo tas geltonas tapalas, kuriuo pries LP istepa... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2013 03 19, 23:29)
Tikrai viskas bus gerai 4u.gif
Pirma sisiojima atlikau palapoje ant basono blush2.gif Kai pasakiau as nusliausiu iki wc nes man cia geda blush2.gif Gavau barti nuo sesuciu. Padejo pakilti is lovos, neskubino, graziai padejo atsisesti. Sakau nebega... Paleido kriaukleje vandeni lotuliukas.gif Slapta tikejausi, kad pasedesiu, o paskui nepavykus visgi eisiu i wc. O sesutes gi ne pirma diena dirba - nepadarysi, kateteri istatysim blink.gif Va tada sisiojau kaip didele lotuliukas.gif Galva siek tike svaigo, bet nieko tokio. Baisiau man buvo su alkiu kovoti, nes po LP valgyti tik kosyciu dave  doh.gif
Maziau galvok, viskas bus gerai. Susirink visus daiktus, kurie nurodyti 1 temos puslapyje. Vienintel ka koreguociau is to sarasiuko, kad kelnaites detis tamsiu spalvu - labai nefaina kai sviesius apatinius nudazo tas geltonas tapalas, kuriuo pries LP istepa... blush2.gif

Ačiū Tau labai! Tikrai dabar kur kas ramiau smile.gif . Bet kaip ten dėl to pilvuko? Ar jis tikrai būna išsipūtęs, nebetelpama į nešiojamo dydžio rūbus keletą dienų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afigena: 20 kovo 2013 - 19:32
QUOTE(Afigena @ 2013 03 20, 18:31)
Ačiū Tau labai! Tikrai dabar kur kas ramiau smile.gif . Bet kaip ten dėl to pilvuko? Ar jis tikrai būna išsipūtęs, nebetelpama į nešiojamo dydžio rūbus keletą dienų?

LP metu i pilviuka ipucia (ar kaip cia issireikstI0 oro - tai teikalinga apžiurai (daugiau vietos apziurai?). Po LP keleta dienu tas oras "vaiksto" po pilveli kol randa per kur iseiti lotuliukas.gif Nepasakyciau, kad kazka labai jauciau, kad buvau ispusta ar panasiai. Tiesiog po LP nesinori pvz. lysti i aptemptas kelnes, nes vis dar pjuviuose buna siules - baisu save uzgauti blush2.gif O seip kazkokio issiputimo tikrai nepajutau, bet jei merginos raso, vadinasi taip buna. O kaip bus tau pamatysi tik LP blush2.gif Man buvo maziausias rupestis del putimo kadangi nei skaudejo nei ka. Kitos merginos rase, kad juto nemalonius pojucius. Matyt kiekvienai individualiai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2013 03 20, 17:31)

Labas, as po dvieju LP , nei po vienos nebuvau issiputusi , o atvirksciai numeciau svorio , nors neesu is stambiuju ,normalaus sudejimo , bet va rubai po paskutines isvis masaktuojasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Is savos nesenos patirties taip pat galiu pasakyt, kad pilvas tikrai nebuvo ispustas. Svorio ir as numeciau, cielus 2kg biggrin.gif , padejo organizmo valymas ir nieko nevalgymas 2d. Pilvo man netepe niekuo, rubai neissimurzino. Cia priklauso matomai nuo kiekvienos organizmo ir nuo ligonines, kurioje buvo atliekama lap. ax.gif Kitoms merginoms, kurios gulejo po lap su manim, skaudejo pecius ir dakt.sake, kad tai normalu.
Atsakyti
Merginos, jums po lap "tenai" blush2.gif niekas nepasikeite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2013 03 21, 16:52)
Merginos, jums po lap "tenai"  blush2.gif  niekas nepasikeite?  g.gif

g.gif nu lyg nea, nors man per sita LP ir hystero dare, bet nejauciu jokiu pakitimu g.gif o kas darosi ? 4u.gif
Atsakyti