Įkraunama...
Įkraunama...

Laparoskopija

QUOTE(lollypopas @ 2013 03 09, 15:53)
Labas mergytes, turiu klausimeli apie LP, bet kadangi gyvenu UK niekas jos taip lengvai neduoda, tai rezgiu planus kaip cia man ja pasidarius LT 4u.gif

jei turiu policistines ar man ja atliktu? cia UK aiskina kad nera taip blogai kad jos reiketu, taciau be policistiniu jauciu kad ir endo yra pas mane, o manau LP metu galetu isvalyti viska kas nereiklainga ten. tik noriu isgirsti jusu nuomone ir ar lengvai man ja duotu (aisku uz pinigus), ar kokiu tyrimu man reiketu pasidaryti, kiek ilgai visai truktu, tikriausiai reiktu nors 2 sav. atostogu ar ne? 4u.gif

man paprasciausiai jau uzp...yyyyp tiek laiko laukti stebuklo unsure.gif  UK kitos taisykles nei LT, niekas labai cia i viska nesigylina - atrodo duotum kam sumele, istirtu ka reikia ir problemos issisprestu, taciau cia UK viskas sudetingiau - mokek nemokejes jie darys pagal save doh.gif

Drasiai gali darytis LP ir LT , tik reikes moketi pilna kaina uz ja (nezinau kokia tai butu suma ) tyrimus pries LP visus per viena diena gali pasidaryti , kita ar net ta pacia gauti atsakymus, priklauso kur daraisi .
Del atsigavimo po LP viskas priklauso nuo to ka randa ir kaip organizmas narkoze pernesa, vienas jau ta pacia diena namo paleidzia , kitas 2-3 d ligoninej laiko . Nera baisi operacija jei viskas gerai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2013 03 09, 20:17)
Drasiai gali darytis LP ir LT , tik reikes moketi pilna kaina uz ja (nezinau kokia tai butu suma ) tyrimus pries LP visus per viena diena gali pasidaryti , kita ar net ta pacia gauti atsakymus, priklauso kur daraisi .
Del atsigavimo po LP viskas priklauso nuo to ka randa ir kaip organizmas narkoze pernesa, vienas jau ta pacia diena namo paleidzia , kitas 2-3 d ligoninej laiko . Nera baisi operacija jei viskas gerai wink.gif  4u.gif

aciu kokyte uz info 4u.gif tai man labai bus naudinga 4u.gif rezgiu plana chuligana biggrin.gif 4u.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Dar pridursiu...
Nemazai draugiu is kitu saliu grizo i LT ir pasidare nemokamai LP, nes susitare su medikais, kad formintu kam ant seses, kam ant pusseseres, svarbiausia, kad butu soc. drausta.
Todel kreipesi i privacias vaisingumo klinikas, ten privatininkai, su jais lengva susitart. Pora simtiniu i kisene ir sutvarko popieriukus kitaip.

Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 09, 18:53)
Labas mergytes, turiu klausimeli apie LP, bet kadangi gyvenu UK niekas jos taip lengvai neduoda, tai rezgiu planus kaip cia man ja pasidarius LT 4u.gif

jei turiu policistines ar man ja atliktu? cia UK aiskina kad nera taip blogai kad jos reiketu, taciau be policistiniu jauciu kad ir endo yra pas mane, o manau LP metu galetu isvalyti viska kas nereiklainga ten. tik noriu isgirsti jusu nuomone ir ar lengvai man ja duotu (aisku uz pinigus), ar kokiu tyrimu man reiketu pasidaryti, kiek ilgai visai truktu, tikriausiai reiktu nors 2 sav. atostogu ar ne? 4u.gif

man paprasciausiai jau uzp...yyyyp tiek laiko laukti stebuklo unsure.gif  UK kitos taisykles nei LT, niekas labai cia i viska nesigylina - atrodo duotum kam sumele, istirtu ka reikia ir problemos issisprestu, taciau cia UK viskas sudetingiau - mokek nemokejes jie darys pagal save doh.gif

Nesu medike, nenoriu pameluoti, bet mano gine sake, jei yra endo, tai policistines kiausides neimanomis, cia dvi tarpusavy nederancios ligos, tai jei simtu procentu zinai, kad pas tave policistines kiausides, del endo buk rami, nera jos pas tave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sky17 @ 2013 03 09, 19:45)
Nesu medike, nenoriu pameluoti, bet mano gine sake, jei yra endo, tai policistines kiausides neimanomis, cia dvi tarpusavy nederancios ligos, tai jei simtu procentu zinai, kad pas tave policistines kiausides, del endo buk rami, nera jos pas tave smile.gif

Na nezinau, bet forumietes turi ir endo ir pks, esu skaicius tai smile.gif tai keista, kad gine taip sake g.gif
Atsakyti
Na, mano kazkiek linkusios i policistiskuma (bet tiksliai nezinau, nes ir be to turiu ka veikt su savo sveikata) ir endo buvo IV st. su visais "bajeriais".

Cia biski savo trigrasio kisimas, bet... As dariausi 2 LP Lietuvoj ir viena visai neseniai Latvijoj pas V. Ir galiu pasakyti, kad daugiau nenoreciau niekam leisti mane operuoti, tik V., tad Lollypopai, jei tau vis vien reiks moket uz operacija, is asmenines patirties labai rekomenduoju Rygoj. Ir siaip, jis vaisingumo specas/ginekologas chirurgas, tad tikrai atsakys, ar reikia tos LP. Ir jokiu bedu del siuntimu mirksiukas.gif
Atsakyti
wow aciu mergytes uz nuomones 4u.gif

orchiduke
geros zinios bigsmile.gif reiks pasidomet situo 4u.gif aciu uz info 4u.gif

sky17
man patvirtino policistines, bet tiksliai nezinau ar tai sindromas ar tik policistines 4u.gif itariu ir endo tik del to, kad teplioja rudai ne pries, o po mmm, kartais maziau kartais daugiau, skausmo jokio nei per mmm, nei pries, nei po mmm tokio ipatingo nera, tik tas tepliojimas tesiasi kartais netgi 8-9 dienas (turiu omeny su visom mmm) doh.gif - kazkodel turiu itarima kad visgi nera taip kaip turetu buti 4u.gif manau LP budu galeciau sudurti visus taskus smile.gif

Akva17
aciu uz pasisakyma 4u.gif net neisivaizduoju kaip istikruju yra 4u.gif na mano nuomone gal butu irgi kad imanoma tureti ir policistines ir endo, nes irgi girdejau apie tai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lollypopas: 09 kovo 2013 - 19:41
lollypopas> Man lygiai taip pat tepliodavo po mmm keleta dienu. MMM negausios, beskausmes. Issireikalavau LP. O kai jau nusprende daryt LP, pasiule tuo paciu ir histeroskopija atlikti.
Rado viena mazyti endo zidinuka pilvapleveje. Sake jis visiskai neitakojo tu tepliojimu ir neturejo itakos nepastojimui. Bet tepliojimai baigesi thumbup.gif Pernai tas nelaimingas nestumas, nutrukes 20-ta savaite, o po ju mmm reguliarios kaip visa laika ir jokiu tepliojimu nei pries, nei po nera. Manau, kad net mazytis endo dirba nesamones, nes kito paaiskinimo neturiu. Begale metu tepliodavo, atliko LP/histeroskopija - lyg ranka nueme viska.
Antru mmm po LP nebesulaukiau pernai biggrin.gif Nei ciklas stimuliuotas, nieko, naturaliai uzkibo. Tai speju, kad suveike chirurginis isikisimas kazkiek.
Man svarbiausia buvo, kad nieko nerado, o buvau prisigalvojus jau visko doh.gif

Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 03 09, 21:46)
lollypopas> Man lygiai taip pat tepliodavo po mmm keleta dienu. MMM negausios, beskausmes. Issireikalavau LP. O kai jau nusprende daryt LP, pasiule tuo paciu ir histeroskopija atlikti.
Rado viena mazyti endo zidinuka pilvapleveje. Sake jis visiskai neitakojo tu tepliojimu ir neturejo itakos nepastojimui.  Bet tepliojimai baigesi  thumbup.gif  Pernai tas nelaimingas nestumas, nutrukes 20-ta savaite, o po ju mmm reguliarios kaip visa laika ir jokiu tepliojimu nei pries, nei po nera. Manau, kad net mazytis endo dirba nesamones, nes kito paaiskinimo neturiu. Begale metu tepliodavo, atliko LP/histeroskopija - lyg ranka nueme viska.
Antru mmm po LP nebesulaukiau pernai  biggrin.gif  Nei ciklas stimuliuotas, nieko, naturaliai uzkibo. Tai speju, kad suveike chirurginis isikisimas kazkiek.
Man svarbiausia buvo, kad nieko nerado, o buvau prisigalvojus jau visko  doh.gif

aciu orchiduke as puikiai prisimenu tavo istorija, lyg tai policistukiu temutej ar kur tai kitur 4u.gif dabar netgi labiau pradedu tiketi LP 4u.gif aciu kad pasidalinai savo istorija, nes man tikrai - lygiai tas pats, jokiu blogumu, tik tas tepliojimas jau keli metai ir nezinia is kur doh.gif na po snaiguciu kurios liko is po IVF as butinai susiorganizuosiu LP 4u.gif

ir tikrai lygiai kaip tu - prisigalvoju visokio bieso, nes nebezinau kas istikruju man trukodo pastoti doh.gif

lengvo tau nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2013 03 09, 17:42)
Dar pridursiu...
Nemazai draugiu is kitu saliu grizo i LT ir pasidare nemokamai LP, nes susitare su medikais, kad formintu kam ant seses, kam ant pusseseres, svarbiausia, kad butu soc. drausta.
Todel kreipesi i privacias vaisingumo klinikas, ten privatininkai, su jais lengva susitart. Pora simtiniu i kisene ir sutvarko popieriukus kitaip.

Kiek pamenu Orchiduke tu ansciau lanydavaisi pas S. Tai ar ji pati daro LP, pas ka tu pati dareisi? Beje, sveikinu su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2013 03 09, 21:37)
Na, mano kazkiek linkusios i policistiskuma (bet tiksliai nezinau, nes ir be to turiu ka veikt su savo sveikata) ir endo buvo IV st. su visais "bajeriais".

Cia biski savo trigrasio kisimas, bet... As dariausi 2 LP Lietuvoj ir viena visai neseniai Latvijoj pas V. Ir galiu pasakyti, kad daugiau nenoreciau niekam leisti mane operuoti, tik V., tad Lollypopai, jei tau vis vien reiks moket uz operacija, is asmenines patirties labai rekomenduoju Rygoj. Ir siaip, jis vaisingumo specas/ginekologas chirurgas, tad tikrai atsakys, ar reikia tos LP. Ir jokiu bedu del siuntimu  mirksiukas.gif

aciu uz info strygut 4u.gif kai laikas ateis tam butinai pasidomesiu. 4u.gif o beje Rygoj kaip ir kur apsistojat? cia gal draugu turit ar viesbutyje kokiam? man tik sunku isivaizduoti ta procesa - kiek to laiko reiketu, kaip viska taip susiplanuoti g.gif bet tikriausiai taip visko apskaiciuoti ir neimanoma ar ne?nzn, reikes tiksliai viska susesti ir apskaiciuoti kaip nors g.gif
Atsakyti
QUOTE(lollypopas @ 2013 03 10, 00:58)
aciu uz info strygut 4u.gif kai laikas ateis tam butinai pasidomesiu. 4u.gif o beje Rygoj kaip ir kur apsistojat? cia gal draugu turit ar viesbutyje kokiam? man tik sunku isivaizduoti ta procesa - kiek to laiko reiketu, kaip viska taip susiplanuoti g.gif bet tikriausiai taip visko apskaiciuoti ir neimanoma ar ne?nzn, reikes tiksliai viska susesti ir apskaiciuoti kaip nors g.gif

Vyras su manim buvo tik operacijos diena, tai realiai tik viena para viesbutyje. Na o as apsistojau ligoninej lotuliukas.gif . Siaip mano labai sudetinga operacija buvo, tai savaite ten gyvenau.
Laikas... Na, konsultacija tai viena daina, paskui paskirs operacija. O po operacijos kelios dieneles ligoninej ir gali grizti i namus, i savo sali, nes po paprastos laparaskopijos jau po keliu dienu jausies gana neblogai. 4u.gif
Atsakyti