QUOTE(Ne_Ta_Pati* @ 2013 02 15, 19:58)
Aš užvakar nuėjau pas savo šeimos gydytoją, ji man parašė siuntimą pas toje klinikoje dirbančią ginekologę (pas ją užsiregistravau tuo pačiu, kai skambinau registruotis pas šeimos gyd), sekančią dieną nuėjau su tuo siuntimu pas ginekologę, ji mane apžiūrėjo ir parašė siuntimą tolimesnei ginekologo konsultacijai
. Tai va, dabar manau reikia pasiskambinti ir užsiregistruoti apžiūraii pas gydytoją, kurio noriu būti operuojama, o jis pats po apžiūros, paskirs/nepaskirs LP datą
Butinai nuieik pas chirurga. Nes realiai tik operuojantys ginekologai is akies mato, ar verta gultis po peiliu. Endo nustatoma tik laparaskopiskai, bet patikekit manim, kiek as su savo diagnoze praejau, geri chirurgai ja mato dar neprapjove.
O paprastos gines atkalba nuo operacijos, nes "narkoze, operacija, neverta, bandykit dar, bla bla". Is patirties galiu pasakyti, per tokias ju kalbas pas chirurga patekau jau per velai. O pas isties profesionalu chirurga - dar veliau, laimei ne per velai. O butu mane laiku paprotine, gal jau ir lialka po namus lakstytu.