Sveikutės,
prisiduodu ir aš
LP dariausi AK pas
Baužytę. Kai užsiregistravau liepė su savimi turėti chalatą, šlepetes ir kojinytes, būti iš vakaro nevalgius, negėrus 7.30 registratūroje. Atvykau anksčiau 7.10, ir jau prieš mane buvo viena moteris. Registratorė pasiėmė iš manęs pasą ir siuntimą, greit užpildė popierius ir davė man keleta pasirašyt. Tuomet sekė gydytojo apklausa, kokiu tikslu noriu darytis LP, paėmė iš manęs turimus tyrimus (kraujo grupė, krešumo, gliukozė, bendras) ir dar papildomai liepė pasidaryti EKG ir šlapimo vietoje). Sanitarė mane nulydėjo į persirengimo kambarį 8.30. Ten buvo rakinamos spintelės
, man labai patiko, nes jaudinausi, kur reikės palikti daiktus. Palatoj prabuvau pusantros h iki mane iškvietė i operacinę, dar per tą laiką buvo atėjusi pati gydytoja ir anesteziologė, apklausė.
Man LP buvo apskritai pirmoji operacija gyvenime, todėl nieko nenutuokiau apie ją ir visiškai nebijojau, beje, labai padėjo mergaičių pasisakymai ir padrasinimai,todėl buvau nusiteikusi tikrai optimistiškai
Po LP išgirdau savo pavardę išseselės lūpų, ji mane žadino, paklausė ar neskauda, suleido vaistukų, apskritai noriu pasidalinti, kad AK personalas, tiesiog nuostabus, rūpestingi žmonės
, vis prieidavo paklausdavo, kaip jaučiamės, gulėjome 4-ios šešiavietėje palatoje.
Kitos moterys jau ne pirmas op. iškentusios išsiskirstė išvis greitai, aš išvažiavau namo paskutinė 17.15, nes prasčiausiai jaučiaus, neskaudėjo, bet buvo silpna ir labai svaigo galva. Namie 3-ą dieną po LP persiklijavau pleistriukus, tepliot nustojo 2-ą, o šiandien 5-a diena po, jau puikiai vaikštau, ir kosėti bei juoktis neskauda
, rytoj keliausiu "shopintis". Trims savaitėms gyd.paskyrė tausojantį režimą:nesimėgauti voniomis, pirtimis, nesportuoti, sunkiai neplušti, ne
ir svarbiausia neperšalti
Taigi ir aš jungiuosi prie padrąsinimų, nebijokite mergaitės, jeigu jums LP reikia, tai pirmyn