QUOTE(Deive999 @ 2013 01 27, 17:06)
Na man gyd. sake kad 4d neslapinti tu vietu kur pleistriukai ir pleistriukus po 4d galesiu nusiimti jei dar nebus nukrite, o visa kita galima prausti
pas mane kitas klausimas, as 3d kaip gryzau po LP namo ir man temperatura sukilo iki 38.2, ar tai normalu ar cia jau reiktu kreiptis pas seimos gyd? po operacijos 3d laikesi 37.4, sesute sake tai normalu 3d po operacijos, paskui 1d nukrito, parvaziavau namo ir va sukilo, net nzn kaip elgtis...
Skubiai kreipkis i gydytoja. Kazkiek temperaturos po operacijos gali buti, bet realiai nemanau, kad tai normalu. As turejau tris ivairaus sudetingumo ginekologines operacijas, po kuriu ne karto nebuvo pakilusi temperatura ir daktarai pirmiausia klausdavo, ar nepakilusi temperatura. O jei tau perzenge 38, tai jau rimta. Gerai, jei koks gripas, bet vel gi, as ne medike, bet manau, kad pakilus temperaturai kyla visdinio kraujavimo gresme - juk negalima po operacijos i vonia, tai ir temperatura nieko gero. Bet gali buti ir visdinis kraujavimas, uzdegimas, o jo rodikliai - temperatura, kraujo tyrimai. Skausmo gali ir nebuti. Tad buk gera, pasirupink savim