QUOTE(Kerlin @ 2012 09 29, 02:33)
Sveikutes as irgi norejau pasiteirauti, po kiek laiko daro laparaskopija, jei negnali pastoti? Arba itaria endometrioze? As labai susirupinau nes mes intensyviai darom vaikuti ir 3 men. nieko., bet esme tame, kad skaitinedama forume susirupinau, kad pas mane gali buti endametrioze, nes rudos iskyros per men., ir skausmai ir tai jau daug metu, o man geda prisipazinti, bet as tokio dalyko nezinojau, galvojau, kad cia yra normalu, tai dabar galvoju ar nebus kad ir man reiks ta lap., darytis
ir dar man po menesiniu tempia pilvo apacia ir pastoviai sunkumas ir vemti norisi visa diena, o ypac vakare tai isvis nesuprantu kas per simptomai, as taip noriu leliuko ir siutas ima kad anksciau cia neuzsukau pasidometi, o siaip kiek ginekologai ziurejo tipo viskas gerai, bet as niekad neuzsimindavau apie tas rudas isskyras ir skausma menesiniu metu. Tai dabar baisu pasidare
3 men tai labai nedaug! LP visgi yra operacija, manau jos is karto taip greitai niekas nesiimtu dayti...
Jei labai labai norit vaikiuko ir jei dar kokius 3 men. neiseis leliaus pagauti, siuliciau begti pas gine, pasidaryti visu hormonu, zarazu tyrimus, kad su echo apziuretu issamiai, vyra istirkit. Jei viskas cia butu gerai, tada jau gal ir galima butu galvot apie operacija...
Beje, daug paneliu sekmingai pastoja ir su endometrioze, taigi tik kuo daugiau ND dabar ir lauksim rezultatu