Įsiterpsiu dar dėl laparoskopijos ir ciklo. Darė du kartus, abu kartus maždaug 10-13 ciko dieną.
Abu kartus paleido sekančią dieną. Po pirmos laparoskopijos nepykino, o vat po antros tai teko pavargt, tik atsisėdu ir bloga, tai pačiam vakare tik atsistojau ant derbančių kojų
Tiesa, gal kam bus įdomu iš savo patirties. Kaune lankiausi VK, padarius pirmus tyrimus, pasiuntė darytis gimdos nuotraukos, aišku kauno VK nusiuntė į Vilniaus VK ir nieks neinformavo, kad tą pačią procedūrą galiu pasidaryt nemokamai.... suplojau virš 500 lt., darė su narkoze. Rezultatas vienas kiaušintakis pratekamas, kitas sunkiai kontrastuojasi (nu blyn VK plėšia pinigus o įrangos naujesnės nesugeba įsigyti, po dviejų metų darė santariškėse, tai nuotraukas lyginant kokybė tokia, jog jas skiria 20 metų..)
Nu čia nukrypau truputį. Po tokios gimdos nuotraukos kauno VK gydytoja, sako diagnozei patikslinti reikia laparo, kur daraisi? kadangio nebuvau susidūrusi su tuom, pasitikėjau gydytoja, ji pasiunčia į Krikščioniškus gimdymo namus, pas savo pažįstamą gydytoją. Laparo rezultatas: abu kiaušintakiai nepratekami
vienas kelias susilaukt vaikų IVF. Nu mistika, paskui kiek daktarų rodžiau ir aiškinau, kad gimdos nuotraukos metu pratekami kiaušintakiai, o po 2 mėnesių laparoskopijos metu jau nepratekami abu. Nei vienas nesuabejojo laparo rezultatais... o mane kirminas graužė du metus, pasidarius 3 IVF, viena protinga gydytoja pasiūlė vėl darytis laparo, kita gera gydytoja išoperavo. Planavo laparo ir histero, bet padarė tik laparoskopiją, nes histero negalėjo atlikti. Kodėl? paaiškėjo vėliau padarius gimdos nuotrauką santariškėse. Pasirodo gimdos kaklelyje yra sąaugos, tačiau jos nei natūrliu būdu nei IVF pastoti netrukdo, kiaušintakiai irgi PRATEKAMI ( "ačiū" tariu gydytojai dėl kurios išleidom 30 tūkst. litų IVF, kurių mums net nereikėjo, nes ji suklydo per pirmą laparo).
Taip kad nepasitikėkit vienu gydytoju, kaip ir merginos rašė keli puslapiai anksčiau...
Tai va tokia mano istorija. Pastoti man trukdė Antifosfolipidinis sindromas, o kaip jis buvo nustatytas čia irgi ilga istorija, nes tyrimų reikalauti reikėjo pačiai...
o pas lka anketes VK KAune? gal pas D.V.? man ji irgi siulo LP atlikti pas savo pazistama Traku g.
Labas
Cia gal nuo ligonines prilkauso , man LP dare krikscioniskuose, para laiko praleidau pooperacinej , tai vyra ileido , sedejo kiek norejo
Papildyta:
Sveikute
Deja man irgi teks darytis LP ir jau antra
pirmoji buvo pernai kova
Kadangi buvo nelabai silta tai man frotinis siltas chalatas buvo kaip tik , as tokia truputi susalele
Siaip bent man pizama nebuvo patogu , geriau naktiniai, kad paskui randeliu nespaustu . Nors man savuju taip ir neprireike, teko naudotis valdiskais
Viskas priklauso nuo to kur LP darysiesi , nes kiek teko skaityti ir cia bendrauti tai visose ligoninese skirtingai viskas.
As dariausi Krikscioniskuose Traku gatvej Kaune, likau viskuo patenkinta ir antraja tikrai ten pat darysiuosi ir pas ta pacia daktare
Jei dar kas domins klausk