Sveikos mergaites
As cia naujoke...
tikiuosi priimsit
Pradziai gal siek tiek apie mane..Gyvenu UK jau 8 metai, su draugu kartu 6metai (vaje, kaip laikas bega
). Planuoti leliuka pradejom praeitu metu vasari. Pastojau pirma karta liepos menesi...deja dziaugemes tik kelias dienas. Pradejau teplioti...begom pas daktaru...sake nieko tokio
Tik kai reikejo kaip ir patvirtint nestuma ir ten viska pradet, gydytoja sunerimo, kad nestumo testas labai silpnai teigiamas. Toliau seke begalybe kraujo tyrimu, Hcg sekimas..lyg ir didejo...bet ne taip kaip turejo
Diagnoze - negimdinis nestumas, ko pasekoje doze metotreksato. Verkiau upeliais..labai kaltinau save, kad tai buvo mano sprendimas viska uzbaigti. Po visu isgyvenimu saugojomes 3 menesius...tada gruodzio menesi visai netiketai vel nestumo testas parode dvi juosteles...bet kadangi situacija kartojosi (tepliojimas bei labai neryski antra juostele), tai nuo pat pradziu zinojau, kad nieko gero nelaukti
Ir kagi...pries pat Kaledas vel isgirdom ta pati - kad gimdoj nestumo nera...jau kaip ir buvo suplanuota daryti laparoskopija, bet laimei Hcg eme savaime kristi, tai kaip ir viskas tuom ir baiges...Apie savijauta nepasakosiu, nes uzimtu labai daug laiko
Tai vat...grizom va vasarai atostogu namucio...ir vel nestumo testas rodo silpnai teigiama...nusprendem nei dziaugtis nei labai pergyvent...po savaites vel pradejau tepliot
ginekologe cia Lietuvoj pasake, kad ir vel gimdoj nieko nesimato...kraujo tyrimai rodo didejanti (tiesa, ne taip kaip turetu normaliame nestume) Hcg kieki...toliau seke siuntimas i Klaipedos Universitetine ligonine. Pragulejau ten savaitgali, stebint Hcg. Jis tai mazejo tai didejo...
Kadangi labai bijojau operacijos, nutarem dar pastebeti Hcg dinamika...gal vis delto nukris...deja. Dabar, kai jau kaip ir susitaikiau su mintim, jog vis delto reikia laparoskopijos, norejau paklausti, gal kas daresi laparoskopija Klaipedos universitetinej ligoninej? Ir pas kokius gydytojus? Man kaip ir rekomendavo skyriaus vedeja Fabijonaviciu. Gal kas kokiu atsiliepimu turit? Tiesa, pamirsau pamineti, kad man nesenai nustate dermoidine cista prie kaires kiausides (ten kur visos bedos visada buvo ). Labai dekui uz visu pagalba
Ir sorry, kad cia taip issipleciau