Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento

Sena tema:

http://www.supermama...howtopic=752017
Atsakyti
Snd kolege man pasake, kad kvepiu biciu pikiu blink.gif gi tai sveikas, naturalus produktas, tai gal cia uzskaitom kaip komplimenta biggrin.gif
Tom Ford Tobacco Vanile
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 06 04, 15:13)
Snd kolege man pasake, kad kvepiu biciu pikiu blink.gif gi tai sveikas, naturalus produktas, tai gal cia uzskaitom kaip komplimenta biggrin.gif
Tom Ford Tobacco Vanile

keista. nes pikis neturi jokio kwapo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 04, 22:07)

ar tikrai?:
Bičių pikis, arba propolis, yra sakinga, maloniai stipraus kvapo ir kartoko, aštraus skonio biologiškai aktyvus produktas.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 04, 22:07)

Visi bičių produktai turi kvapą - mano tėtis bitininkas, tai nesiginčykit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 birželio 2012 - 10:45
Vakar pagyre Novaja Zaria Mystere bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2012 06 04, 22:28)
ar tikrai?:
Bičių pikis, arba propolis, yra sakinga, maloniai stipraus kvapo ir kartoko, aštraus skonio biologiškai aktyvus produktas.

o kas rašoma irgi tikėt arba ne biggrin.gif čia kaip ir kvepalai parašyta kad kvepia uogom kokiom o kitos nei tų uogų ten randa nei ką biggrin.gif 4u.gif

aš tik diskutuoju.
nemėtykit pomidorais pomidorai2.gif 4u.gif

QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 11:44)
Visi bičių produktai turi kvapą - mano tėtis bitininkas, tai nesiginčykit  biggrin.gif

aš pati bitininkė. ir ką? biggrin.gif tongue.gif man pikis niekuom nei kvepia nei smirda ax.gif kvapa turi tik tuomet kai yra sumaišomas su spiritu biggrin.gif nu aišku kiekvieno nosis skirtinga mirksiukas.gif ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 birželio 2012 - 11:43
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 05, 12:38)
aš pati bitininkė. ir ką?  biggrin.gif  tongue.gif  man pikis niekuom nei kvepia nei smirda  ax.gif  kvapa turi tik tuomet kai yra sumaišomas su spiritu  biggrin.gif  nu aišku kiekvieno nosis skirtinga  mirksiukas.gif  ax.gif

Nu negali būti. O jūs pauostykit jį surinktą - mane net iš koto verčia jų kvapas.
O gal mano uoslė juodai jautri g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 14:07)
Nu negali būti. O jūs pauostykit jį surinktą - mane net iš koto verčia jų kvapas.
O gal mano uoslė juodai jautri  g.gif

nu reiks pauostyti kai nuvažiuosiu į bityną biggrin.gif gal dabar nestuke.gif uoslė bus geresnė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 05, 16:26)
gal dabar  nestuke.gif  uoslė bus geresnė  biggrin.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 05 birželio 2012 - 15:30
QUOTE(egliuchiux @ 2012 06 05, 15:26)
nu reiks pauostyti kai nuvažiuosiu į bityną  biggrin.gif  gal dabar  nestuke.gif  uoslė bus geresnė  biggrin.gif

egluchiux, sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2012 06 05, 16:30)
Sveikinu  4u.gif

QUOTE(Malena @ 2012 06 05, 16:35)
egluchiux, sveikinu bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

OT varom. gausim bart biggrin.gif

šiandien va kaip tik komplimentą gavo Chanel coco mademoiselle EDP. ligoninėje maloni pašnekovė pasakė kad labai maloniai kvepiu. ax.gif

o tas maloniai kaip pasireiškė tai nežinau biggrin.gif g.gif sakė dar kad neerzinantis kvapas biggrin.gif
laukiant dvi valandas prie kabineto tai spėjom visokiom temom pakalbėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 05 birželio 2012 - 15:40