QUOTE(eliss @ 2012 08 18, 06:50)
ar nėra kažko žiauraus?Nenoriu verkšlenti
ar nėra kažko žiauraus?Nenoriu verkšlenti
Man tai ji nebuvo nei žiauri, nei pernelyg graudi.
Bet Granauskas išlaiko tokį savo stilių,
nors knyga tokia iš pažiūros ir paprastutė, bet pabaigoje kaip surašo epilogą, tai vaje...Apsiverkiau
QUOTE(giliute @ 2012 08 23, 07:12)
O aš vis tiek pasiūlyčiau savo romaną "Ilja. Paliesti dievą", bent jau mane tikrai griebia (ar bent jau ilgai griebė) už širdelės. Atleiskite už nekuklumą
, neprisisistačiau, kad esu Bružienė.
O aš vis tiek pasiūlyčiau savo romaną "Ilja. Paliesti dievą", bent jau mane tikrai griebia (ar bent jau ilgai griebė) už širdelės. Atleiskite už nekuklumą

, neprisisistačiau, kad esu Bružienė.
O žmonės, pas mus yra ir autorių
Chm, bet man vistiek nepatiko knygos pristatymas. Vistiek kada nors perskaitysiu šią knygą ir kas bus, jei ji nebus tokia visiškai tobula, kaip kad pažadėjo LEIDYKLA
Beje, dabar kaip tik skaitau
VAGOS išleistą Lenos Eltang romaną „Akmeniniai klevai“. Ir čia būtent tas atvejas, kada pristatymas atitinka knygos kokybę. Tikrai labai įdomu, pirmiausiai pavarčiusi knygyne nusprendžiau, kad nesąmonė, vėliau, netikėtai pačiupau bibliotekoje, nors visiškai neturėjau jos jokios noro skaityti, visiškai ne mano skonio tema, pati teksto forma, net šriftas. Ai, galvojau, pavartysiu, tada pamačiau MARAKEŠ atsiliepimą, dar paskaitinėjau, ir... užsikabinau...
Kažkokia magiška knyga, tarsi būtų kokius kerus užleidusi

Tema neapsakoma: moteris - ragana ir apskritai, kad moterys pačios nesupranta, kas jos tokios per būtybės. Ką ten norėti iš vyrų... O gal kaip tik supranta ir net per daug...
Tiesiog privaloma perskaityti visoms moterims.
Labai patinka. Mėgaujuosi.