Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Skaitanti @ 2012 08 17, 19:58)
Man labai būtų įdomu, kad kas nors paskaitytų Ilja. Paliesti dievą, nes ji tai labai buvo pristatyta kaip tobula smile.gif, o bibliotekoj nėra. Įtariu, kad tas pats....

Aš greitu metu ją skaitysiu. Leidyklos dovana ir dar labai domina dėl to, kad autorė iš to pačio kaimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 08 17, 18:34)
ėmiausi detektyvo - Krosas, autoriaus nežinau.
James Patterson.Man labai patiko.Tik reikėtų iš eilės visus skaityt.Bent jau tuos,kurie išversti.
Buvau bibliotekoj:

Diana Gabaldon "Svetimšalė" 3-4 dalys
Kerstin Thorvall "Nerimo šešėlyje"
June Considine "Kai šaka nuluš"
Karen Essex "Atėnės pagrobimas"
Nora Roberts "Vidurdienis"
Darja Doncova "Haute couture..." (šitą skaičius,bet PZ paėmė)
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2012 08 17, 10:55)
Skaitau "Emos salą". OMG!!! doh.gif

OMG ir antroji biggrin.gif
Tiesiog negalėjau neperskaityti lotuliukas.gif Kai rasiu kur trečiąją, tai irgi imsiu vienai dienai...gal kada pavargs per tris knygos tomus seilėtis biggrin.gif ? Mane stebina kaip gebama iš nieko nieką sukurt doh.gif Ir dar kaina kokia - kaip geriausios knygos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Germinė @ 2012 08 17, 21:25)
Kerstin Thorvall "Nerimo šešėlyje"

Čia viena iš trilogijos dalių,, antroji...pirmoji knyga - "Jaunystės atabradai", jau skaitėte gal? ax.gif
Kaip mane nervuoja, kai kurių leidyklų požiūris rolleyes.gif Rašiau leidyklai dėl K. Thorwall knygų bet sakė neišleis greitu laiku ir išvis neaišku ar leis..dvi trilogijos knygas išleidžia ir viskas doh.gif Tai arba net nepradėtų, arba išleistų visą trilogiją normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2012 08 17, 21:41)
Čia viena iš trilogijos dalių,, antroji...pirmoji knyga - "Jaunystės atabradai", jau skaitėte gal? ax.gif
Kaip mane nervuoja, kai kurių leidyklų požiūris rolleyes.gif Rašiau leidyklai dėl K. Thorwall knygų bet sakė neišleis greitu laiku ir išvis neaišku ar leis..dvi trilogijos knygas išleidžia ir viskas doh.gif  Tai arba net nepradėtų, arba išleistų visą trilogiją normaliai g.gif

Visiskai pritariu. As dar kadu kadaise perskaiciau (kazkada Gaziulka is anos temos buvo davus biggrin.gif ), o trecios dar nera, ane? doh.gif Siaip labai patiko. Tokios seimyniskos istorijos apie kelias kartas labai mano megstamos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 17 rugpjūčio 2012 - 20:48
QUOTE(Skaitanti @ 2012 08 17, 21:05)

Ai, tiesa dabar skaitau Granausko apysaką „Kai reikės nebebūti. Mano draugo gyvenimas ir mirtis“.

ar nėra kažko žiauraus?Nenoriu verkšlenti schmoll.gif

QUOTE(Masako @ 2012 08 17, 21:44)
Visiskai pritariu. As dar kadu kadaise perskaiciau (kazkada Gaziulka is anos temos buvo davus biggrin.gif ), o trecios dar nera, ane? doh.gif  Siaip labai patiko. Tokios seimyniskos istorijos apie kelias kartas labai mano megstamos smile.gif

gal ir nieko knygos,bet šlykštumo irgi netrūksta rolleyes.gif sakyčiau,kokiai nekaltai mergelei būtų šokas.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 08 17, 20:25)
James Patterson.Man labai patiko.Tik reikėtų iš eilės visus skaityt.Bent jau tuos,kurie išversti.
Bu (šitą skaičius,bet PZ paėmė)

žinok, iš bibliotekos ėmiau kaip naujieną, visai nežiūrėdama, kas autorius ir ką jis dar parašė. dabar jau paskaičiau, kad ne pirmą kartą jo skaitau. toks plataus profilio, sakyčiau.
Atsakyti
"Krose"savoti6kos man tos vietos, kur Krosas pirmu asmeniu kalba - sakyčiau, nepagrįstas pasirinkimas schmoll.gif
Atsakyti
Gegyte, su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 08 19, 17:32)
Gegyte, su gimtadieniu  4u.gif user posted image
Jungiuosi prie sveikinimų.Tegul visos knygos Tavo gyvenime būna tik įdomios 4u.gif
Atsakyti
Labai dėkui, merginos 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites, ko reikia, einant uzsirasyti i biblioteka? biggrin.gif paso? smile.gif

perskaiciau labai greit Kol tave rasiu... taip gaila, kad jau viskas... kazkaip susigyvenau su veikejais, isijauciau, dabar taip tuscia be draugu laugh.gif
o cia va is feisbuko ka parasiau : 980 psl., o susikaite taip greit, kad net nepastebejau. gera. idomi istorija apie pykti, meile, nusivylima ir viska, ko pilna gyvenime. apie berniuko santykius su motina, kuri ji slepe nuo tevo, nes tevas ja paliko dar negimus berniukui. ir apie pasekmes viso to berniukui, jau suaugusiam vyrui. pakankamai psichologiska knyga. galejo maziau buti "pasaldinimu", bet ne man Irvingui patarineti smile.gif
kas skaite - nesupratau ir noriu pasiaiskinti, ka vis tik reiske Dzeko motinos tatuiruote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 20 rugpjūčio 2012 - 13:09
perskaičiau Krosą. na, šiaip sau man jo pasakojimo stilius, pabaigiau prisiversdama ir prabėgom... schmoll.gif
Atsakyti