Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

Aš gavau šiandien iš Dagnės laišką, vėl mane pamiršo biggrin.gif Siūlė rinktis iš likusios jaunimo literatūros, bet parašiau, kad palauksiu kito karto.
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 07 07, 21:25)
Dabar skaitau irgi Kingo "Mergaite, kuri mylejo Toma Gordona", tai puse velnio tokia...Nezinau, ko as ta Kinga vis imu - vis tiek tik kelios jo knygos is tikruju patiko. Pvz., "Zalioji mylia", "Naminiu gyvuneliu kapines", "Tylos zona", "Mizere". Ko gero, ir viskas. Kitos ne is tolo neprilygsta minetoms g.gif

O "Švytėjimas", "Dvikova", "Džeraldo žaidimas" nepatiko? Aš jau nekalbu apie "Tas"- mano vieną iš pačių mylimiausių knygų ir, mano subjektyvia nuomone, vieną iš jo geriausių.

Man tai ir "Mergaitė..." patiko. Tiesą sakant, daugiau ar mažiau patiko visos skaitytos (netoli 20) Kingo knygos. Gal tik išskyrus "Drakono akis", per daug panaši į pasaką buvo.

Aš pagaliau susiėmiau ir pabaigiau dvi iš kokių 6-7 neseniai pradėtų knygų. Tik nelabai yra ką apie jas rašyti.
Aleksandras Diuma "Garsūs pasaulio nusikaltimai 4"- keturios iš tikro įvykusios istorijos, pagražintos Diuma fantazija. Nusikaltimai gal ir garsūs, bet man visai negirdėti, tai buvo gana įdomu skaityti. Bet šiaip knygą vertinčiau vidutiniškai, labiausiai turbūt dėl rašymo stiliaus.

Michael Dobbs "House of cards" (Kortų namelis)- politinis trileris apie vieną Britanijos politinę partiją, žmogų, bet kokiomis priemonėmis siekiantį valdžios ir žurnalistę, bandžiusią atskleisti visus jo darbelius. Daugiau nei šimtas pirmų puslapių buvo visai neįdomūs ir nuobodūs, kelis kartus galvojau mest knygą, na bet paskui kažkaip įdomiau pasidarė, tai perskaičiau visą. Bet prie rekomenduotinų nepriskirčiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Buvau dingus,bet skaityti nenustojau.Vakar pabaigiau "Žmogus iš Beidžingo"Nepatiko.Neįtikino.Ypač antra dalis.Knyga apie masinę žmogžudystę atokiam Švedijos kaimely-kino kerštas jo proprotėvius išnaudojusio baltojo ainiams.
Dabar laukiu savo eilės prie Justin Cronin trilogijos "Perėja".Jei įdomi(PZ nepaleidžia iš rankų) tai turėsiu ilgą malonumą,nes 1a dalis 688 psl thumb_yello.gif
Gal kuri turit seno leidimo knygą "Montesumos duktė" ? Susiginčijom dėl puslapių skaičiaus ax.gif
Atsakyti
O aš "Žmonių knygose" radau Gerritsen "Gravitaciją" susipirkau ir dabar ją skaitau smile.gif
Atsakyti
bibliotekinę Higins Clark Mėgstu muziką, mėgstu šokti ėmiau smile.gif

na, o Aukštakalnytei trūko kažko. pvz., pabaigos pasakojimai, kai ji pradėdavo laišku į Lt, o paskui kažką papasakoja - patiko. bet pradžia vienu stilium, pabaiga kitu. toks kažkoks cjaotiškas pasakojimas.
Atsakyti
Sveikos,buvau dingus bei skaitymus apleidus,dabar registruojuos su Silva Rerum. 4u.gif Ar jau gavot žinutę,kad Dagnė išsiuntė knygas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 07 11, 16:35)
Sveikos,buvau dingus bei skaitymus apleidus,dabar registruojuos su Silva Rerum. 4u.gif Ar jau gavot žinutę,kad Dagnė išsiuntė knygas? blush2.gif

Laba, klausiau jos, tai sakė tik ketvirtadienį išsiųs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2012 07 11, 15:35)

pirma dalim? ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 07 11, 16:40)
pirma dalim? ir kaip?

Taip su pirma,tikriausiai būsiu užmėtyta akmenimis,bet man pradžia nelabai gal dėl to,ka dar mažai perskaičiau. unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės! Katik baigiau skaityti J.PICOULT "NAMŲ TAISYKLĖS". Labai gerai sukalta viskas,aišku eiga lb panaši į MANO SESERS GLOBĖJAS. Atspėjau žudiką iškart,bet nuo to knyga nesuprastėjo!
Atsakyti
perskaičiau Mėgsta muziką, mėgsta šokti, žudiko net neįtariau verysad.gif

gal imsiu ką nors rimtesnio dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2012 07 11, 13:36)
Gal kuri turit seno leidimo knygą "Montesumos duktė" ? Susiginčijom dėl puslapių skaičiaus  ax.gif

Turiu sia knyga 1963 metu leidimo. Su baigiamuoju zodziu 489 psl., be jo 482 psl. 4u.gif
Atsakyti