Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(*Indra* @ 2012 07 08, 18:34)
Nusipirkau šiandien ryte Gerritsen "Mefisto klubas" ir jau daugiau negu pusę perskaičiau biggrin.gif Va ką reiškia mylima rašytoja smile.gif Sumasčiau, kad reik man visas jos knygas nusipirkt ir pasidėt į namų biblioteką, tuo labiau, kad ir tėčiui mano ji labai patinka smile.gif

Aš irgi planuoju visas jos knygas perskaityti cool.gif 7 jau skaičiau, 7 liko neskaitytos. "Mefisto klubas" man viena labiausiai patikusių knygų. Mažiausiai patiko "Donoras".
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 07 08, 19:48)
Aš irgi planuoju visas jos knygas perskaityti  cool.gif 7 jau skaičiau, 7 liko neskaitytos. "Mefisto klubas" man viena labiausiai patikusių knygų. Mažiausiai patiko "Donoras".

Kaip tik "Donorą" turiu pasiskolinusi, kartu su kažkuria svajonių knygų Gerissen (mb perskaitė, sakė, kad labai patiko, nes aš vis skeptiškai ratais vaikštau dėl tos leidyklos). Patinka ir man ji, ta Tess smile.gif
Atsakyti
Negaliu sakyti, kad tai labai prasta knyga, patiko ir man, bet mažiau nei kitos. Ir labai jautėsi, kad tai pirmoji jos medicininių trilerių serijos knyga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 07 08, 18:31)
Sveikos,

Aš perskaičiau S. Collins "Pavojinga meilė". Lengvas skaitaliukas, bet pirma dalis buvo įdomesnė. Suintrigavo tik toje vietoje, kai išaiškėjo, kad jiems teks grįžti į areną ir labiausiai domino pabaiga. Pradėjau ir trečią dalį skaityt dabar.

man trečia nelabai patiko rolleyes.gif Pirma geriausia iš visų.
Atsakyti
Aš irgi iš jos daug nesitikiu. Bet man tinka toks lengvas skaitymas važinėjant į darbą ir noriu užbaigti šią trilogiją, kad būtų rami galva smile.gif
Atsakyti
Donoro dar neskaičiau smile.gif

Kol kas perskaičiau: Chirurgą, Pameistrį, Dingusias ir Nusidėlėję, na ir Mefisto klubą baiginėju jau smile.gif

Pirma "Bado žaidynių" knyga ir man geriausia buvo smile.gif kitos po truputį prastėjo.
Atsakyti
man tess irgi patinka, 3 perskaičiau, iš jų dvi turiu, bet pirkt nebenoriu, nes antrą kart neskaityčiau jų, iš biblės žadu pasiimt mefisto klubą jei dar rasiu greitu metu. labai noriu perskaity becketto įrašyta kauluose, bet biblioteka dar neturi biggrin.gif o pirkt nebenoriu, nes jaučiu lagaminas jau ir taip per sunkus bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonbahar @ 2012 07 08, 21:12)
man tess irgi patinka, 3 perskaičiau, iš jų dvi turiu, bet pirkt nebenoriu, nes antrą kart neskaityčiau jų, iš biblės žadu pasiimt mefisto klubą jei dar rasiu greitu metu. labai noriu perskaity becketto įrašyta kauluose, bet biblioteka dar neturi biggrin.gif o pirkt nebenoriu, nes jaučiu lagaminas jau ir taip per sunkus bus biggrin.gif

drinks_cheers.gif man GEritsen, Cobainas patinka, bet ne tie rašytojai, kuriuos skaityčiau antrą kartą. o skaitant baisu, labai baisu thumbup.gif

na, perskaičiau Mama Afrika. viskas ok, įdomių faktų, bet... pasiklydusi autorė laike, jau kažkas, ar ne Stikliukė, minėjo, kad norėtųsi platesnio akiračio, o ne buitinių smulkmenų mastau.gif Starkus rašo įdomiau, nors irgi daug dėmesio skiria mašinoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 07 09, 10:53)
na, perskaičiau Mama Afrika. viskas ok, įdomių faktų, bet... pasiklydusi autorė laike, jau kažkas, ar ne Stikliukė, minėjo, kad norėtųsi platesnio akiračio, o ne buitinių smulkmenų mastau.gif Starkus rašo įdomiau, nors irgi daug dėmesio skiria mašinoms biggrin.gif

Oi , su Starkumi aš nė nelyginčiau, jo knygos nepalyginamai geresnės, visa kuo. Vien jau jo humoro jausmas superinis thumbup.gif

Perskaičiau Emily Giffin "Kas nors žydra".Pradžia neužkabino, galvojau, gal neskaityt. Bet kadangi nelabai turėjau daugiau ką skaitomo, tai visgi perskaičiau. Na jau humoro tai ten nerasta nei lašo. Iš moteriškų knygų serijos su ale graudžiomis istorijomis. Mano nuomone tai labai šiaipsau knyga. Ir kažkokia labai jau nerealistiška.

O prieš tai perskaičiau dar vieną iš chick lit - Meg Cabot "Plepalų karalienė". Va ta tai visai patiko, jau Kinsellos stiliuko. Nuotaikinga, parašyta su humoru , norint vasarą atsipalaiduoti pats tas thumbup.gif Mačiau ir kitą šios autorės knygą bibliotekoje, tai reikės ir ją pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 07 09, 12:28)

Perskaičiau Emily Giffin  "Kas nors žydra".Pradžia neužkabino, galvojau, gal neskaityt. Bet kadangi nelabai turėjau daugiau ką skaitomo, tai visgi perskaičiau. Na jau humoro tai ten nerasta nei lašo. Iš moteriškų knygų serijos su ale graudžiomis istorijomis. Mano nuomone tai labai šiaipsau knyga. Ir kažkokia labai jau nerealistiška. 

gal filmas pagal jĄ ir nieko atsipalaidavimui, bet kaip knyga drinks_cheers.gif ten ji laukdamasi kadrą susirado ar pan.? nelabai siužetą bepamenu.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2012 07 09, 12:32)
gal filmas pagal jĄ ir nieko atsipalaidavimui, bet kaip knyga  drinks_cheers.gif ten ji laukdamasi kadrą susirado ar pan.?  nelabai siužetą bepamenu.

Aha drinks_cheers.gif Ir dar kadras toks ale iš fantastikos srities biggrin.gif
Ai, iš viso ten pasakėlė net, o ne knyga smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau "Mefisto klubą" vakar smile.gif Labai labai patiko, reiks platesnį atsiliepimą parašyt vėliau smile.gif Dabar galvoju ar pirkt "Ledinį šaltį" už 18lt g.gif

Dar pasakysiu kaip mane nervina AL kartais, rašyk jiems nerašęs laiškų, maža tikimybė kad atsakymą gausi
Atsakyti