Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos :)

QUOTE(Dorifore @ 2012 07 05, 22:51)
Patiko ir man ši knyga. Bet perskaičius tavo atsiliepimą, knygos galima nebeskaityt, viskas atskleista  ax.gif

kad nemoku gal aš kitaip, nors ir ant knygos nugarėlės viską jau parašo, kad gerai mokosi, laiko egzaminą, patenka į seminariją, susirandą draugą, yra išmetamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 07 05, 21:47)
Tarp Jotemos naujienų turbūt yra ir naujoji Gerritsen knyga? Jaučiu, kad prarysiu vos ne vienu prisėdimu biggrin.gif
Ačiū už pranešimą apie naują Grange knygą, sudomino.

Yra bigsmile.gif Ir jau perskaiciau thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

"Sodininkas iš Prancūzijos"

Nepatinka man, kai knygos baigiasi kitaip negu turėtų baigtis... Tada atrodo, kad kažko pritrūko ir lieka kažkokia tuštuma...

„...Meilei reikia pastangų, kantrybės ir valios. Tikra meilė prasideda nuo meilės sau. Meilė – ne vien grynas jausmas, tai ir valios aktas...Meilė yra tai kaip ji veikia...“ [201psl]

„Sodininkas iš Prancūzijos“ šiuo metu užima šeštą vietą Knygynų Top 100. Manau ši knyga tos vietos nusipelnė, galėtų būti ir dar aukščiau.
Knygoje veiksmas vyksta dviejose plotmėse: 1979m-Eivos ir Žano Polio meilės įsiliepsnojimas, o 2004m-Mirandos ir Deivido šeimos konfliktai, Gaso išdaigos, bet Stormos vienatvė.. Iš tikrųjų pastebėjau, kad man patinka tokios knygos, kuriose veiksmas yra padalintas, tai suteikia, kažkokį kitokį prieskonį skaitomai knygai, o gal netgi ir labiau įtraukia į ją.
„Sodininkas iš Prancūzijos“, tai knyga atskleidžianti šeimų santykius, jų bendravimą. Aiškiai parodoma šiuolaikinio pasaulio problema, kai tėvai daug dirba, o vaikai negauna jų dėmesio, tampa pikti ir žiaurūs.
Aplinkos ir sodų aprašymai, tikrai puikūs, tuo labiau jie patiko man kadangi esu truputėlį prijaučianti sodininkavimui ir gėlininkystei. Gėlynai, sodai ir pievos aprašyti taip vaizdingai, kad atrodo, jog sėdi ir žiūri į juos savomis akimis. Kadangi tai netiesa, tai kyla didelė pagunda nuvykti į Kauno Botanikos sodą ir ten šauniai praleisti laiką.
Tai pat atkreipiant dėmesį į viršelį, galiu pasakyti, kad mielu noru eičiau prisėsti po tuo žydinčiu medeliu ir pasimėgaučiau tikra vasara, bei nuostabiais sodų vaizdais.

QUOTE(Creed @ 2012 07 06, 08:20)
Yra bigsmile.gif Ir jau perskaiciau thumbup.gif

O Jūs susisiekėt kaip nors iš anksto prieš važiuodama į leidyklą ar tik paskambinot prieš atvažiuodama ir viskas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 07 05, 21:19)
Čia žmonės deginasi tiesiog parkuose. Šiandien toks smagus vaizdas buvo: centras, parkelis, visi su maudymukais ir skaito knygas  cool.gif
, ką prisimenu Skandinavijoje, tai kad beveik visi skaito knygas- autobusuose, metro, parkuose thumbup.gif pagirtina....
apie mūsų šalies padėti šitame fronte net nekalbu
pomidorai2.gif pomidorai2.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
Masako, su gimtadieniu 4u.gif Linkiu, kad niekad nebūtų neskaitadienių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu, Dori!!
Atsakyti
Biski ir as kazka papasakosiu biggrin.gif Siuo metu skaitau labai labai mazai.

Pries kuri laika Klaipedos senobiniu knygu knygynely radau seniai noreta perskaityti "Dolores Kleiborn", tai pagaliau perskaiciau (filmas labai patiko). Toje pacioje knygoje yra irapysaka, pagal kuria pastatytas filmas "Pabegimas is Sosenko kalejimo", tai iki siol net neiveikiau as jos g.gif - Galiu pasakyt apie abu kurinius: ekranizacijos man patiko kur kas labiau. huh.gif

Ka cia dar perskaiciau... g.gif Dzeksono autobiografija...ka dar... g.gif

Dabar skaitau irgi Kingo "Mergaite, kuri mylejo Toma Gordona", tai puse velnio tokia...Nezinau, ko as ta Kinga vis imu - vis tiek tik kelios jo knygos is tikruju patiko. Pvz., "Zalioji mylia", "Naminiu gyvuneliu kapines", "Tylos zona", "Mizere". Ko gero, ir viskas. Kitos ne is tolo neprilygsta minetoms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 07 liepos 2012 - 20:27
I Jotema skambinti nereikia,vaziuoji ir perki :-) As skambinau,nes paklydau . ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2012 07 07, 23:51)
I Jotema skambinti nereikia,vaziuoji ir perki :-) As skambinau,nes paklydau . ax.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esu pradėjusi E. Kostovos ,,Istorikę'', bet žadu atidėti ją į šalį ir pradėt kitą- Skrydį virš gegutės lizdo.

QUOTE(Masako @ 2012 07 07, 21:25)
Pries kuri laika Klaipedos senobiniu knygu knygynely radau seniai noreta perskaityti "Dolores Kleiborn", tai pagaliau perskaiciau (filmas labai patiko). Toje pacioje knygoje yra irapysaka, pagal kuria pastatytas filmas "Pabegimas is Sosenko kalejimo", tai iki siol net neiveikiau as jos g.gif  - Galiu pasakyt apie abu kurinius: ekranizacijos man patiko kur kas labiau. huh.gif

Filmų nemačiau (bet žadu pažiūrėt), o kalbant apie knygą, tai ,,Pabėgimas...'' patiko labiau nei ,,Doloresa Kleiborn'', nors nei romanas, nei apysaka nėra nei labai įsimintini, nei labai įtraukiantys.
Atsakyti
Sveikos,

Aš perskaičiau S. Collins "Pavojinga meilė". Lengvas skaitaliukas, bet pirma dalis buvo įdomesnė. Suintrigavo tik toje vietoje, kai išaiškėjo, kad jiems teks grįžti į areną ir labiausiai domino pabaiga. Pradėjau ir trečią dalį skaityt dabar.

Atsakyti
Nusipirkau šiandien ryte Gerritsen "Mefisto klubas" ir jau daugiau negu pusę perskaičiau biggrin.gif Va ką reiškia mylima rašytoja smile.gif Sumasčiau, kad reik man visas jos knygas nusipirkt ir pasidėt į namų biblioteką, tuo labiau, kad ir tėčiui mano ji labai patinka smile.gif
Atsakyti