Gal rasiu bendraminčių, kurios jau skaitė "Parduok mėlyną dramblį" arba "Verslas ir moteriškumo principas"?

QUOTE(muminukas @ 2012 07 04, 08:40)
Ingėnai, dar žinai, koks man Mama Afrika įspūdis? kad va, tuoj tuoj kažkas prasidės, kad vis dar įžanga, o tada jau bus kažkas.

QUOTE(Ingėnas @ 2012 07 04, 14:59)

šiaip tai nieko ten kaip ir nėra

Waris Dirie skaičiau, tačiau man įspūdžio nepadarė

aš pusę perskaičiau ir mąstau, ar skaityti toliau, ar griebti detektyvą 
man ji ir tokia truputį pagyrūnė pasirodė - matai, bbc susidomėjo, kokia kompanija, kad su tokia profesionalia technika fotkina (lietuviškas pavydas mano klavišais
) dar pora vietų truputį kliuvo, tik nepamenu taip gerai kaip bbc.

man ji ir tokia truputį pagyrūnė pasirodė - matai, bbc susidomėjo, kokia kompanija, kad su tokia profesionalia technika fotkina (lietuviškas pavydas mano klavišais

QUOTE(muminukas @ 2012 07 04, 20:25)
aš pusę perskaičiau ir mąstau, ar skaityti toliau, ar griebti detektyvą 
) dar pora vietų truputį kliuvo, tik nepamenu taip gerai kaip bbc.

nu jo, rase, kad niekada neieskojo darbu, nes darbai patys pas ja ateidavo... bet bent man atrodo, kad kai ji megino zut but pasa pasidaryt, kad galetu keliaut, nes anglijoj darbu nebuvo, tai man buten pasirode kaip pastangos susirasti daugiau uzsakymu... nu ir kitos vietos tokios priestaringos... bet kita vertus tai yra moters istorija, tokia, kokia ji norejo, kad mes rastumem... jos valia, musu teise rinktis.
Toni Morrison Sula
Gan įdomi dviejų šeimų, dviejų draugių gyvenimo istorija. Sula ir Nelė nuo mažens yra geriausios draugės, elgiasi, mąsto taip pat. Tačiau nuo pat pradžių tampa aišku, kad Sula kitokia ir kai kurie jos poelgiai net sukrečia skaitant. Sula elgiasi visai kitaip nei kiti miestelio gyventojai: ji dešimčiai metų išvyksta net nedavusi tikslaus adreso ir sugrįžta nieko nepranešusi. Tačiau užaugusių Nelės ir Sulos santykiai kiek kitokie, jos nebegali būti vėjavaikės mergiūkštės, kurios dalinasi viskuo. Skaitant neatrodė, kad ši knyga vien tik apie dviejų mergaičių, vėliau moterų draugystę, tačiau pabaigoje tampa aišku, kad jų ryšys buvo už viską svarbesnis, tačiau tai suprantama per vėlai.
Knyga dar patiko ir tuo, kad aprašomi ne tik šių dviejų merginų gyvenimai, bet ir jų motinų, ypač Sulos motinos ir močiutės gyvenimai, kurie taip pat labai įdomūs ir stebinantys.
Gan įdomi dviejų šeimų, dviejų draugių gyvenimo istorija. Sula ir Nelė nuo mažens yra geriausios draugės, elgiasi, mąsto taip pat. Tačiau nuo pat pradžių tampa aišku, kad Sula kitokia ir kai kurie jos poelgiai net sukrečia skaitant. Sula elgiasi visai kitaip nei kiti miestelio gyventojai: ji dešimčiai metų išvyksta net nedavusi tikslaus adreso ir sugrįžta nieko nepranešusi. Tačiau užaugusių Nelės ir Sulos santykiai kiek kitokie, jos nebegali būti vėjavaikės mergiūkštės, kurios dalinasi viskuo. Skaitant neatrodė, kad ši knyga vien tik apie dviejų mergaičių, vėliau moterų draugystę, tačiau pabaigoje tampa aišku, kad jų ryšys buvo už viską svarbesnis, tačiau tai suprantama per vėlai.
Knyga dar patiko ir tuo, kad aprašomi ne tik šių dviejų merginų gyvenimai, bet ir jų motinų, ypač Sulos motinos ir močiutės gyvenimai, kurie taip pat labai įdomūs ir stebinantys.
Klausykit, tai AL vėl atsiuntė naujus sąrašus?
Man sakė, kad kai vėl visiems siūlys, tai parašys ir man. Nes praeitą kartą praleido. O ir vėl negavau nieko
Žiūriu į savo blogą deda atsiliepimus mano, net ne dovanotų knygų, o apskritai AL.

Žiūriu į savo blogą deda atsiliepimus mano, net ne dovanotų knygų, o apskritai AL.

QUOTE(Dorifore @ 2012 07 04, 23:58)
Man sakė, kad kai vėl visiems siūlys, tai parašys ir man. Nes praeitą kartą praleido. O ir vėl negavau nieko

Anksčiau bent vieną knygą gavai, tai jau siela ir parduota amžiams

Mano neskaitadieniai baigiasi. O buvo jie dėl psichologinių priežasčių. Manoji-Mickevičiaus biblioteka uždaryta. Namie tik koks 10 neskaitytų knygų. Na ir negaliu aš skaityti, nes man paranoja, kad viskas baigsis, nebebus, nebeturėsiu ką skaityt.

Vakar užsirašėme į kitą biblę. Parsitempiau knygų, nužiūrėjau, kad pas juos trūkumo nebus ir pusę nakties Grange "Miserere" skaičiau, ir dabar galvoju kaip čia įsigudrinus dar paskaityti.

Atsiuntė naują sąrašą antradienį

kažkas su AL yra pasidarę

parašyk jiems

QUOTE(Stikliukė @ 2012 07 05, 13:50)
kažkas su AL yra pasidarę
man irgi knygų neatsiuntė, kurias žadėjo...paskui mano blog`as išvis neįtrauktas į sąrašus, nors jau sėkmingai puse metų rašau
parašyk jiems

parašyk jiems

Tai ta darbuotojų kaita jaučiu tokią painiavą kelia... Viena išeina kita nežino ką daryt ir pan

Sveikos
Vasara kaime,tai mazai cia ir beuzsuku
ir beveik neskaitau,bet knygas perku
Siandien buvo proga Kaune apsilankyti,tai Jotemoje buvau,nu ir privargau kol ja radau,gerai,kad darbuotoja gera buvo,tai kantriai telefonu aiskino kelia
Nusipirkau visas 5 naujienas
ir niekaip negaliu atsistebet kainom (lyginant su kitom leidyklom) - uz 5 knygas-98 lt 
Dar maciau,kad Baltos lankos isleis nauja J.C.Grange knyga "Sielu miskas"

Vasara kaime,tai mazai cia ir beuzsuku

Dar maciau,kad Baltos lankos isleis nauja J.C.Grange knyga "Sielu miskas"