QUOTE(Skaitanti @ 2012 06 26, 21:51)
Čia tik pradžioje tas toks troškimas yra - kuo daugiau knygų turėti, nusipikrti, neštis, čiupti, nesvarbu, kad net nespėji skaityti.
Čia tas pradedančiojo troškulys perskaityti kuo daugiau knygų.
Praeis.

Čia tas pradedančiojo troškulys perskaityti kuo daugiau knygų.
Praeis.

*Iprotis pirkti knygu daugiau, nei gebame perskaityti, yra sielos verzimasis i begalybe, ir si aistra - vienintelis dalykas, kuriuo esame pranasesni uz gyvunus.* Edvardas Nortonas.
Tikrai noriu pirkti ciupti nestis

Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2012 06 26, 22:11)
Visiškai pritariu
Perskaityti visas vertas skaitymo knygas nerealu...
Aš ne vieną ir net ne dešimt knygų skaičiau antrąkart. Beje kai kurios pirmą kartą patikusios antrąkart tiesiog nebesiskaitė (ir "Lolita", ir "Rugiuose prie bedugnės", pagalvojus prisiminčiau daugiau tokių knygų). Ir esu pasilikusi krūvelę , kurias taip pat ruošiuosi pakartotinai skaityti, gal net po pakankamai trumpos pertraukos. Kitu atveju pati tiesiog nematau priežasties jų pasilikti (na čia, aišku, labai vartotojiškas požiūris
).
O daugiau nei dukart turbūt nesu skaičiusi nė vienos knygos (na... nebent kažką vaikystėje
, gal kokį Karsloną
).

Perskaityti visas vertas skaitymo knygas nerealu...
Aš ne vieną ir net ne dešimt knygų skaičiau antrąkart. Beje kai kurios pirmą kartą patikusios antrąkart tiesiog nebesiskaitė (ir "Lolita", ir "Rugiuose prie bedugnės", pagalvojus prisiminčiau daugiau tokių knygų). Ir esu pasilikusi krūvelę , kurias taip pat ruošiuosi pakartotinai skaityti, gal net po pakankamai trumpos pertraukos. Kitu atveju pati tiesiog nematau priežasties jų pasilikti (na čia, aišku, labai vartotojiškas požiūris

O daugiau nei dukart turbūt nesu skaičiusi nė vienos knygos (na... nebent kažką vaikystėje

nors antra kart skaityt dar nebandziau, bet manau tam tiktu tokios knygos, kur gali pasisemt minciu... va dabar prisiminiau, kad gal dina ir pabandzyciau antra kart... kai bus kitos neskaitytos perskaitytos is lentynos. beje niekaip negaunu dinos antros dalies... gyvename Vilniaus pakrasty, tai biblioteku dziaugsma uzmirsus nuo mokyklu laiku... laukiu perleidimo ir beabejo norisi tureti komplektuka..