Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 11 12, 13:21)
Aš tai siūlyčiau NE laptopą.

NE laptopas yra. Reikia lengvai transportuojamo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 12, 13:29)
NE laptopas yra. Reikia lengvai transportuojamo  smile.gif

Vadinasi, reikia lengvo laptopo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 11 12, 13:53)
Vadinasi, reikia lengvo laptopo  mirksiukas.gif

Protingas patarimas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 12, 13:59)
Protingas patarimas laugh.gif

Juk tokio norejote? bigsmile.gif Jei sukonkretizuotumete klausima is keliu variantu, galetume dar protingiau atsakyti mirksiukas.gif

Siulau, 11-13" laptopa. Kokie idomiausi - dekite nuorodas ir patarsime kuo kiekvienas geresnis uz kita 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 11 13, 08:56)
Siulau, 11-13" laptopa. Kokie idomiausi - dekite nuorodas ir patarsime kuo kiekvienas geresnis uz kita  4u.gif

jeigu privalumas butu lengvas transportavimas ir tai butu daznai, tai sutikciau.
Kitu atveju uzsiknisimas su buhalterine programa dirbti su 11-13 istrizaine.
Jeigu tampymasis nebus daznas arba jisai tokio tipo kaip nuo namu iki masinos ir nuo masinos iki ofiso, tai ziureti 15.6 ekranu.
Kitu atveju, bent jau ten kur dazniausiai dirbama galvoti apie papildoma didesni monitoriu.
Atsakyti
kokia nuomonė apie ASUS x550c?
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 11 13, 14:03)
kokia nuomonė apie ASUS x550c?

Žiūrint kas jo "viduriuose", nes šio modelio yra keletas variantų, kiek žinau. Kaip tik vakar šį modeliuką užsakiau dukrai. Rytoj turėtų pristatyti...žiūrėsim ar neapsirikau su pasirinkimu, nes esu "prisiekusi" DELL vartotoja biggrin.gif (trys DELL namuose...)
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2013 11 13, 13:41)
Žiūrint kas jo "viduriuose", nes šio modelio yra keletas variantų, kiek žinau. Kaip tik vakar šį modeliuką užsakiau dukrai. Rytoj turėtų pristatyti...žiūrėsim ar neapsirikau su pasirinkimu, nes esu "prisiekusi" DELL vartotoja biggrin.gif (trys DELL namuose...)

i3 procas, 500gb g.gif kokia kaina mokesite?
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2013 11 13, 18:03)
i3 procas, 500gb g.gif kokia kaina mokesite?

Jeigu Jūsų nusižiūrėtas su GeForce vaizdo plokšte, tai turbūt toks kokį aš ir užsakiau. Kaina 1499 Lt dabar.
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2013 11 13, 18:33)
Jeigu Jūsų nusižiūrėtas su GeForce vaizdo plokšte, tai turbūt toks kokį aš ir užsakiau. Kaina 1499 Lt dabar.

aš turiu su i7 500gb,esu labai patenkinta, tik pelė galėtų būti jautresnė doh.gif , nes prieš tai tturėjau samsung laptopą ir skirtumas tikrai jaučiasi, bet kaip nors priprasiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonete @ 2013 11 13, 20:20)
aš turiu su i7 500gb,esu labai patenkinta, tik pelė galėtų būti jautresnė  doh.gif , nes prieš tai tturėjau samsung laptopą ir skirtumas tikrai jaučiasi, bet kaip nors priprasiu  biggrin.gif

i7 be abejo geriau smile.gif Mano atveju, aštuonmetei pakanka ir paprastesnio smile.gif
O pelės jautrumą, turite omenyje, tuochpad'o jautrumą? Galbūt "driver'iai" neinstaliuoti arba nustatymuose galima pažiūrėti ir paregulioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuoDuo @ 2013 11 13, 20:24)
i7 be abejo geriau smile.gif Mano atveju, aštuonmetei pakanka ir paprastesnio smile.gif

Hmm, o kam išvis aštuonmetei kompiuteris?
Atsakyti