Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

idealistas, o kuo jis toks nerealus? Ar man tokio tikrai reikia, jei tik worde rašinėsiu? O užtektų 11" įstrižainės?
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2013 11 10, 22:20)
idealistas, o kuo jis toks nerealus? Ar man tokio tikrai reikia, jei tik worde rašinėsiu? O užtektų 11" įstrižainės?

Uztektu, bet 13" patogiau naudotis, ir batarke ilgiau laiko. Siaip batarke laiko nesveikai ilgai smile.gif Ir lengvas jis, ir plonas. Aisku, pagal pinigus galbut galima kazka optimaliau rasti, bet man patinka geriausi.
Atsakyti
Dėkui už nuomonę! Suprantu, kad jums sunku gerai vertinti kitus, kai turite dar geriau, bet vis gi būtų įdomu ir kiti variantai.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2013 11 10, 22:45)
Dėkui už nuomonę! Suprantu, kad jums sunku gerai vertinti kitus, kai turite dar geriau, bet vis gi būtų įdomu ir kiti variantai.. smile.gif

Pati mazu kompu koncepcija man patiko ir anksciau - turiu kokiu 3 metu senumo Lenovo Ideapad - 10" ekraniukas, tik stabdis palyginus su Mac'u ir ventiliatorius garsiai veikia. Sveria gal truputi daugiau uz Mac. Ploni ir greiti kompai bus brangus, o pigesni netbook'ai (10-11") netapo populiarus, galima rinktis is vos keleto modeliu.
Atsakyti
Beje, šiandien ir rytoj (lapkričio 11-12) ishop.lt duoda 10% nuolaidą Macams, tai jei to Air reikia, tai pats laikas pačiupti tokį su nuolaida. O jei nepatiks, tai galėsite grąžinti, ishop giriasi, kad per 15 dienų galima grąžinti ir, kiek aš susidūręs, tai pažadą vykdo, aišku, kompą bebandant reikėtų su juo labai atsargiai elgtis, kad nepaliktumėte naudojimosi žymių smile.gif
Atsakyti
lituanus vulgaris, ačiū už pastebėjimą. O tas ishop.lt patikimas? Nereikia prekių laukti mėnesį ir dar skambinėti klausti, kada gi atveš pagaliau? Ir išvis, jei nuolaida, tai gal kokių brokuotų siunta..
Atsakyti
ishop.lt patikimi. O pamąstymai apie brokuotą partiją — pokštas? smile.gif
Atsakyti
Mano kaip iš programuotojo pusės patarimas būtų toks, kad kasdieniam naudojimui (word'as, internetas ir pan.) Macbook air pirkti tikrai neapsimoka. Jis patogus programuojant, dizaineriams ir pan. Už žemesnę kainą galit įsigyti ne ką prastesnį laptopą. Dabar gerų yra išleidę samsung'as, lenovo, kurie yra ploni, lengvi, 4 branduolių, 1TB atminties, su SSD, tai tikrai spartūs kompiuteriai kasdieniam naudojimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzhentelmenas @ 2013 11 12, 11:33)
Mano kaip iš programuotojo pusės patarimas būtų toks, kad kasdieniam naudojimui (word'as, internetas ir pan.) Macbook air pirkti tikrai neapsimoka. Jis patogus programuojant, dizaineriams ir pan. Už žemesnę kainą galit įsigyti ne ką prastesnį laptopą. Dabar gerų yra išleidę samsung'as, lenovo, kurie yra ploni, lengvi, 4 branduolių, 1TB atminties, su SSD, tai tikrai spartūs kompiuteriai kasdieniam naudojimui smile.gif

O zinot, kad sitam portale reklama yra mokama?
Atsakyti
Čia tik patarimas, kuriam portale ieškoti kompiuterių. Vieni renkasi varle, kiti ishop, o aš pigu.
Atsakyti
Ką protingi žmonės rekomenduotų "naminiam" naudojimui už nelabai brangiai? Bus naudojama rašinėjimams worde, excelyje, naršymui internete (filmai ir pan. nebus siunčiami), nuotraukų perkėlimui, galbūt buhalterinei programai, žodžiu, paprastiems buitiniams dalykams.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2013 11 12, 12:22)
Ką protingi žmonės rekomenduotų "naminiam" naudojimui už nelabai brangiai? Bus naudojama rašinėjimams worde, excelyje, naršymui internete (filmai ir pan. nebus siunčiami), nuotraukų perkėlimui, galbūt buhalterinei programai, žodžiu, paprastiems buitiniams dalykams.

Aš tai siūlyčiau NE laptopą.
Atsakyti