Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

QUOTE(anila:) @ 2013 04 12, 10:25)
Svajoju apie nediduka(13-14) laptopa. Reikalingas tiesiog po darbo lovoj perzvelgt naujienas, forumus, grynai internetiniam narsymui, su vaikais tenka keliaut autobusu (kelione 3 val), pasiimt kartu.

Kiek perskaiciau, patikimiausi dell/asus. Gal kažka konkretaus pasiulytumet?

O vat jūsų vietoj aš į planšetę dairyčiausi...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 04 12, 20:57)
O vat jūsų vietoj aš į planšetę dairyčiausi...

o plansetes visos statos i klaviaturas?
Na esu macius, plansete "imontuota" i klaviatura ir vaizdas kaip mazo mazo laptopo smile.gif
Gal tos klaviaturos universalios, ar skirtingu firmu plansetem reikia ir ju klaviaturu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(anila:) @ 2013 04 12, 20:09)
Na esu macius, plansete "imontuota" i klaviatura ir vaizdas kaip mazo mazo laptopo smile.gif
Gal tos klaviaturos universalios, ar skirtingu firmu plansetem reikia ir ju klaviaturu? blush2.gif

nereik plansetei klaviaturos,aisku prijungt galima viska bet tada kazkokia nesamone gausis plansete vs klaviatura-nesiderina man , smile.gif jei patogiau su klava tada notebook pirkit geriau 4u.gif
kazkur per rusu reklama maciau plansete ir notebook 2 viename smile.gif bet manau kaina tokiu bus auksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 14 balandžio 2013 - 08:54
QUOTE(anila:) @ 2013 04 12, 20:09)

Yra tokiu issigimimu, bet kainuoja daug ir funkcionalumo normalaus kompo nera; man tos plansetes - grybu karas (isbandes esu ne viena), tas pats, kaip didelis telefonas, bet telefonas tuo ir geras, kad yra mazas, o cia - nei kompas, nei telefonas, o kazkox delfio skaitymo aparatas. Dar pasto tikrinimo.
Atsakyti
Patarciau LENOVO Yoga.
user posted image
Atsakyti
Gal galetumete patarti,noriu nebrangaus ir kad mazasis galetu retkarciais pazaisti internetinius zaidimus,ar sis variantas tiktu?
Packard Bell TE11 - Intel Dual Core 6GB RAM 500GB HDD Windows 8
15.6" Screen, Windows 8, DVD, Webcam, HDMI
user posted image]My Webpage[/URL]
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2013 04 11, 22:43)
Pritariu,uz tokia kaina labai jau skystas,jeigu norit nebrangaus ir gero laptopo rinkites is Acer firmos.:

pigus taip, bet geras tikrai Acer nebuna.
Jau nekalbant apie tai, kad ir pats ju garantinis yra apgailetinas.

QUOTE(renren @ 2013 04 12, 13:01)
Kokia nuomonė išmanančių apie šį kompiuterį:
samsung
Aciu 4u.gif

man nepatinka, kad samsung visur komplektuoja windows os. Taip pat reiketu neapsigauti su paryskintais zodziais apie garantija - bent jau baterija jinai taikoma trumpesne (iki 12 men).

QUOTE(chillin' @ 2013 04 17, 20:30)
Patarciau LENOVO Yoga.

o kaina jos ziurejai?
Atsakyti
QUOTE(Bekasė @ 2013 04 22, 21:04)
o kaina jos ziurejai?

Ziurejau - patiko tongue.gif
Pirkdami uz 300-500lt tablete, nesitikekite stebuklu. Plius, ne kiekviena bus su fizine klaviatura..
P.S. kam smalsu kaina, spauskite cia
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 04 24, 18:15)
Ziurejau - patiko tongue.gif
Pirkdami uz 300-500lt tablete, nesitikekite stebuklu. Plius, ne kiekviena bus su fizine klaviatura..

man labiau xps duo patiko (jeigu ziureti tokiose kainos ribose).

Atsakyti
Sveiki visi.
Gal galit padeti.Reikia studentei kompo.Zaidimu nezaidzia,kartais ziuri filmus.Nieko neismanau, bet surinkau info internete.
Ka manot?

PROCESORIUS (CPU)- i3 arba i5
ATMINTINE (RAM)-4 GB vienoje ploksteje
KIETASIS DISKAS (HDP)-500GB 7200rpm
VIDEO KORTA (GPU)-512MB
JUNGTIS USB 3.0
OPTINIS IRENGINYS DVD-RW , o gal BLUE-RAY jai aukstos kokybes filmams ziureti???
BEVIELIO TINKLO PLOKSTE 802.11n
KOMPIUTERIO ARCHITEKTURA 64bit
su integruota WINDOWS 7 HOME PREMIUM operacine sistema.
Sory jai ka nusipezejau, tiesiog pataisykit.
aciu. notworthy.gif
Atsakyti
Gal kokiu variantu turit:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo onute33: 25 balandžio 2013 - 12:27
Visi duomenys - eilinis nudienos NB. Studentams daugiau nei pakankamas. Jei butu galimybe, gal patarciau RAM vietoj 4gb ieskot su 8gb arba pasidometi ar butu galimybe esamam modeliui padauginti RAM ateityje iki 8gb.

Is esmes, pirkit be baimes. Sueis mirksiukas.gif
Atsakyti