Na ir vis delto nusipirkau stai toki kompiuteri ir laukiu jo atvykstant
http://www.skytech.l...x-p-136077.html
Galite pakritikuoti mano pasirinkima, nes cia, matau, paprastiems namu vartotojams, kurie net zaidimu nezada zaisti, naudoti tik netui, filmams, nuotraukoms, tokie gamintojai ir modeliai net neminimi Ir as cia turbut naiviai maniau, kad i5 jau labai gerai, palyginus su tuo, kad iki paskutines minutes ziurejau modelius vos tik su i3, 4GB ir 500 GB talpos? Kazkodel nemanau, kad prasoviau, atsizvelgus i kainos ir parametru santyki savo labai jau elementariu poreikiu patenkinimui
QUOTE(Jolirta @ 2013 03 26, 13:24)
būsiu dėkinga, jei įmestumėte nuorodą.
Kažkokie marazmai, išvedžiojimai prasidėjo. Lituanis vulgaris paskaitykite atgal pora puslapiu tada suprasite, kodėl apie tai klausiu, nes man su tokiais paramentrais siūlė rinktis, bet nerandu su tokiais paramentrais ir 15' ekranu.
Taip apie kompiuterius ne ką suprantu, todėl ir čia teiraujuosi, pasitikiu čia labiau, nei konsultantais, kurie tik ir teikiasi kuo didesnį š iškišti.
Dirbu pagrinde corel, ph, dar flash
Kažkokie marazmai, išvedžiojimai prasidėjo. Lituanis vulgaris paskaitykite atgal pora puslapiu tada suprasite, kodėl apie tai klausiu, nes man su tokiais paramentrais siūlė rinktis, bet nerandu su tokiais paramentrais ir 15' ekranu.
Taip apie kompiuterius ne ką suprantu, todėl ir čia teiraujuosi, pasitikiu čia labiau, nei konsultantais, kurie tik ir teikiasi kuo didesnį š iškišti.
Jūsų vietoje imčiau:
- 16GB atminties
- neintegruota video
- SSD
- IPS ekranas
Konkrečius modelius tegul pardavėjai siūlo...
QUOTE(Indifference @ 2013 03 26, 21:22)
Na ir vis delto nusipirkau stai toki kompiuteri ir laukiu jo atvykstant
Galite pakritikuoti mano pasirinkima, nes cia, matau, paprastiems namu vartotojams, kurie net zaidimu nezada zaisti, naudoti tik netui, filmams, nuotraukoms, tokie gamintojai ir modeliai net neminimi Ir as cia turbut naiviai maniau, kad i5 jau labai gerai, palyginus su tuo, kad iki paskutines minutes ziurejau modelius vos tik su i3, 4GB ir 500 GB talpos? Kazkodel nemanau, kad prasoviau, atsizvelgus i kainos ir parametru santyki savo labai jau elementariu poreikiu patenkinimui
Turbut niekas nei pagirs, nei pakritikuos - pagal kaina gal ir nieko, bet dar windowsus turbut pirksites (>300Lt), tai priartesit prie normalesnio kompo kainos, o jei dar videske butu ideta, tai ir butu ta iprastine kaina. Jei nepirksit originalios OS, tada sutaupysit, bet kazin ar siais laikais verta.
Papildyta:
QUOTE(Jolirta @ 2013 03 26, 13:24)
būsiu dėkinga, jei įmestumėte nuorodą.
Nu ir nerandu to kompo, nors tu ka.. Visi tik su nVidia 630..
QUOTE(lolanta @ 2013 03 28, 14:29)
Paskaitinėjau keleta puslapių ir visai pasimečiau, patarkite kokį kompiuterį nupirkti paauglei dukrai, kuris bus naudojamas pamokų ruošimui, naršymui internete, aišku filmu peržiūrai. Norėjau įtilpti į 1500 lt. sumą, bet dabar susidariau nuomones kad tai nelabai įmanoma.
Hmm, o šiais laikais pamuokų ruošimui trylikamečiui kompiuteris būtinas?
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 28, 16:59)
Hmm, o šiais laikais pamuokų ruošimui trylikamečiui kompiuteris būtinas?
manau kad tai išpindėjimo ar kažkokios mados reikalas, o tikrai ne poreikiui pamokoms mokytojai tikrai neužduoda pasiruošti pamokas ar namų darbus kurie reikalauja kompiuterio, mokiniai ir rašyt pamirštų o pasipildyt medžiagą/konspektus užduoda pasėdint kokią valandą ar pusvalandį prie knygų, o tai galima padaryti jau ir namie ir bibliotekoj kitavertus mokyklose ir bibliotekose yra kompiuteriai jei jau norisi iš kokios vikipedijos pora sakinių nusirašyt, bet ir tai čia užklasinė veikla kuri iš mokinių nėra nei reikalaujama nei privaloma
QUOTE(lolanta @ 2013 03 28, 21:37)
Ačiū už pamokslavimus bet aš paprasčiausiai norėjau sužinoti ar galima už tokia kaina normalesni komapa nusipirkt?
Tokiems poreikiams kaip jūsų laisvai. O "padoresnis" yra labai subjektyvi sąvoka...
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 29, 08:22)
Tokiems poreikiams kaip jūsų laisvai. O "padoresnis" yra labai subjektyvi sąvoka...
Atsiprašau. Apsižiūrėjau, kad čia tema apie laptopus. Mano manymu tai išvis neprotinga tokiems poreikių tenkinimui pirkti laptopą.
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 03 29, 15:33)
Atsiprašau. Apsižiūrėjau, kad čia tema apie laptopus. Mano manymu tai išvis neprotinga tokiems poreikių tenkinimui pirkti laptopą.
QUOTE(idealistas @ 2013 03 29, 16:48)
kad ir kaip juokinga būtų tačiau reikia pritarti lituanus vulgarus
QUOTE(idealistas @ 2013 03 03, 18:32)
Siulau ziuret tokias, ir ne mazesnes specifikacijas:
1. Procesorius - i5 arba i7 (skirtumas ~200Lt, mano kukliu vertinimu - verta)
2. RAM'o - ne maziau 6GB
3. Talpa - 500GB (jei naudojat papildoma isorini diska), kitu atveju - 750GB ar 1TB
4. Prie auksciau isdestytu parametru vaizdo plokste jau buna ideta padoresne.
5. Ekrano raiska - 1366x768 - 15.6' ekranui pakanka, aisku su Full HD daugiau galimybiu, bet kazin ar jomis naudosites.
Visa sita geri galima gauti 2200-2700Lt ribose.
Viskas, ka cia surasiau, yra mano subjektyvi nuomone, suformuota 15 metu bendravimo su kompais patirties.
1. Procesorius - i5 arba i7 (skirtumas ~200Lt, mano kukliu vertinimu - verta)
2. RAM'o - ne maziau 6GB
3. Talpa - 500GB (jei naudojat papildoma isorini diska), kitu atveju - 750GB ar 1TB
4. Prie auksciau isdestytu parametru vaizdo plokste jau buna ideta padoresne.
5. Ekrano raiska - 1366x768 - 15.6' ekranui pakanka, aisku su Full HD daugiau galimybiu, bet kazin ar jomis naudosites.
Visa sita geri galima gauti 2200-2700Lt ribose.
Viskas, ka cia surasiau, yra mano subjektyvi nuomone, suformuota 15 metu bendravimo su kompais patirties.
Gal galit patarti koki modeli geriau pasirinkti?
nes dabar turiu dell,aisku labai paprastas,kazkada is omnitelio pasiemiau,tai baisiai gailiuosi gerai kad garantija 3 metai,tai jau 5 ar 6 kartus taisiau.Aisku cia matyt man toks pasitaike
Man reikia kompo narsyti internete,siusti filmus,ziureti filmus,nuotraukas tvarkyti.