Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

Nors tema ir ne apie tai, bet atsakysiu.
QUOTE(chillin' @ 2013 01 24, 20:26)
Ka reiskia "issisukineja"?

Skaitykit nurodytas taisykles - Jeigu pirkėjui buvo parduota netinkamos kokybės ne maisto prekė ir pardavėjas su pirkėju neaptarė jos trūkumų, pirkėjas turi teisę savo pasirinkimu iš pardavėjo reikalauti <...>.
Papildyta:
Nemaciau nei vieno pardavejo, kuris veliau nei po 14d. mojuotu pinigais siulydamas priimti preke atgal ir grazinti pinigus.

Pasiulymas pakeisti klaviatura yra racionalus sprendimas. Abejoju, ar pavyks ka nors geriau ispesti.. Buvo pakankamai laiko tam wink.gif

Blogai, kai vartotojai nesugeba savo teisių apgint.

Jei gaminys brokuotas, tai tos "deklaruojamos" 14 d. yra niekinės.
Atsakyti
Betkuris naujas ta gali. Tereikia issirinkti pagal kaina..
Kuo daugiau RAM, tuo greiciau veiks programos (skirtumas labai nezymus)

Nelabai suprantu specifikacijų. Gal galėtumėte, bent porą nuorodų. Dėkoju. ax.gif
Atsakyti
Atsakyti
Kokios nuomones butu apie mazyli Asus X202E Vivobook?
Atsakyti
Viena minusa matau - WIN 8. Nemegstu ju doh.gif Visa kita liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2013 01 22, 09:49)
Sako jau velai, pirkome sausio 5d  verysad.gif  Gali tik pakeisti klaviatura.

Jie jums meluoja. Privalo remontuoti/keisti nauju tokiu pačiu/keisti nauju analogišku/grąžinti pinigus. Ką daryti renkatės jūs.

Papildyta:
Kuo daugiau RAM, tuo greiciau veiks programos (skirtumas labai nezymus)
Papildyta:

Ka reiskia "issisukineja"? Nemaciau nei vieno pardavejo, kuris veliau nei po 14d. mojuotu pinigais siulydamas priimti preke atgal ir grazinti pinigus.

Aš manau, kad jūs daug ko nematėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 02 08, 15:30)
Ką daryti, renkatės jūs.

Aš irgi taip maniau. Deja, realybė kiek kitokia - žr. čia; chillin' šiuo atveju buvo teisus/-i.
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 02 01, 13:53)
Viena minusa matau - WIN 8. Nemegstu ju  doh.gif  Visa kita liux thumbup.gif

kai buvau iklimper į xp nemėgau 7
bet kai buvau iklimpes su hardais lyg ir pametė tinklelį ar kažkas tokio jau galvojau mano archyvams amen
bet tie viska per pusdienį peržymėjo kaip niekur nieko persikrovė ir dirba kaip bitė
neskaitant kad kai daugiau branduolių jie lengviau ten susitavarko

bent kokiu atveju manau kad jai dėžė leidžia naujesnėje os visokie optimizavimai ir darbų organizavimai techniškai vyksta geriau nes juk technologijos daro savo

bet aš pvz tingiu be butinybės persimesti w8

nebent gal vėl kokia bėda ar tiesiog naujas pc...
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2013 02 08, 16:36)
Aš irgi taip maniau. Deja, realybė kiek kitokia - žr. čia; chillin' šiuo atveju buvo teisus/-i.

Na, reikia pasakyti, kad VNMPI isaiskino pagal esama teismu praktika - jei trukumas nera esminis ir istaisyti ji kainuoja nedaug, palyginti su irenginio (kompiuterio) kaina, tai niekas jo nekeis ar pinigu negrazins. Bet kam tada tos taisykles, antra vertus. Isvis, telefonu/kompiuteriu pardavejai naudojasi savo padetim, nes visa elektronika yra nekeiciama (kokybiska), turejau labai nemalonios patirties sitoj vietoj, nors pinigus atgavau siaip ne taip.
14 dienu terminas yra skirtas rubam ar panasios prekem, jei netinka spalva, dydis ar pan., o kompiuteri ar telefona issinesei is salono ir viso gero.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 02 27, 18:08)
14 dienu terminas yra skirtas rubam ar panasios prekem, jei netinka spalva, dydis ar pan., o kompiuteri ar telefona issinesei is salono ir viso gero.

Tas labiau taikytina ne rubams, o LIETUVAI.. Europoje tikrai nekyla bedu grazinti ka tik nori (yra isimciu del higienos prekiu) be jokios rimtos priezasties. Nustebino, kai Samsung telefonas buvo supakuotas, "pliombuotas", bet orginalus uzrasai visur, kad perkant nauja - negali buti pazeistos tos plombos (vadinasi, niekas negali grazinti be gedimo). Taciau radus bent menkiausia gedima per 14d. pakeisti ar gauti pinigus - jokiu problemu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chillin': 27 vasario 2013 - 19:36
QUOTE(vyras_meistras @ 2013 01 18, 01:37)

Patarkit kur tokį kompiuterį Dell Inspiron 15 coliu galima nusipirkt?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2013 03 03, 13:04)
Patarkit kur tokį kompiuterį Dell Inspiron 15 coliu galima nusipirkt?
Ačiū

Uz tokia kaina tai nupirksit bet kur, tik bus arba procesorius lievas arba windows'ai nesudeti. HP sudeda gerus komponentus ir padaro gera kaina, bet kokybes 0. Kalbant apie Dell's, manau verta truputi dasimest ir normalesni paimt.
Atsakyti