Įkraunama...
Įkraunama...

Laptopo (NB) pirkimas, kaip išsirinkti? 4 tema

QUOTE(chillin' @ 2013 01 06, 20:18)
Betkokio NB baterija galima nuzudyti per kelis menesius (jei bus pastoviai ant laido ir su baterija naudojamas).
Didziausia beda ikisiol man zinoma - HP lap'ai.
Perkant is parduotuves, svarbu apziureti kokie klavisai (nebarska labiau nei kitu, kaip raides "uzrasytos", kad nenusitrintu po 2men.)

O kaip naudot tada? g.gif pakrauti bateriją ir atjungt kompą nuo laido? Originali baterija nusibaigė dėl to, kad kompas pradėjo dažnai perkaisti ir išsijunginėti, o aš nesusipratau, kad dulkes reikia pravalyt doh.gif

Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 01 06, 19:18)
Betkokio NB baterija galima nuzudyti per kelis menesius (jei bus pastoviai ant laido ir su baterija naudojamas).

Didziausia beda ikisiol man zinoma - HP lap'ai.

Perkant is parduotuves, svarbu apziureti kokie klavisai (nebarska labiau nei kitu, kaip raides "uzrasytos", kad nenusitrintu po 2men.)
Visa kita, simpatijos ir asm. poreikiai  smile.gif

Kad Jusu laptopai niekada negestu ir ispirktumete tik pacius geriausius!  4u.gif

Ačiū! va to man ir reikėjo, bent kažkokio tipo.

o dėl baterijos, tai man ir kilo klausimas, esu girdėjus ir aš pasakymų, kad ant laido negerai. g.gif
tai sakykim kai namie naudoji, tai geriau laikyt kol baterija išsikraus, ir tada vėl ant laido pakraut, ir atjungt? taip mažiau naudojas ar ką?

aš tai kažkaip visada ant laido laiko, nebent jei pasinešu kur į virtuvę ir ką, bet be laido laiko apie 1.5 valanodos. seniau apie 3 lyg ir išbuvo..
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2013 01 06, 22:21)
kaip ji naudoti kad "nenuzudyti" baterjos?

QUOTE(p@uksTelis @ 2013 01 06, 22:38)
O kaip naudot tada?  g.gif pakrauti bateriją ir atjungt kompą nuo laido? Originali baterija nusibaigė dėl to, kad kompas pradėjo dažnai perkaisti ir išsijunginėti, o aš nesusipratau, kad dulkes reikia pravalyt  doh.gif

Reikia isimti baterija ir laikyti NB tik su laidu (namie) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 01 07, 13:11)
Reikia isimti baterija ir laikyti NB tik su laidu (namie)  mirksiukas.gif

kąą unsure.gif unsure.gif ta baterija kur nugarėlėj? tai ką tas laidas kraus tada?

nu visiškai tundra pasijutau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2013 01 07, 14:11)
Reikia isimti baterija ir laikyti NB tik su laidu (namie)  mirksiukas.gif

Man tai taip nepatogu, nes pvz prijungto prie laido laptopo po namą nepasinešiosi biggrin.gif
QUOTE(grange @ 2013 01 07, 15:16)
kąą  unsure.gif  unsure.gif  ta baterija kur nugarėlėj? tai ką tas laidas kraus tada?

nu visiškai tundra pasijutau  doh.gif

Tada laptopas veiktų tik "ant laido" 4u.gif
Papildyta:
Aš nelaikau baterijos išimtos, kad ir būna kompas prie laido prijungtas, jei bateriją namie pastoviai laikyt išimtą, ar neapsineštų dulkėm tas skyrelis, kur ji dedasi g.gif
Atsakyti
Turime 2 NB. Po namus nesitampome, o jei ir tempiame iki lovos, tai laido pilnai uztenka. Vienam jau greitai 8m. - dulkiu neprilinde tiek, kad ijungus baterija ji neveiktu.. Vis dar apynauje, laiko minimum 2-3h smile.gif
Atsakyti
Na vat, o aš tampausi, pvz darant pietus nusinešu į virtuvę, grįžta vaikai iš mokyklos, nešasi į kambarį, o vakare filmus žiūriu lovoj ir nesijaudinu, jei baterija po kokių poros metų nusibaigs, nusipirksiu naują bateriją, arba.. laptopą lotuliukas.gif
Atsakyti
Misija neimanoma: baterijos darbo laikas nuo ~12h iki ~ 20h g.gif Jei jungiama ant laido kiekviena karta, tai nematau tos mobilumo laisves, kai pastoviai reikia tampytis laida su savimi ir baterija naudojama, kol NB bus per perjungtas is vienos rozetes i kita..

Savi iprociai, savi ir laisvu pinigu panaudojimai (daznas ir, mano akimis bereikalingas, svaistymas greitai pingancioms technologijoms)
Atsakyti
Kaip manote, kuris geresnis? smile.gif Dėkui.
http://pigu.lt/kompi...0e5a?id=3635183
http://www.kilobaita...s...9&ID=447019
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 01 08, 16:30)

Antras
Atsakyti
QUOTE(Black_white @ 2013 01 08, 16:30)

Aš ir manau, kad antras, mano draugė tokį turi ir patenkinta. smile.gif
Atsakyti
http://www.asusshop....eris-juoda.html
blush2.gif gavom siandien sita kompiuteri, o gi be CD blush2.gif nuo kvailumo matyt nera vaistu Ka daabr daryti? pirkom is asuschop? Ar galima pakeisti?
Kiek kainuoja tie isoriniai dvd irenginiai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosska: 09 sausio 2013 - 22:58