QUOTE(mamajolanta @ 2012 01 23, 16:42)
Perskaičiau Jūsų pasakojimus apie darželio auklėtojoją Loretą. Savo jaunesnįjį sūnelį pradėjau vesti neseniai. Pirmas sūnus jau vyresniųjų grupėje. Šios auklėtojos darbo metodus teko paragauti ir vedant pirmą sūnelį. Dabar nuvedę mažąjį, naiviai tikėjomės, kad gal kiek pasikeitė auklėtoja, gal kitas vaikas, nes toj pačioj šeimoj skirtingi vaikai. Tačiau šiomis dienomis tenka skaudžiai nusivilti ir nusiminti, kad ne vaikuose esmė. Šios auklėtojos darbo metodai nepabijosiu pasakyti, vaikų atžvilgiu žiaurūs. Visų pirma, atsibudus mano vaikui anksčiau laiko nei baigiasi pietų miegas, auklėtoja liepė toliau jam gulėti ir laukti kol visi vaikai atsikels, žinau, kad šią tvarką auklėtoja taiko ir kitiems vaikams, jei prabunda, sakoma ša, ir vaikai turi gulėti toliau. Ir kalba eina apie 2-mečius. Savivaldybėje švietimo skyriuje papasakojus, man pasakė, kad tai vaiko kankinimas ir auklėtoja neturi taip elgtis, ji turi atsibudusius vaikus išvesti palaukti į kitą patalpą. Apie nemeilę vaikams aš jau nekalbėsiu, nes apie tai kalba vaikų reakcija pamačius šią auklėtoją. Taigi, mieli tėveliai, mes nusprendėme jau netylėti, manau, kad dėl vieno žmogaus vaikai neturi kentėti, o šis žmogus akivaizdžiai netinkamas darbui su vaikais. Manau apjungus tėvelių jėgas būtų dar paprasčiau spresti problemą. Esant palaikymui, galime susirašyti emailu.
oohoooo GERAS! Stai ir pasitvirtino visos mano dvejones del sios aukletojos.