Mamytės, kurios jau veda vaikučius į šį darželį,
gal galite pasakyti kiek auklėtojų ir auklyčių prižiūri vaikučius (vienoje grupėje)?
QUOTE(mayja @ 2009 08 31, 15:23)
Mamytės, kurios jau veda vaikučius į šį darželį,
gal galite pasakyti kiek auklėtojų ir auklyčių prižiūri vaikučius (vienoje grupėje)?
2 auklėtojos ir 1 šeimininkė
Nors ir pavėluotai, bet reik tęsėti savo pažadą
Tai štai, pradėjo mano vaikas lankyti darželį nuo rugsėjo 1d.
Pratinomės taip: savaitę lankė po pusė dienos, kitą savaitę jau miegojo pietų miegučio, bet pasiimdavau iškart po jo. O jau trečią savaitę ėjo nuo ryto ir išbuvo iki vakaro-pasiimdavau kai pir visi tėvai. Priprato sakyčiau labai greit ir sėkmingai.
Apie auklėtojas nieko blogo negaliu pasakyti-bent jau kolkas. Malonios, bendrauja su vaikais ir tėvais. Vaikai užimti, kasdein daro įvairius darbelius, juos eksponuoja lentoje-tėveliai gali pamatyti ir pasidžiaugti
Grupė tvarkinga, po remonto, daug naujų žaislų, daug žaislų patys tėveliai atnešė-kurie jau namie nereikalingi, bet su jais žaisti galima Vaikai tikrai turi ką veikti.
Viskas kolkas gerai. Tik va susirguliavo mano zuikis, tai jau trečia savaitė namie sėdi su manim...bijau, kad vėl netektų iš naujo pratinti...Nors paklaustas ar nori į darželį-sako, kad nori. Tai va, žiūrėsim kaip čia bus toliau
Tai štai, pradėjo mano vaikas lankyti darželį nuo rugsėjo 1d.
Pratinomės taip: savaitę lankė po pusė dienos, kitą savaitę jau miegojo pietų miegučio, bet pasiimdavau iškart po jo. O jau trečią savaitę ėjo nuo ryto ir išbuvo iki vakaro-pasiimdavau kai pir visi tėvai. Priprato sakyčiau labai greit ir sėkmingai.
Apie auklėtojas nieko blogo negaliu pasakyti-bent jau kolkas. Malonios, bendrauja su vaikais ir tėvais. Vaikai užimti, kasdein daro įvairius darbelius, juos eksponuoja lentoje-tėveliai gali pamatyti ir pasidžiaugti
Grupė tvarkinga, po remonto, daug naujų žaislų, daug žaislų patys tėveliai atnešė-kurie jau namie nereikalingi, bet su jais žaisti galima Vaikai tikrai turi ką veikti.
Viskas kolkas gerai. Tik va susirguliavo mano zuikis, tai jau trečia savaitė namie sėdi su manim...bijau, kad vėl netektų iš naujo pratinti...Nors paklaustas ar nori į darželį-sako, kad nori. Tai va, žiūrėsim kaip čia bus toliau
QUOTE(*Vanille* @ 2009 08 31, 17:36)
2 auklėtojos ir 1 šeimininkė
O gal kas zino kiek vaikuciu paciu maziausiu grupeje?
QUOTE(rciux @ 2010 01 06, 01:13)
O gal kas zino kiek vaikuciu paciu maziausiu grupeje?
turetu buti iki 15.
papult be eiles yra bandziusiu ?
kiek eilej stovet jei uzsirasau dabar ?
QUOTE(Savannaa @ 2010 07 13, 11:33)
pora metu
Gal yra mamyciu, kurios siemet cia ves vaikucius i maziausiuju grupe?
QUOTE(hexa @ 2011 08 21, 09:08)
Gal yra mamyciu, kurios siemet cia ves vaikucius i maziausiuju grupe?
taip yra HEXa ) Mano Smilte eina nuo ryt
QUOTE(Snowgirl @ 2011 08 31, 12:13)
taip yra HEXa ) Mano Smilte eina nuo ryt
O! Tai liuks! Nesitikejau, kad atsilieps pazistami. Susimatysim
QUOTE(mazuika @ 2011 10 10, 10:47)
Keliu tema į viršų labai domina atsiliepimai apie si darziuka. Gal žinot, iki kokio amžiaus eina į lopšelio grupe? Kaip ten auklėtojos?
Turėtų eiti gimę 2009 metais, bet grupėje yra ir vyresnių vaikučių, kuriems jau 3 metukai.
Teoriškai grupėje 20 vaikų, bet realiai neteko matyti daugiau 10-ies.
O dėl auklyčių labai sunku pasakyti, žiūrint su kuo palyginsit, Mums ne kartą teko ateiti anksčiau laiko be įspėjimo pasiimti vaikučio, tai pasidariau išvadą, kad viena auklytė labai faina ir savo darbą bei vaikučius myli - matydavau, kad vaikiukus myluoja, priglaudžia, apkabina, žaidžia. Kažkas nerealaus, kad žmogus gali ir nori taip elgtis su svetimais vaikais! Tuo tarpu apie kitą to pasakyti negalėčiau - elgesys prie tėvelių ir jiems nematant skiriasi. Manau tą turėtumėt labai greitai pastebėti ir iš vaikučio elgesio - pamatysit, kad priklausomai nuo auklytės nenori pasilikti.