Jūs painiojate "Pušynėlį" su sanatorinio pobūdžio darželiais, esančiais kitame Miglos g. gale. Ten tikrai reikia pažymų dėl kvėpavimo takų, o "Pušynėliui" nereikia.
Jūs painiojate "Pušynėlį" su sanatorinio pobūdžio darželiais, esančiais kitame Miglos g. gale. Ten tikrai reikia pažymų dėl kvėpavimo takų, o "Pušynėliui" nereikia.
Del "Pusynelio"... Kiek esu macius, tai vienas jaukiausiu darzeliu, o kad ji lankytu rusakalbiai... to dar neteko girdeti siaip aplinka labai grazi, tinkama vaikams, o grupes kiekvienais metais remontuojamos pirma karta buvau jame pries 6metus, tai dabar vaizdas daug geresnis direktore siaip stengiasi vardan darzelio
Del "Pusynelio"...
Kiek esu macius, tai vienas jaukiausiu darzeliu, o kad ji lankytu rusakalbiai...
to dar neteko girdeti
siaip aplinka labai grazi, tinkama vaikams, o grupes kiekvienais metais remontuojamos
pirma karta buvau jame pries 6metus, tai dabar vaizdas daug geresnis
direktore siaip stengiasi vardan darzelio
Iš tiesų, direktorės pastangos gerinti būvį labai ženklios, mes jau kelinti metai lankom, tai gerėjimas matomas nuolat, ir jokio verkimo, kad blogai- viską galima suderinti ir "pramušti", o ir tėveliai suagituojami prisidėti
Sveiki, butu idomu suzinoti is lankanciuju si darzeli,kokios galimybes yra i ji papulti, jei ne cia ,tai labai lauksiu i AZ zinutes ,gal kas atsilieps. Buvom mes ten nuvaziave,kalbejom su direktore,sake kol kas nera galimybiu o taip norim lankyt si darzeli gal butu kokia galimybe,kas lankot,gal zinot, padekit please