QUOTE(Uosviene @ 2007 08 22, 15:00)
As irgi prisikaiciau blogu atsiliepimu, nors man asmeniskai aplinka labai patiko. beje buvau neperseniausiai. Fantastiskas kiemas ir toks pat oras. Na pastatas apgriuves, bet geresnio neteko zveryne matyti. Saziningai apvaziavau visus. Baisiausias pasirode Birutes drazelis. Kaip is kokio siaubo filmo..... baisiai nutriuses. Boruzeles kiemas mano akimis - tragiskas. Siaip rinkausi tarp Pusynelio ir Linelio. Linelis - man patogesneje vietoje, tik gaila, kad gatviu sankryzoje... Tai va susipyniau visai.....
Taip Boruzeles kiemas baisus, bet, keik žinau, jie ten ir nebuna, eina prie tvenkinio (kas mane nelabai žavi) prie Rusijos ambasados arba į Karoliniškių draustinį.
Papildyta:
QUOTE(*Vanille* @ 2007 08 22, 16:35)
Jau 3-čia diena, kaip mano mergaitė lanko šį darželį, sūnus jį jau lanko antri metai (perėjom iš Boružėlės), tai neįmanoma vaikų namo parsivesti- abudu įnikę į žaidimus, vos gali prikalbinti ruoštis namo. Abu per dieną būna išsilakstę, išsidūkę lauke, mergina vis įmantriai supintais plaukais (manęs šukuoti neprisileidžia, vos "uodegą" tespėju bėgte surišti, o auklėtoja prikalbina po dienos miego visam šukavimo seansui ) Ačiū auklėtojoms už labai individualius santykius su vaikais, už dėmesingumą ir toleranciją.
Žodžiu, labai esu patenkinta šio darželio auklėjimo ir "susigyvenimo" su vaikučiais rezultatu, nes nieko nėra baisiau, kai vaikas tiesiog nekenčia darž-elio ir pradeda nekęsti ir išssiskyrimų su artimaisiais.
Žodžiu, labai esu patenkinta šio darželio auklėjimo ir "susigyvenimo" su vaikučiais rezultatu, nes nieko nėra baisiau, kai vaikas tiesiog nekenčia darž-elio ir pradeda nekęsti ir išssiskyrimų su artimaisiais.
O kaip jums leidu viduryje rugpjūčio pradėti? Mums liepė rugsejo 3 tik ateiti